Itt a következő nagy kriptó, amibe még beszállhatsz, ha a Cardano és az XRP lendülete lelassul

A kriptovaluta piac felpörgött, a Bitcoin BTC Price BTC Price 26 hónap után először elérte az 52 000 dolláros szintet, az Ethereum ETH Price ETH Price is áttörte az ellenállási szinteket. Az altcoinok, többek közt, a Cardano (ADA) és a Ripple XRP Price XRP Price is jelentős növekedést tudtak felmutatni, ami széleskörű fellendülést és optimizmust jelez. A Cardano és a Ripple mozgása azonban vegyes jelzéseket kínál a tágabb kriptopiac számára, és arra ösztönöz, hogy átfogóan elemezzük a piacot, beleértve az ígéretes projekteket is.

🚀A ScapesMania előrehalad felfelé! 🚀

Hihetetlen utazás volt eddig a ScapesManiával tartani. A kriptós projekt már összegyűjtötte a szükséges forrásokat ahhoz, hogy készen álljon a további terjeszkedésre a piacon. Míg eddig összesen több mint 6 000 000 dollárt gyűjtöttek össze, több 20 000 dollár feletti betétet kriptobálnáktól is kaptak, ami papíron lenyűgözőnek tűnik, de ezek csak számok. A projekt sikerének igazi kulcsa a több mint 60 000 fős élénk közösség.

Ez a projekt nem csak az pénzről szól, hanem a közös jövőképről, az aktív részvételről és a DAO irányításáról. Mindig is a birtokos kezében volt és lesz is minden döntés a projekt során.

Scapesmania banner elfogytak a tokenek az előértékesítésben

Új fejlesztés a virágzó alkalmi játékok terén

A jövő kivételesen pozitívnak tűnik a Scapesmania számára, köszönhetően az ígéretes alkalmi játékok réspiacának. 2029-re az előrejelzések szerint ez a piac meghaladhatja a 27,56 milliárd dollárt. A ScapesMania pedig ennek a gyorsan fejlődő réspiacnak az élvonalába kerülhet.

A DAO-n és számos egyéb szolgáltatáson keresztül a ScapesMania felhívta a Web3 rajongóit, hogy aknázzák ki az ágazaton belüli növekedési lehetőségeket. Az előrejelzések szerint ez a piac ugyanis még az év vége előtt csaknem 9%-kal növekedhet. Jön a közelgő TGE eseménye, amelyet nem érdmes kihagyni, úgyhogy jelöld be a naptáradba a 2024. február 26. – 2024. március 09. közötti időszakot.

A közelmúltban készült AMA során a vezérigazgató aprólékos stratégiát vázolt fel egy élvonalbeli játékökoszisztéma fejlesztésére. Hangsúlyozta az alapos tesztelést és a folyamatos fejlesztést is, a visszavásárlási, tokenégetési és staking mechanizmusokat, amelyek mind az egekbe hajthatják a token értékét.

Miért érdemes a ScapesMania mellett dönteni?

A fent említett előnyök mellett a következőknek köszönhetően is potenciálisan növelheted a megtérülés esélyét:

  • A remek listázást követő marketingstratégia a folyamatos közösségi elkötelezettséget és a nagyobb keresletet biztosítja majd.
  • A szilárd tokenkezelési terv, amely remélhetőleg biztosítja a stabilitást és a hosszú távú növekedési potenciált minden token tulajdonos számára.
  • A TGE a legjobb piaci feltételek mellett a lehető legrövidebb időn belüli maximális megtérülést hozhat.
  • A korlátozott számú tokenek és a forgalomban lévő NFT-k szűkösséget okoznak, ami idővel komolyan növelheti a tokenek értékét.
  • A portfóliód bővítése új projektekkel a diverzifikáció miatt előnyös lehet.
  • A jól kiegyensúlyozott tokenomika a jól strukturált ütemterv segítségével megakadályozza a token dömpinget, biztosítva a kereslet és kínálat állandó egyensúlyát.
  • Hamarosan felkerül a token a DEXekre-re, a CEX tőzsdéken a listák pedig már készülőben vannak. A tőzsdéken való listázás likviditást és hozzáférhetőséget biztosít a tokenhez, ami azt jelenti, hogy bármilyen lehetőséget azonnal ki lehet majd használni.
  • A BlockSafu sikeres auditja. A projekt biztonságába vetett bizalom erős a harmadik felek által végzett alapos értékelésnek köszönhetően.
  • Legjobb pozíciók a kripto rangsoroló oldalakon. A nagyobb elérhetőség még több token tulajdonost vonzhat be, ami potenciálisan növeli majd a projekt értékét.

A ScapesMania legjobb pillanatai

Ne aggódj ha lemaradtál az előértékesítésről vagy a nyilvános értékesítésről – a projekt útja még csak most kezdődik el igazán. Készülj fel kriptotárcáddal a csatlakozásra. Amikor a ScapesMania felkerül a tőzsdékre, lehetőséged lesz csatlakozni, és potenciálisan még jobb hozamokhoz juthatsz mint korábban, most hogy még többet lehet tudni a projektről és a lendület is erősebb.

Szállj be most és ne hagyd ki a lehetőséget

Miért tétováznál tovább? Ezúttal ne hagyd ki a lehetőséget – kattints az alábbi linkre, hogy feliratkozz a legfrissebb hírekre, és csatlakozz egy potenciálisan egyszeri és megismételhetetlen projekthez.

>>> Értesítést kérsz a listázásról? – Ne hagyd ki a lehetőséget <<<

Cardano (ADA): A decentralizált ígéret jelképe?

A Cardano (ADA) megnövekedett aktivitást mutat a decentralizált tőzsdék (DEX-ek) terén, ami az elterjedtség és az érdeklődés növekedésére utal, miközben az NFT-k területén a csökkenő értékesítési volumen miatt kihívásokkal néz szembe.

Az áringadozások és a verseny ellenére a Cardano (ADA) továbbra is pozitív pályán van a DeFi tevékenységek bővülése és a hálózat elterjedése miatt, bár óvatos navigációra van szükség az ingadozó piaci hangulat közepette.

Ripple (XRP): Navigálás bizonytalan vizeken

A XRP XRP Price XRP Price a piaci fejlemények ellenére stagnáló árakkal néz szembe, ami a közösségben egyre nagyobb aggodalmat kelt, és cselekvésre szólítja fel a Ripple-t. Az, hogy a 2018. januári 3,84 dolláros csúcsot nem sikerült visszaszerezni, rávilágít a probléma mélységére.

Az akadályok leküzdése érdekében a Ripple-nek (XRP) meg kell küzdenie a jogi és piaci kihívásokkal, miközben a technológiai fejlesztéseket ki kell használnia, hogy elősegítse a fizetési ágazat elterjedését és egyben megnyugtassa a befektetőket. Bár ennek ellenére továbbra is bizonytalan a mindenkori csúcs visszaszerzéséhez és meghaladásához vezető út.

Következtetések

A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) által vezetett kriptovaluta piacon az altcoinok, többek közt, a Cardano (ADA) és a Ripple (XRP) is növekedésnek indulnak, miközben a ScapesMania már készen áll arra, hogy stratégiai tervekkel csatlakozzon az alkalmi játékszektorhoz.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***