Itt vannak a szakértők altcoinjai, amik példátlan növekedés előtt állnak

A 67 000 dollár feletti Bitcoin árfolyam BTC Price BTC Price a kriptopiacba vetett befektetői bizalom megújulását jelzi. Ez jól tükröződik abban, hogy a kapzsiság indexe már 80 ponton áll. Az Ethereum ETH Price ETH Price , a Dogecoin (DOGE), a Ripple XRP Price XRP Price , a Solana SOL Price SOL Price és a Litecoin LTC Price LTC Price piacán optimista a hangulat. Az ONDO is figyelemre méltó, 31%-os növekedést ért el a héten, szemben a Monero (XMR) enyhe visszaesésével.

Ezen a nyüzsgő piacon egyes altcoinok már felkeltették a figyelmet a robbanásszerű növekedési lehetőségük miatt, amit a legtöbben már 2024-re várnak. Nézzük miket választanak a szakértők most a piacon az altcoinok közül.

ScapesMania: A nagy debütálás

A ScapesMania 6,125 millió dolláros finanszírozást gyűjtött össze. Közel 18 400 tulajdonost vonzott a projekt és több mint 60 000 követő csatlakozott. A sikeres előértékesítés után pedig végre megérkezett a ScapesMania várva várt debütálása a PancakeSwapon. A token ára nagy rugalmasságot mutatott, ami a robusztus tokenomikának és az ígéretes projektkilátásoknak köszönhető.

scapesmania

A tulajdonosok száma az első 24 órában 18410-nél állandósult, a kereskedési volumen elérte a 2,25 millió dollárt. A ScapesMania azonnal uralta a DEXTools Hot Pairs listáját is.

Scapesmania

Úttörő megközelítés a játékok világához

A ScapesMania egy olyan játék ökoszisztéma, ahol a játékosok minden előzetes kriptovaluta ismeret nélkül merülhetnek el a magával ragadó játékélményben. Eközben a tulajdonosok pedig profitálhatnak a projekt sikeréből, és beleszólhatnak annak irányába a DAO-n keresztül.

A ScapesMania készen áll arra, hogy tőkét kovácsoljon a feltörekvő alkalmi játékok szektorából. A projekt kihasználja a kriptojáték projektekben tapasztalt sikeres trendeket.

Miért érdemes beszállni a ScapesMania projektbe?

Lássuk, miért özönlik a közösség a ScapesMania irányába:

  • A $MANIA tokenomika gondosan ki van alakítva, amelyet a kínálat és a kereslet közötti egyensúly fenntartására terveztek.
  • A $MANIA token az irányítást szolgálja a fejlesztés alatt álló DAO-ban, és egyben játékon belüli pénznemként is működik a kísérleti játékprojektben. A közösség tagjai pedig további jutalmakért kockáztathatják is a tokenjeiket.
  • A csapat már bebizonyította marketinges képességeit, ami megnyilvánult a 6 millió dollár feletti előértékesítési sikerben, a 18400 feletti tulajdonosi bázisban, az aktívan növekvő 60 000+ fős közösségben és a 75 000 feletti átlagos havi forgalomban.
  • A projekt intelligens szerződését jóváhagyta a BlockSafu. Mint tulajdonos, bízhatsz tehát a platform biztonság iránti elkötelezettségében.

A Scapesmania előtt álló út

A Statista szerint az alkalmi játékipar 2027-re az egekbe szökhet és elérheti a 19,12 milliárd dollárt. Ez az előrejelzés a piaci rést igen jövedelmezőnek jelöli.

Az alapcélok túlteljesítése után a csapat most teljes mértékben elmerül a termékfejlesztésben. A gyors kezdés érdekében a projekt olyan fejlesztőkkel dolgozik együtt, akik számos rangos támogatást nyertek Metaverse/Gaming/NFT kategóriában.

A közösség bizalmat adott

A kriptoközösség nyüzsög a Scapesmania körül, mert osztják a víziót, és szeretnének aktívan részt venni a projektben. A kriptobálnák is felfigyeltek a lehetőségre, egyes betétek már meghaladták a 20 000 dollárt is.

Nyilvánvaló, hogy ez a siker nem lett volna lehetséges egy ilyen lojális közösség nélkül.

Csatlakozz a ScapesManiához

Soha nem volt jobb alkalom arra, hogy csatlakozz egy ilyen ígéretes projekthez. Stabil árjegyzéssel és erős kezdeti támogatással az érme már bizonyította ellenálló képességét a piacon.

A jövőbeli árfolyam trend a közösség erejétől, a fejlesztési mérföldkövektől és a robusztus marketingstratégiától függ. Ezekben a ScapesMania pedig eddig kiválóan teljesített.

Miért várnál? Biztosítsd be a helyed egy potenciálisan igen jólfizető utazáson – szerezd meg $MANIA tokeneket a PancakeSwapon most.

>>> Csatlakozz a 18 ezer tokentulajdonoshoz – Vásárolj $MANIA tokent most! <<<

Avalanche (AVAX): A DeFi innováció katalizátora

Az Avalanche (AVAX) jelentős zuhanáson ment keresztül, amikor a történelmi csúcsáról 46,06 dollárra esett vissza. Ez spekulációkat váltott ki a token jövőjével kapcsolatban. A 2024-re vonatkozó előrejelzések 65 dollárra várják az árfolyamot. A hosszú távú ambiciózus mérföldkövek teljesítése további távlatokat nyit, ezek alapján az árfolyam 80 dollárra emelkedhet 2025-ig, míg 2030-ra 223 dolláros átlagárral számolnak.

Blur (BLUR): Az NFT kereskedők bizalma

A Blur (BLUR) nemrégiben 50 millió tokent bocsátott ki, kiemelve kulcsszerepét az NFT piac újjáéledésében. Az NFT kereskedési volumen jelentős részét lefedi a platform, ami a Blur (BLUR) egyre növekvő befolyását mutatja.

Ennek ellenére a volatilitás és a szabályozási kihívások kezelése stratégiai megközelítést igényel a fenntartható növekedés biztosítása érdekében.

Jito (JTO): A DeFi újradefiniálása Solana hálózatán

A Jito (JTO) gyorsan emelkedett a Solana ökoszisztémában a JitoSOL likvid készletével és a MEV termékeivel, ami jelentős áremelkedést és biztos piaci kapitalizációt eredményezett. A Jito (JTO) magas likviditást és befektetői bizalmat élvez, de a közelmúltbeli piacra lépése egyelőre óvatos optimizmusra szólít.

A DeFi és a Solana likviditási kínálatának növekedési potenciálja ellenére a Jito (JTO) kihívásokkal néz szembe új jelenléte és korlátozott kínálata miatt.

Sui (SUI): Úttörő skálázható dAppok világában

A Sui (SUI) gyorsan a 100 legjobb kriptovaluta közé emelkedett, túllépve az 1 dollárt, és bekerült a TVL legjobb 10 platformja közé. Az előrejelzések növekedést jeleznek, 2024-re 2,18 és 3,74 dollár között várják az árfolyamot, 2030-ra pedig már 22,62 dollárig is terjednek az előrejelzések árcéljai.

A szabályozási környezet és a technológiai fejlődés azonban óvatosságra ad okot a Sui (SUI) hosszú távú piaci vizsgálata szempontjából.

Következtetések

A kriptovaluta piacának jelenlegi dinamikája optimizmusra ad okot, különösen az altcoinok növekedése miatt. A ScapesMania, egy innovatív játékprojekt, ami jelentős piaci rugalmasságot és ígéretes növekedési kilátásokat mutat a mostani gyorsan változó környezetben is.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Információs csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***