Janet Jackson dúsgazdag exe nekiment a Facebooknak

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Janet Jackson volt férje, a katari milliárdos Wissam Al Mana beperelte a Facebookot. A közösségi média óriás ugyanis az ő képével hirdette a kriptovalutákkal kapcsolatos csalásokat.  

Úgy tűnik, hogy mostanában rájár a rúd a Facebookra. A Libra projektet ért kritikák és a kiszivárgott felhasználói adatok miatti támadások után, most a kriptovalutákkal kapcsolatban kap hideget-meleget az amerikai közösségi média.

Janet Jackson ex férje, a katari milliárdos, Wissam Al Mana nekiment a vállalatnak, amiért az kriptocsalásokkal kapcsolatos reklámokban mutatta be a képeit. A The Times ma reggeli cikke szerint Al Mana beperelte a Facebook Dublinban található európai központját.

Al Mana közismert a Közel-Keleten, ahol az üzleti iparmágnás 55 vállalatot működtet, több mint 3500 alkalmazottal.  Ennek ellenére kerüli a médianyilvánosságot. Ritkán nyilatkozik a sajtónak és semmilyen közösségi médián nincs profilja. A hivatalos honlapján megjelent közleményben arra hívta fel az emberek figyelmét, hogy minden olyan profil, ami az ő nevét használja, hamis. Al Mana viszont nem tett nyilvánosan megjegyzést a Facebook által indított kriptocsalással kapcsolatos hirdetésekkel vagy a társaság ellen indított perrel kapcsolatban. Ugyanakkor a végzésben az áll, hogy katari mágnás hamis reklámozással és rágalmazással vádolja a Facebookot.

Dúsgazdag milliárdos, akit Janet Jackson nélkül nem ismerne a világ

Wissam Al Mana jól ismert vállalkozó a Közel-Keleten. Neve körülbelül 1 milliárd dollárt ér. Kizárólagos joga van a Harvey Nichols, az Alexander McQueen és a Hermès luxusmárkák forgalmazására. Csakis olyan népszerű nyugati divatmárkákkal foglalkozik, mint például a Benetton, a Zara és a Mango. Annak ellenére, hogy hazájában igen híres, a nyugati világ nem igazán ismerné, ha 2012-ben nem kötött volna házasságot Janet Jackson-nal.

A kriptocsalással kapcsolatos feljelentést direkt a dublini Facebooknak címezte, mivel köztudott, hogy az ír rágalmazási törvények sokkal jobban kedveznek a sértetteknek, mint az amerikai törvények. A Facebook a múltban ugyanis többször bújt az Egyesült Államok által hozott laza törvények mögé, hogy sikerrel kerülhessen ki a hasonló perekből. Al Mana-hoz hasonlóan a Facebook sem nyilatkozott az ügyben. A sajtó megkeresésére azt nyilatkozta a média vállalat, hogy a jogi ügyeket nem kívánja kommentálni.

Kövess minket Facebook, Instagram és Twitter oldalainkon, hogy mindenről percre pontosan értesülj.😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.