Ismét itt a Bitcoin Kebab és az év végi összefoglaló első felvonása

Itt a hétvége és persze a Bitcoin Kebab, a BitcoinBázis hetente jelentkező podcastje. Az 51. adásban a műsor házigazdája Stier Kata a BitcoinBázis társalapítójával Fekete Balázzsal és főszerkesztőjével Kovács Andreával fog beszélgetni.

A legfrissebb epizódban Balázs megosztja a kedves Hallgatókkal, hogy mikor és milyen körülmények között ismerkedett meg a bitcoinnal, és hogyan jött az oldal alapításának ötlete. A BitcoinBázis bemutatásán túl a mostani adás az év kriptoeseményeinek kiértékelésével fog foglalkozni. 2022-ben számos esemény ingatta meg az egész kriptovaluta ökoszisztémát, melyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Kata vendégeivel kivesézi a történteket idén januártól egészen májusig. Többek között szó lesz az FTX akkori terjeszkedéséről – ami így a bukása után egészen más megvilágítást nyer – de Mark Zuckerberg befuccsolt Diem projektjét és El Salvador bitcoin bevezetését is megvitatják a vendégek Katával.

Érdekes beszélgetés kerekedik majd ki Matolcsy György, MNB elnök kriptovaluta-betiltási ötletéről, a fiatal generáció kriptohasználatáról, illetve a PayPal cenzúráról is.

Jövő héten pedig Kata két vendégével az év utolsó adásában 2022 májusától decemberig vitatja meg a kriptopiac idei mozzanatait.

Ha ti sem maradnátok le egy érdekes összefoglalóról, látogassatok el az Anchor oldalára, de podcast elérhető a korábbi adásokkal együtt a Spotify-on, a PodPad-en és a YouTube-on is.

Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a podcasttal kapcsolatban, netán van egy jó ötleted milyen témában és kivel tudnánk egy jót beszélgetni egy műsor keretében, kérjük írj! (?: [email protected])