A legnagyobb európai Ethereum konferencián indult a MetaMask nagy durranása

A Consensys cége által fejlesztett népszerű kriptotárca, a MetaMask nemrégiben kiadta a MetaMask Delegációs Eszközkészletet (Delegation Toolkit), amely elvileg a felhasználók zökkenőmentes csatlakozását teszi lehetővé. A belga fővárosban, Brüsszelben megrendezett EthCC 7 konferencián tett bejelentésében a MetaMask képviselői közölték, hogy a fejlesztői eszközökből és okosszerződésekből álló csomag lehetővé teszi a dAppok és protokollok számára, hogy teljesen új felhasználói élményt biztosítsanak. Az eszközök célja, hogy a felhasználók igényeihez igazodó, granuláris szintű biztonságot nyújtsanak.

Néhány további részlet a MetaMask új eszközkészletéről

Az eszközkészlet az Ethereum Virtual Machine (EVM) láncon lesz elérhető, és egy felhasználói műveletcsomag támogatja, benne az Arbitrummal, Avalanche, Base, Linea, Optimism és Polygon láncokkal. Az EthCC 7 egyébként egy éves Ethereum konferencia workshopokkal az Ethereum közösség számára. Mint olyan, a legnagyobb egész Európában. “A MetaMask Delegation Toolkit lehetővé teszi a felhasználók zökkenőmentes csatlakozását az új élmények dimenziójába, amely csak az engedélyezés és a kezelhetőség új paradigmájából származhat.” Ilyen szép szavakkal tette meg bejelentését Dan Finlay, a MetaMask társalapítója. A cég szerint a csatlakozási folyamat az EthCC konferenciáján már megkezdődik. A MetaMask elkezdte a fejlesztők tréningelését, hogy segítsenek az eszközkészlet használatával fejleszteni.

Ez segít felfedezni a delegációban rejlő lehetőségeket, hogy aztán majd felhasználóbarát élményeket hozzanak létre a MetaMask Developer-en keresztül elérhető egyéb fejlesztői eszközök segítségével. A MetaMask az év elején indította el a pool stakelést a népszerű kriptotárcájához. A MetaMask pool stakelés segítségével egyszerűen ethert stakelni, miközben a blokklánc biztonságához való hozzájárulásért ETH jutalmat kap a stakelő. Mondjuk be is perelte a MetaMaskot az új funkció miatt az Amerikai  Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC). Az Ethereum protokollja szerint a stakeléshez minimum 32 ETH szükséges. A Consensys által üzemeltetett validátorok esetében eddig szintén ez volt a minimális összeg.