Közel 3 milliót gyűjtött ez az ESG kripto – Fektess be még ma

Nehéz lenne dinamikusabban fejlődő ágazatot találni napjainkban, mint az úgynevezett ESG-szektor. Az angol Environmental (környezeti), Social (társadalmi) és Governance (irányítási) szavak kezdőbetűiből alkotott kifejezés egy keretrendszert jelöl, aminek segítségével egy vállalat működésének egyes részeit egyszerűen meg lehet ítélni..

Az ESG-pontszámok alkalmazásával egy vállalat hétköznapi tevékenységéről hosszadalmas kutatómunka nélkül meg lehet számos dolgod állapítani. Az ESG nem pénzügyi kockázatot vizsgál, ezért a keretrendszer használata elsősorban azok számára lehet ideális, akik zöld és fenntartható projektekbe szeretnének befektetni.

A Harvard egyetem által készített felmérésből egyértelműen látható, hogy a szektorra egészen példátlan növekedés vár az elkövetkezendő évek során. Minden jel szerint a jelenlegi trendek alapján 10-15%-os éves növekedésre (CAGR) lehet számítani.

Azok a projektek, amik amellett, hogy magas ESG-pontszámot érnek el, és egy hétköznapi problémára is képesek megoldást kínálni, egészen biztosan fényes jövőre számíthatnak. Ezért sem lehet meglepő senki számára, hogy a C-Charge előértékesítése eddig nem látott sikereket ér el, és várhatóan az eladásra kínált, elérhető natív BEP-20 CCHG tokenek rövid időn belül gazdára fognak találni.

A CCHG-ban egyesül az ESG- és a kriptoszektor legjava

Könnyen lehet, hogy néhány éven belül a C-Charge a hétköznapok szerves részét fogja alkotni, köszönhetően a CCHG egyszerű, mégis forradalmi felhasználási módjának.

Minden C-Charge felhasználó, a CCHG érmék segítségével kiegyenlítheti az elektromos járművének (EV) töltését mindössze egy mobileszköz használatával. A blokklánc-technológia lehetővé teszi, hogy a felhasználó és a töltőállomás-fenntartója között egy közvetlen peer-to-peer (P2P) tranzakció valósulhasson meg. Ez azt jelenti, hogy a fizetésnél nem szükséges harmadik felet, például pénzügyi intézményeket bevonni, ami a használat biztonságát jelentősen növeli, míg a költségeket számottevően csökkennek.

c+charge eletromos autotoltes kriptoval

A C-Charge egyik pozitív hozadéka, hogy a töltőállomás-fenntartójának nem lesz szükséges kártyaolvasó terminál telepítésére, amivel az állomás költségei is csökkenni fognak.

A fejlesztők viszont ennyivel még nem elégedtek meg és úgy döntöttek, hogy egy lépéssel tovább mennek annak érdekében, hogy hozzá tudjanak járulni az EV-k elterjedéséhez és egy zöldebb jövő létrehozásához. Köszönhetően a C-Charge és a Flowcarbon közötti partneri megállapodásnak, minden használat után az EV-tulajdonosok karbonkreditekben fognak részesülni. Ezek a Flowcarbon natív tokenjeként, a Goddess Nature Token (GNT) formájában kerülnek majd kiosztásra.

A CCHG úttörő lehet az EV- és karbonkredit-szektorban

A karbonkreditek-kereskedelem elsősorban a fokozottan környezetszennyező nagyvállalatok számára lett létrehozva azzal a céllal, hogy a károsanyag-kibocsátásukat ellensúlyozni lehessen.

A legtöbb esetben egy ország kormánya, vagy egy ellenőrző hatóság a légkörbe juttatott jelentős mennyiségű szén-dioxid ellensúlyozása végett karbonkreditek vásárlására kötelezi a vállalatot. Karbonkrediteket elsősorban olyan vállalatoktól lehet vásárolni, amiknek a munkája valamilyen szinten köthető a légkörben lévő szén-dioxid csökkentéséhez.

Vagyis lényegében egy adóról beszélhetünk, amit a környezetszennyező vállalatok fizetnek meg a környezetbarát vállalatok számára.

Ilyen például a Tesla is, aminek éves szinten több milliárd dollár bevétele származik a karbonkreditek értékesítéséből. A probléma ezzel a rendszerrel azonban az, hogy ebből a bevételből az EV-tulajdonosok egyáltalán nem részesültek.

A C-Charge azonban lehetővé teszi, hogy az irányítás ismét az EV-tulajdonosoknál legyen, és a hétköznapok során is egyszerűen lehessen részt venni a karbonkredit-kereskedelemben.

Mindezt ráadásul egyetlen, bárhonnan elérhető mobilalkalmazáson keresztül. A felhasználók dönthetnek majd úgy, hogy eladják a GNT-formában létező karbonkreditjeiket, vagy akár ki is vonathatják azokat, amivel a környezetvédelemből veheti ki bárki a részét.

CCHG token vásárlása

Számos funkció – egyetlen alkalmazás: már béta verzióban!

Az ökoszisztéma lelkét kétségtelenül a C-Charge mobilalkalmazása fogja alkotni.

Használata a karbonkredit-kereskedelmen kívül számos izgalmas funkciót is elérhetővé tesz.

Például egyszerűen ellenőrizni lehet merre található a legközelebbi töltőállomás, milyen hosszú várakozási időre kell számítani, továbbá előre tudni lehet majd a töltés várható költségét.

Ezek mellett a töltőállomások fenntartói is mobileszköz segítségével tudják majd ellenőrizni az állomás állapotát, ami egyúttal a gyors javítást is lehetővé teszi. Amennyiben egy állomás meghibásodik, a fenntartó azonnal értesítést kap, így az előállt hibát rövid időn belül lehet majd orvosolni.

A fejlesztők elhivatottságát és komoly szándékát a projekttel kapcsolatban mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a napokban elérhetővé tették a C-Charge alkalmazásának webes bétaverzióját.

ccharge beta app

Ha ki szeretnéd próbálni a korai verziót, csak annyit kell tenned, hogy ellátogatsz erre a linkre, majd elvégzed a gyors regisztrációt.

Ezt követően pedig (egyelőre korlátozott módon) megnézheted, mit tud nyújtani a platform. Megnézheted a hozzád legközelebb lévő töltőállomás pontos helyét, böngészheted a Merch Shopot, továbbá megnézheted milyen jutalmak lesznek elérhetők.

Az izgalmas funkciókon felül most még kereshetsz is a csatlakozással. Az első 200 regisztráló, aki elküldi a kriptotárcájának címét, most külön jutalomra is számíthat, véletlenszerűen kiosztott mennyiségű CCHG érmék formájában.

Sőt, most egy szerencsés 300 dollár értékben kaphat az innovatív zöld tokenekből.

CCHG token vásárlása

Égetéssel egy zöldebb jövőért

A fejlesztők úgy döntöttek, hogy már a listázás előtt belekezdenek a CCHG tokenek égetésébe. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden előértékesítési szakasz lezárását követően, a fennmaradó érmék egy olyan kriptotárca címére lesznek utalva, ami kizárólag érmék fogadására képes.

Ezzel párhuzamosan pedig az érmék lekerülnek a blokkláncról, vagyis a teljes elérhető érmekészlet száma így csökkenni fog.

(Az eddigi égetések tranzakcióinak hash azonosítóját ezen és ezen a linken találhatod meg.)

Ez jó hír a befektetők számára, mivel a csökkenő tokenszámmal általában az érme árfolyama növekedni szokott. Mivel jelenleg még az előértékesítési szakaszábanl jár a projekt, ezért az égetésnek először a listázáskor lesz tapasztalható hatása.

Ezzel kapcsolatban több elemző is osztja azt a véleményt, hogy a CCHG árfolyama a listázás árnak akár a tízszeresét is elérheti majd rövid időn belül.

Az érmék március 31-én fognak listázásra kerülni, addig pedig az előértékesítési szakaszok meghatározott időközönként fogják váltani egymást.

Ezt nem érdemes kihagyni!

A C-Charge előértékesítése 3 millió dollár összegyűjtése után töretlenül halad előre.

Az előértékesítés utolsó, nyolcadik szakasza március 29-én fog zárulni, majd az érmék először március 31-én kerülnek forgalomba a BitMart kriptotőzsdén.

Ekkor a CCHG listázási ára 0.0235 dollár lesz, így akik már az első előértékesítési szakaszban csatlakoznak, azoknak 80% hozam ütheti a markát. Ennek ellenére még most is megéri csatlakozni, mivel a token ára a 7. szakaszban csupán 0.02 USD.

Ha szeretnél csatlakozni, most a C-Charge magyar nyelven is elérhető weboldalán keresztül pillanatok alatt végig tudod csinálni a CCHG tokenek beszerzését.

Első lépésként hozz létre egy kriptotárcát a MetaMask oldalán, csináld végig a regisztrációt, majd csatlakoztasd a Metamask tárcádat a C-Charge honlapjához. Ezt követően a fizetésre több lehetőséged is van. Használhatsz BNB vagy USDT érméket, illetve akár bank- vagy hitelkártyát is. Utóbbi esetében ugyan felszámolásra kerülhet tranzakciós díj, azonban megkíméled magad különböző kriptok időigényes beszerzésétől.

Legyél részese 2023 legjobb innovatív zöld projektjének, és csatlakozz amíg még nem késő a C-Charge előértékesítéséhez!

CCHG token vásárlása

További hírek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**