Itt az új Binance kártya, még sosem volt ilyen egyszerű kriptót euróra váltani

A Binance Pay partnerségre lépett a Blackсatcarddal, egy máltai központú, online banki szolgáltatásokat kínáló céggel, így mostantól az összes felhasználó bármikor egyszerűen utalhat ki USDT-t, átválthatja euróra, emellett pedig a szolgáltatás mellé kapott kártyával lehetőség van ATM-es pénzfelvételre is.

„Nemrég indítottunk el egy zökkenőmentes integrációt az ökoszisztémán belül, összefogva Európa egyik leggyorsabban növekvő online bankjával, a Blackcatcarddal. Mostantól a Binance felhasználók egyszerűen utalhatnak kriptovalutákat közvetlenül a Blackcatcard számlájukra, USDT-ről EUR-ra történő automatikus átváltással, szó szerint néhány kattintással, és fizethetnek online és offline is a Blackcatcard segítségével.” – olvasható a Binance weboldalán.

A közleményből kiderül, hogy a Blackcatcard feltöltése teljesen díjmentes, ami az új szolgáltatást különösen vonzóvá teszi azok számára, akik minél egyszerűbb és költséghatékonyabb módon szeretnék a kriptójukat fiat pénzre váltani. Emellett a kártya megrendelése és kiszállítása is ingyenes, függetlenül attól, hogy melyik európai országban lakik a felhasználó.

Ingyenesek a kártyával történő vásárlások

A Binance és a Blackcatcard partnersége közelebb hozza egymáshoz a kriptoszektort és a hagyományos pénzügyi rendszert, mindemellett pedig a lehető legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb módon teszi lehetővé az USDT euróra történő átváltását.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy az új szolgáltatás bárki számára elérhető, azonban a Blackcatcard kártyákat kizárólag azokban az országokban lehet megrendelni, amelyek tagjai az Európai Gazdasági Térségnek.

A tranzakciónkénti feltöltés egyébként legfeljebb 1000 USDT lehet, és naponta maximum 5000 USDT feltöltésére van lehetőség, ATM-es készpénzfelvétel esetében pedig 5000 euró a napi limit. Emellett az összes, kártyával történő eurós vásárlás teljesen ingyenes. A készpénzfelvételért havonta az első 200 euróig nem kell díjat fizetni, a limit átlépése után pedig a készpénzfelvétel összegének 1%-a kerül felszámolásra.