Ebből a három még ismeretlen kriptóból magángépet vehetsz majd a jövőben, ha bejön amit ígérnek

Az altcoin piac nyüzsög, ahogy a 2024-es bika piaci trend egyre jobban beindul. Most az is elképzelhető, hogy egy ügyes befektetésből elegendő pénz gyűlik össze egy luxusrepülőgép megvásárlásához a jövőben. Ez a cikk három most még kevésbé ismert kriptovalutát mutat be, amelyek árai akár az égig is elérhetnek. Készülj fel arra, hogy olyan lehetőségeket fedezz fel, amelyek még sok mindenki számára nem láthatóak. Itt a cselekvés ideje, ez a cikk pedig a potenciálisan jövedelmező lehetőségekhez nyújt útmutatót.

Az előrejelzések szerint a BlastUP token 1000%-ot emelkedhet az év végéig

A BlastUP az utóbbi időben nagy figyelmet kapott, köszönhetően annak, hogy jelentős potenciállal rendelkezik ahhoz, hogy a kriptoipar meghatározó szereplőjévé váljon. A Blast úttörő indítópultja már több mint 12 000 aktív felhasználót vonzott eddig a projekthez.

A BlastUP folyamatban lévő előértékesítése már most is hatalmas siker, már több mint 5 millió dollárt sikerült összegyűjteni. A BlastUP tokent a kriptvaluta szakértők egy rejtett gyöngyszemként értékelik, amelynek az árfolyama az év végére akár 1000%-ot emelkedhet.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP segíti a kriptovaluták startupjait a gyorsabb növekedésben és több bevétel megszerzésében. Ahogy a BlastUP tör előre, továbbra is elkötelezett maradt amellett, hogy globális központot hozzon létre a Blast közösség számára. A BlastUP rohamosan terjed, ami az ökoszisztéma minden résztvevőjének érdeke.

A BlastUP terve egészen 2026-ig terjed. Tartalmazza az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését, tovább gazdagítva az ökoszisztéma lehetőségeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO-indításokhoz, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz is.

>> Csatlakozz most a BlastUP előértékesítéséhez, különben ez a rakéta nélküled indul el! <<

A Starknet vegyes jeleket mutat a piaci bizonytalanság közepette

Starknet árváltozása:

  • 1 hetes árváltozás: -4,98%;
  • 1 havi árváltozás: -48,75%;
  • 6 hónapos árváltozás: 487,47%.

A Starknet jelenlegi piaci teljesítménye némi huzavonát mutat a vevők és az eladók között, ami a piac határozatlanságára utal. A legújabb trendek azt sugallják, hogy a jelentős izgalmak időszaka után lehűltek a várakozások, ami valószínűleg a szélesebb körű kriptopiaci dinamikával van összefüggésben. A Starknet körüli kereskedési tevékenység nem mozdul most erősen semmilyen egyértelmű irányba sem. Úgy tűnik, hogy a kockázati étvágy óvatosan egyensúlyban van.

A Starknet alapjait figyelembe véve a technológiája, a skálázhatóság és a blokklánc-alkalmazások adatvédelme iránti növekvő érdeklődése emelkedő pályára állíthatja az árfolyamot. A Starknet szerepe az Ethereum hálózati torlódásainak megoldásában pozitív hatással lehet az értékelésére. Főleg, ahogy az elterjedtség és a technológiai fejlesztések kibontakoznak. A Starknet jövőbeli megítélése valószínűleg a gyakorlati hasznosságától és a blokklánc ökoszisztémán belüli elfogadottságától függ.

A Pyth Network süllyedése és emelkedése

Pyth Network árváltozása:

  • 1 hetes árváltozás: -2,52%;
  • 1 havi árváltozás: -37,04%;
  • 6 hónapos árváltozás: 55,77%.

A Pyth Network (PYTH) árfolyama jelenleg 0,57 és 0,72 dollár között mozog. Az elmúlt héten az árfolyam 3,60%-ot esett, és összeségben 37,75%-kal alacsonyabb a múlt hónaphoz képest. Hat hónapra visszatekintve azonban a PYTH már 54,03%-ot erősödött. Az árfolyamakciók a közelmúltban csökkenő tendenciát mutattak, ami inkább korrekciós szakaszra utal most, mint egy impulzív áremelkedés előszelére.

Ami a PYTH jövőjét illeti, az ár növekedést mutathat, azonban most még akadályok előtt áll. A legközelebbi ellenállás 0,79 dollár, ezért először ezt a kihívást kell leküzdeni. Probléma azonban, ha az árfolyam 0,48 dollár alá esik, akkor csak 0,33 dollárnál találhat támogatást a Pyth ára. Az RSI és az MACD vegyes jelei arra utalnak, hogy az előttünk álló út mindkét irányba elindulhat.Óvatos, de reményteljes kilátások vannak most a Pyth Network árfolyam pályájával kapcsolatban.

Celestia pillanatai a kriptopiacon az alakzatok tükrében

Celestia árváltozása:

  • 1 hetes árváltozás: 3,11%;
  • 1 havi árváltozás: -24,32%;
  • 6 hónapos árváltozás: 206,82%.

A Celestia (TIA) árában számos változás történt az utóbbi időszakban. Az elmúlt héten 3,29%-kal emelkedett az árfolyam, azonban az elmúlt hónapban 24,18%-kal csökkent. Tágabb értelemben az elmúlt hat hónap azonban erős volt, a maga 207,38%-os növekedésével. Jelenleg a token 9,67 és 12,90 dollár között forog, a mozgások pedig egy korrekciós fázisra utalnak, mivel az árfolyam ezen a tartományon belül stabilizálódott.

A TIA árának előrejelzéséhez alaposan meg kell vizsgálni a múltbeli pályát és a jelenlegi piaci tényezőket. Mivel a token közel állt a legutóbbi tartomány felső határához, akár felfelé is ívelhet, ha átlépi a legközelebbi ellenállását, 14,29 dollárt. Az ár azonban 7,82 dollár közelében tesztelheti a támasz szintet egy letörés esetén. Az eladási és vételi nyomás egyensúlya, amint azt az olyan technikai mutatók, mint az RSI és az MACD is alátámasztanak, óvatos piaci hangulat felé tereli a befektetőket. A hosszú távú növekedés folytatódhat ugyan, de az úton rendszeres támasz- és ellenállási tesztekkel kell szembenézni.

Következtetések

Az STRK, a PYTH és a TIA nem biztos, hogy a leghamarabb a legnagyobb megtérülést kínálja. Ezzel szemben egyre nagyobb a potenciál a BlastUP tokenben. A projekt ereje az egyedi ötletből és a Blast ökoszisztémán belüli szerepéből fakad. Az erős opciókat kereső befektetők most mérlegelhetik a BlastUP előnyeit a koncepció és az ökoszisztéma kapcsolatai alapján.

Web: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***