Forradalom küszöbén az online szellemi ügyességi játékok terén

A statisztikák szerint, az online ügyességi játékosok 97%-a nem képes monetizálni a győztes meccseit és az elért eredményeit. Magyarán: nem tudja a játéktudását pénzzé tenni! Aki megkísérli, sokszor csalás áldozatává válik, lenullázza bankszámláját vagy a játékban elért eredményeit (például számlablokk révén).

Korábban ez valóban így volt, de a változás szelei egyre erősebben fújnak. A decentralizált PvP játékplatform, az IQeon, az online ügyességi játékok forradalmát ígéri. Az újítás a játékeredmények legális pénzzé tételének lehetősége lesz. A játékfejlesztők érdeklődve várják a platform beélesítését és a pre-token kibocsátást, ami hamarosan, december 15-én indul. 

Miért hasznos az IQeon platform a szellemi ügyességi játékok fejlesztőinek?

A decentralizált PvP platform a következő előnyökkel rendelkezik:

  • IQeon tokenek átváltása (aminek megszerzéséért a játékosok versenyeznek) fiát pénzzé
  • A játékok során szerzett tokenek átválthatók másik kriptopénzre is. Ezzel a játékfejlesztők fejlesztők szélesebb felhasználóbázist tudnak elérni.
  • Versenyek és meccsek során lehetőség van automatikus kifizetések kezdeményezésére az API-k integrálásával és az IQeon platformmal való szinkronizálással.
  • A játékosok fogadhatnak is egy meccs kimenetelére garantálva az extra játékfejlesztői bevételt.
  • Megbízható és regisztrált platform biztosítja a tranzakciók biztonságát mind a játékosoknak és mind a fejlesztőknek. A felhasználók átválthatják az IQN tokenjeiket más kriptopénzekre is, átvezethetik a bankkártyájukra stb.
  • Monetizálni lehet a fejlesztési és értékesítési költségeket kis összegő jutalékok beszedésével. A fejlesztők az Alkalmazástervező funkció segítségével csökkenthetik az új játékok készítésének munkaerőköltségét, és instant tudnak IQN tokeneket euróra, dollárra és forintra váltani. Az átváltási díj kevesebb mint 10%.

Az IQeon platform létrehozói profi gamerek és fejlesztők, akik mögött számos sikeres projekt áll. A platformnak szolíd technológiai alapja van és elsősorban a szellemi ügyességi játékok (sakk, go, szókirakó stb.kedvelőinek jelenthet megoldást. A szellemi ügyességi játékok az egyik legnépszerűbb kategória (játékkal töltött idő alapján) a netezők között. Az IQeon indulásával annyit keresel online játékokkal, amekkora a játékintelligenciát és tapasztalatod: az okosabb játékos többet keres kedvenc időtöltésével.

A pre-token kibocsátása az IQeon platformnak december 15-én indul és egészen karácsony szentestéig tart. Ez idő alatt kedvezményes áron tudtok tokeneket vásárolni. A következő évi ICO során az árfolyam lényegesen magasabb lesz.

Az IQeon csapat főhadiszállása:

Észtország, Tallinn,
Tartu mnt 83-205, Harju maakond,
10115

Ha kérdésetek van a projektről:

[email protected]
[email protected]

***Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatás elvégzését mielőtt a hirdetővel anyagi vonzattal járó kapcsolatba lépnek. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük