Itt az év legújabb hasznossággal ellátott mém érméje

A Love Hate Inu minden jel szerint hamarosan akár a legnagyobb közvélemény-kutató cégek fegyvertárában is helyet kaphat. Köszönhetően a blokklánc-technológia innovatív felhasználási módjának, továbbá a mém érmék magával ragadó látványvilágának, egyszerűen és szórakoztatóan lehet a legégetőbb kérdésekkel kapcsolatban is megtudni tömegek véleményét.

A közvélemény-kutatási szektor pedig túlzás nélkül rendkívüli módon növekszik. Mivel egyre több ember számára érhető el egyre nagyobb számú termék, így a vásárlók és felhasználók alapos ismerete elengedhetetlen egy brand fejlődéséhez.

A nemzetközi márkák kizárólag online képesek közvélemény-kutatásokat készíteni, mivel a kiterjedt, globális felhasználói- vagy vevői bázisukat más módon nem lehet elérni. Az online elvégzett felmérések azonban számos esetben (akár tudatosan, például rivális márkák miatt) félrevezetőek lehetnek.

Éppen ezért a legnagyobb márkák hihetetlen összegeket költenek arra, hogy minél jobban meg tudják ismerni a vevőiket. 2022-ben a közvélemény-kutatási szektor mérete 2.79 milliárd dollár volt, azonban 2023-ban már 3.2 milliárd dollárra nőtt a szektor piaci részesedése.

A Business Research Company által készített felmérés szerint ez a folyamat várhatóan legalább 2027-ig ki fog tartani. Éves szinten a jelenlegi trendek alapján a szektor mérete 15.5%-kal fog növekedni (CAGR). Ebben az ütemben 2027-re a szektor teljes mérete várhatóan el fogja érni az 5.69 milliárd dollárt.

Ennek a folyamatnak pedig a legnagyobb nyertese kétségtelenül a Love Hate Inu lesz. Nem pusztán azért, mert használatával a felhasználók és a brandek egyaránt képesek lesznek profitálni. Köszönhetően a blokklánc-technológiának, az ökoszisztéma gyors és megbízható, a válaszadók számára teljesen anonim, ráadásul lehetetlen lesz a végeredményt befolyásolni.

LHINU token vásárlása

A Love Hate Inu meghódítja a V2E-szektort

A projekt ökoszisztémáját a fejlesztők úgy tervezték meg, hogy a felmérések eredményét semmilyen formában ne lehessen befolyásolni.

A natív ERC-20 LHINU érmék tulajdonosai kizárólag akkor vehetnek részt a szavazásokon, ha minimum 30 napra lekötik az érméiket. A rendszer úgy lett létrehozva, hogy a lekötés ideje alatt, minél több kérdésre válaszol egy felhasználó, annál több jutalomban részesülhet majd.

Kezdetben az elérhető kérdéseket a fejlesztők fogják összeállítani a felhasználói bázis segítésével, később azonban a befektetők, sőt akár brandek is készíthetnek különböző közvélemény-kutatásokat.

Utóbbi egy igazi win-win helyzetet eredményez a brandek és a felhasználók számára egyaránt: míg a brandek pontos és naprakész adatokat kaphatnak, addig a felhasználók az alapból járó jutalmak fölött további digitális és valós ajándékokhoz is hozzá fognak tudni jutni.

LHINU könnyen lehet, hogy népszerűbb lesz, mint a SHIB

A Shiba Inu mém érme neve valószínűleg sokak számára ismerősen cseng. Ez egy kicsit sem meglepő, hiszen a natív SHIB tokenek árfolyama az előző évek során teljesen példátlan utat járt be.

A 2020-ban listázott SHIB érmék értéke kezdetben kifejezhetetlenül alacsony volt. Egy tokent a befektetők mindössze 0,000000000153 dollárért tudtak megvásárolni. A projekt rövid időn belül erőre kapott, köszönhetően a Shiba Inu aranyos kutyusos látványvilágának.

Ezt követően a SHIB értéke rövid idő alatt egészen 0.00008 dollárig erősödött, vagyis a kezdeti befektetők néhány dollár befizetésével több mint egymillió százalék haszonra tehettek szert. Bár a SHIB árfolyama a 2021 végén látott mindenkori csúcstól jelenleg elmarad, aki kezdetben szállt be a projektben még így is jelentős haszonra tehetne szert, amennyiben most értékesítené a SHIB tokenjeit.

ronaldoinu token love hate inu

A Shiba Inu legnagyobb hiányossága kétségtelenül az volt, hogy nem volt képes hétköznapi felhasználási módokat találni a SHIB érmék számára.

