Ingyenes bitcoin kereskedés a Deribit platformon keresztül az év végéig

Ingyenes bitcoin kereskedés lehetőségét ajánlja a Deribit bitcoin tőzsde az év végéig egy promóció keretein belül.

Ingyenes bitcoin kereskedés

Bitcoin tőzsdeA Deribit egy bitcoin határidős ügyletekkel és opciókkal foglalkozó online tőzsde. A név a derivatíva és bitcoin szóösszetételből származik. Az év végéig ingyenes lett a bitcoin kereskedés a platformon keresztül, így kereskedési díjaktól mentes lett minden tranzakció. Az akció nem titkolt célja, hogy még több felhasználó csatlakozzon a szolgáltatáshoz és megnövekedjen a Deribitet használó rendszeresen kereskedők száma.

Marius Jansen, a Deribit marketing igazgatója az alábbiak szerint nyilatkozott, hogy mi az oka, hogy ingyenessé tették a tranzakciókat 2016 végéig.

Szeretnénk elérhetővé tenni a Deribit kereskedési platformot mindenkinek aki érdeklődik a bitcoin határidős ügyletek és opciók iránt. Ezért döntöttünk úgy, hogy az év végéig mindenki ingyen kereskedhet a Deribitnél.

A bitcoin tőzsde szerint, mivel kereskedési díjak nélkül még több profitot lehet termelni, ez ösztönözni fogja a kereskedőket, hogy csatlakozzanak a platformhoz.

Sokféle szolgáltatás elérhető

A Deribit széleskörű szolgáltatást kínál a bitcoinnal kereskedni vágyóknak.

Elérhető az egyszerű európai opciós kereskedés amely a Deribit BTC indexén alapul. Van BTC határidős kereskedés akár tízszeres tőkeáttételig. Lehetőség van volatilitás ügyletekre, ahol a Deribit árazási motor folyamatosan annak megfelelően frissíti az ügylet árát, hogy a belső volatilitás állandó maradjon. Az alap árjegyzés már most is elérhető a platformon.

Kockázatkezelés

CsődvédelemA valós idejű kockázatkezelés beépített automatikus pozíció lezárással rendelkezik. Ha egy számla fenntartási fedezete a portfólió értéke alá csökken, a Derebit kockázatkezelő motorja fokozatosan elkezdi lezárni a pozíciót apró lépésekben. Így maximuális védelmet nyújt minden résztvevő félnek. A likvidálás apró, azonnali ügyletekben történik, így biztosítva a piac integritását.

100BTC összegű biztosítási alap nyújtja a csődvédelmi fedezetet. Minden csődesemény valós időben jelenik meg a platformon. De a Derbit kockázatkezelési motorja úgy van felépítve, hogy különösen nehéz még szándékosan is csődbe menni.

Kereskedés többféle applikáción keresztülA kereskedés különböző applikációkon keresztül lehetséges, akár mobilról is hozzáférhető. A programok egy számlán több száz kérés kezelésére is képesek egyetlen másodperc alatt.

A Derbit ingyenes bitcoin kereskedés akciója az év végéig tart.

Kedves Olvasó! Érdekes chartok, hasznos mémek, vicces befektetési ötletek, vagy fordítva? A BitcoinBázis Telegram-csatornáját a cikkmegosztáson túl egyedi tartalmakkal is bővítjük. Gyere, nézz be te is! Minden poszt alatt lehet kommentálni, kérdezni, panaszkodni, kritizálni. A csatorna címe: http://t.me/bitconbazishirek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük