Itt van 3 mém kriptó, amit elkapkodnak a németek

Régi szokásához hűen, a kriptoszektorban továbbra is a váratlan fordulatoké a főszerep. Miután 2023 utolsó hónapjaiban a legtöbb token elképesztő növekedésre volt képes, a januárt elsősorban a konszolidáció jellemezte.

Februárban aztán a bikák mocorogni kezdtek, aminek hatására egy újabb rally körvonalai kezdtek kirajzolódni.

Mivel Németország egyike a világ legnagyobb kriptonemzeteinek, megnézzük milyen kriptókat vásárolnak Európa legerősebb gazdaságának lakosai.

Meme Kombat

A legfontosabb amit tudnod kell a Meme Kombattal kapcsolatban, hogy a népszerű előértékesítés rövidesen a végéhez érhet. Miután a csapat 8.5 millió dollárt gyűjtött össze, a listázásig mindössze 1.5 millió dollár hiányzik.

Mivel ilyenkor jellemzően gyorsulni szokott a bevétel ütemének növekedése ezért elképzelhető, hogy néhány rövid héten belül meg is jelenhetnek a natív ERC-20 MK tokenek a forgalomban.

Amennyiben a vásárláson töröd a fejed, a projekt magyar nyelvű weboldalán keresztül azt el tudod végezni ETH, USDT vagy BNB használatával.

memekombat-fooldal

A Meme Kombat egy különleges ökoszisztéma, aminek segítségével a közösség tagjai aktív és passzív módon egyaránt profithoz juthatnak.

A felhasználók különböző mémtokenek kabalái közötti csatákra köthetnek fogadásokat. A harcokat egy fejlett mesterséges intelligencia vezényli le, míg az összecsapások részleteit on-chain is meg lehet tekinteni.

Kezdetben 11 különböző kabala lesz elérhető, azonban idővel az elérhető karakterek száma emelkedni fog.

Akik inkább a passzív bevételekre utaznak, azok számára lehetőség van stakelni az MK tokeneket. Ilyen módon jelenleg éves szinten 111 százalék hozamot lehet elérni. Ami még ennél is jobb, hogy a jutalmad off-chain tudod felvenni, amennyiben azt fogadásokra fordítod.

Ez azt jelenti, hogy ilyen esetben semmilyen gázdíj megfizetésére nem lesz szükséged.

Beszédes, hogy az eddig vásárlók többsége, egészen pontosan 80 százaléka azonnal le is kötötte a tokeneket. Más szóval a közösség túlnyomó része hosszú távon gondol a Meme Kombatra.

meme-kombat-hogyan-mukodik

Ennek, illetve az ökoszisztéma felépítésének köszönhetően minden bizonnyal valóban képes lesz kiállni az idő próbáját a projekt.

A FOMO növekedésével a bevétel üteme is gyorsulni fog, ezért ha még kedvezményes áron szeretnél néhány MK kriptót beszerezni, ne vesztegesd az időd.

Megnézem a Meme Kombat oldalát

Sponge V2

Hosszas pihenő után úgy látszik visszatérni készül a Sponge, nem is akárhogy.

Amennyiben nem találkoztál volna vele, a Sponge mémtoken tavaly májusban vált elérhetővé, közvetlenül a Pepe indulását követően. Hála a sokak által ismert látványvilágának, továbbá a tökéletes időzítésnek, a Sponge hamar belopta magát a kereskedők szívébe.

spongev2-hu-main

Mindössze egy hét alatt a kezdeti 1 millió dolláros méretéről a projekt egészen 100 millió dollárig duzzadt. Vagyis akik még időben vásároltak, azoknak valóban sikerült 100-szoros hozamot elérni.

Ezt követően a teljes szektorban éles zuhanás következett, ez azonban nem tántorította el a Sponge csapatát.

Lelkesen dolgozni kezdtek a Sponge tökéletesítésén, aminek az első jelei most kezdenek megmutatkozni.

Bevezetésre kerül ugyanis egy teljesen új token, továbbá hamarosan egy saját play to earn játék is elérhető lesz.

A Sponge V2 tokenek érdekessége, hogy kezdetben kizárólag az eredeti Sponge stakelésével lehetett azokat beszerezni. Akik így tettek, az előző napokban indult listázást követően ismét elképesztő hozamokat tudtak realizálni.

Ennek ellenére nem késő még most sem vásárolni néhány tokent, hiszen várhatóan a P2E játék tovább fogja tolni a bikák szekerét.

sponge-v2-100m-hu

Az előzetes tervek szerint akár már néhány héten belül befejeződhet a Sponge játék fejlesztése, a közösség legnagyobb örömére. Ebben a felhasználók egymással, illetve egy AI-val mérhetik majd össze tudásokat.

Ezt követően rendszeres időközönként a legügyesebb játékosokat SPONGE V2 tokenekben fognak részesülni.

Ha szeretnél néhány kriptót a közelgő történelmi futam előtt beszerezni, és ismét lecsapni a 100-szoros hozamra, látogass el a Sponge weboldalára.

Itt ETH vagy USDT segítségével el tudod végezni pillanatok alatt a tranzakciót.

Megnézem a Sponge V2 oldalát

SMOG

Listánkat nem is lehetne mással zárni mint az előző napok sztárjával, a SMOG-gal.

A projekt ahogy a legtöbb mém sikersztori, a semmiből érkezett, és hatalmas hullámokat vert a szektorban.

smog-main-en

Folytatva a Solana-alapú tokenek sikerét, a SMOG altcoin esélyes lehet akár a Myro vagy a BONK sikeréhez is felnőni.

Ez nem kizárólag a Gyűrűk Urát időz látványvilág miatt, hanem a különleges felépítése miatt is valószínűnek tűnik.

A SMOG segítségével akár teljesen ingyen, bármilyen befektetés nélkül is állandó bevételhez juthatsz hozzá. Ehhez nem kell mást tenned, csak pontokat gyűjteni egyszerű feladatok elvégzésével. Ezt követően végül napi rendszerességgel kaphatsz majd SMOG airdroppokat.

A projekt szó szerint a semmiből érkezett, és bármilyen előértékesítés nélkül jelent meg február 7-én.

A készítők azonban valamire jól ráérezhettek, hiszen egyetlen nappal az indulás után már közel a duplájára emelkedett a SMOG értéke.

Jó azonban ha tudod, hogy vásárlásra jelenleg nincs lehetőség a hivatalos weboldalon keresztül. Azonban egy Solana kompatibilis tárcával Jupiteren keresztül másodpercek alatt el tudod végezni a csatlakozást.

Érdekel a SMOG

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**