Ingyen kriptovalutát oszt szét a világ legnagyobb kriptotőzsdéje

A Binance elindítja a HODLer Airdrops exkluzív kampányát. Azok BNB-tulajdonosok részesülhetnek az ingyen kriptovaluta szétosztásában, akik előfizetnek a Simple Earn hozamprogramra. A kezdeményezés a felhasználókat olyan projektekből származó tokenekkel jutalmazza, amelyek nagy tokenkészlettel rendelkeznek, és hamarosan a Binanceon fognak majd megjelenni.

Jövőben megjelenő tokeneket oszt szét a Binance

A Binance közleménye szerint a kampány célja az erős fundamentumokkal rendelkező kis- és közepes projektek bemutatása a közösségnek. A tőzsde minden HODLer Airdrop kezdete előtt közzéteszi a bejelentések részleteit a token elosztásának sajátosságairól.

A Binance óránként több pillanatképet készít a felhasználók egyenlegéről, hogy kiszámítsa a Simple Earn termékek óránkénti átlagos egyenlegét.

A felhasználói jutalmak kiszámításához a felhasználói egyenlegek véletlenszerű időszakonkénti múltbeli pillanatképeit használjuk fel. Például a 2024. június 11-i airdrop jutalmak 2024. június 1. és június 7. között készült pillanatképeket használhatnak – írta a Binance

A jogosult felhasználók az airdrop-jutalmakat az airdrop bejelentését követő 24 órán belül a spot tárcájukban kapják meg. Csak az azonosított fiókok vehetnek részt az akcióban. Felhasználónként ráadásul szigorú BNB-tartási számítási limit van érvényben. Ezt minden egyes airdrop esetében bejelentenek.

Ha több airdrop is fut egyidejűleg, a felhasználók Simple Earn termékekben lévő BNB-eszközei ezekhez a projektekhez lesznek hozzárendelve.

A Binance megjegyzi, hogy a Binance Loans (a Binance rugalmas kamatozású hitele) fedezetébe vont BNB nem jogosult az airdrop jutalmakra. A Simple Earn termékekre előfizetői emellett továbbra is élvezhetik a BNB tokenek előnyeir: beleértve hozzáférést a Launchpoolhoz és a Megadrophoz.