Indul a tokengyár a Coinbasen: 17 új kriptót tervez listázni

Az amerikai székhelyű kriptováltó Coinbase 17 kriptovalutával tervezi bővíteni a kereskedhető eszközeinek számát.

Érdekesen olyan kriptókat is listázni kíván a Coinbase, ami még csak a jövőben kerül kibocsátásra, mint például a Telegram Gram tokent, Polkadotot és a Filecoint. De mellette közleményükben megemlítették az Avalanche, Celo, Chia, Coda, Dfinity, Handshake, Kadena, Mobilecoin, NEAR, Nervos, Oasis, Orchid, Solana és Spacemesh tokeneket is.

“Bejelentjük, hogy új eszközök listázását vizsgáljuk” – tette hozzá a kriptotőzsde. “Egy kutatóprojekt részeként az ügyfelek nyilvános API-kkal és egyéb jelekkel találkozhatnak arra vonatkozóan, hogy mérnöki munkát végezünk ezen eszközök potenciális listázása érdekében.”

A Coinbase tehát aktívan növeli listázott kriptovaluta eszközeinek listáját. A múlt hónapban jelentette be, hogy további 8 tokent kíván listázni. Tegnap pedig a DASH coint tették elérhetővé a Coinbase Pro és Coinbase kiskereskedelmi platformján.

Noha a váltó jelezte elszántságát a felsorolt 17 digitális valuta listázására, de konkrét ütemtervet nem hozott nyilvánosságra. Az sem tiszta, hogy lokális piacokon vagy globálisan tervezi-e listázni azokat.

“Az eszközök bevezetése jelentős műszaki és megfelelőségi felülvizsgálatot igényel, és bizonyos joghatóságokon törvényi jóváhagyás tárgyát képezheti” – áll a közleményben. “Ezért nem garantáljuk, hogy a fent felsorolt eszközök az összes joghatóságban bevezetésre kerülnek.”