A Love Hate Inu nem csupán nevében, hanem látványvilágában is idézi a népszerű Shiba Inu stílusát.

Minden feltett kérdés alatt, a kérdés témájával kapcsolatos kutyusos illusztráció lesz látható, ami miatt a teljes felület rendkívül barátságossá és egyszerűen kezelhetővé válik.

Vagyis a Love Hate Inu képes lehet arra, amire a Shiba Inu képtelen volt: megtartani a felhasználókat, köszönhetően az izgalmas és magas jutalmakat ígérő felhasználási módjának.

LHINU token vásárlása

Az irányítás a befektetőknél lesz

Az előző évek egyik szomorú trendje volt, hogy több sikeresnek tűnő projekt a listázást követően úgynevezett „rug pull” -t hajtott végre. Ez röviden azt jelenti, hogy a projekt fejlesztői által birtokolt érmék túlnyomó része a kriptotőzsdére kerülést követően szinte azonnal eladásra kerül.

Ez érthető módon a projekt natív tokenjének az elértéktelenedéséhez vezet, majd ezt követően a projekt fejlesztői kámforrá válnak. A Love Hate Inuval viszont semmi hasonló nem történhet meg.

lovehateinu eloertekesites

A projekt teljes tokenkészletének 90%-át az előértékesítés ideje alatt értékesíteni fogják a fejlesztők. Mivel így szinte a teljes érmekészlet a befektetőknél lesz, lehetetlenné válik egy rug pull végrehajtása.

A fejlesztőknek ezzel pontosan az volt a céljuk, hogy bebizonyítsák a felhasználók számára, hogy komoly terveik vannak a projekttel kapcsolatban. A következő évek során a csapat folyamatosan azon fog dolgozni, hogy minél jobb felhasználói élményt nyújtson a Love Hate Inu azok számára, akik bizalmat szavaznak a projektnek.

A tokenkészlet megmaradt 10%-a elsősorban fejlesztésre, marketingre továbbá a lekötés után járó jutalmak kiosztására fog szolgálni.

LHINU token vásárlása

Az érmék villámgyorsan fogynak!

Az előértékesítés első szakasza csupán március 8-a óta érhető el a befektetők számára. Ennek ellenére a mindössze 0.000085 dolláros áron elérhető érmék hihetetlen tempóban fogynak.

Cikkünk írásakor a LHINU érmék értékesítéséből származó összeg meghaladja a 800 000 dollárt.

Az első előértékesítési szakasz során az elérni kívánt összeg 956 250 dollár, így akik még szeretnének hozzájutni az izgalmas szavazós érmékhez, azoknak nincs ideje a késlekedésre.

A teljes előértékesítés összesen 8 szakaszból áll, amelyek 7.5 naponta követik majd egymást, vagyis a lehetséges befektetők minél többet késlekednek, annál magasabb áron tudják majd megvenni az érméket.

Az utolsó szakaszban a LHINU-t már csak 0.000145 dollárért lehet megvenni. Ennek a szakasznak a vége május 8-án lesz, amit minden bizonnyal egy héten belül a listázás fog követni. Ezt követően az LHINU várható árfolyamával kapcsolatban több elemző is úgy látja, hogy a listázási ár akár tízszerese sem kizárt, egészen rövid időn belül.

Amennyiben szerinted is hatalmas lehetőség van a Love Hate Inuban, vagy csak szeretnéd egy jópofa V2E projekttel bővíteni a portfóliódat, most igazán egyszerűen csatlakozhatsz a befektetők közé.

Természetesen, mint minden előértékesítésnél, itt is szükséged van egy kriptotárcára. Mi ehhez a MetaMaskot ajánljuk, hiszen a használata rendkívül egyszerű, és a telepítés néhány perc alatt elvégezhető.

Látogass el a MetaMask weboldalára, töltsd le az alkalmazást, majd csináld végig a telepítést, ezt követően pedig a regisztrációt.

Ezek után nincs más dolgod, csak csatlakoztatni a tárcádat a Love Hate Inu előértékesítéséhez, majd elindítani a vásárlást. Ezt Ethereum vagy Tether (USDT) használata mellett megteheted akár bank- vagy hitelkártya használatával is.

Miután kiválasztottad a megfelelő fizetési módot, add meg, hogy mennyi érmét szeretnél vásárolni, ellenőrizd az adatokat, és kattints a vásárlás gombra.

Ha szeretnél többet megtudni a Love Hate Inuról, látogass el a projekt magyar nyelvű honlapjára, még ma!

LHINU token vásárlása

További cikkek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**