Johnny Depp filmgyártó cége partnerségre lép a TaTaTu ICO startuppal

Az amerikai színész partnerségre lép a kriptovaluta alapú közösségi média szórakoztató platformmal a TaTaTu -val, adta hírül október 22-én a Hollywood Reporter.

Az új megállapodás értelmében a hollywoodi sztár Andrea Iervolino, TaTaTu alapítóval közösen film és digitális tartalom gyártását tervezi. A cikk szerint a tartalmat Johnny Depp Infinitum Nihil nevű cége fogja gyártani.

Andrea Iervolino egyben az amerikai AMBI Media Group mozgókép konglomerátum CEO-ja és alapítója is, amely szintén részt vesz a TaTaTu blokklánc-alapú kezdeményezésében.

A TaTaTu 2018 májusában rajtolt annak érdekében, hogy fellépjen a filmek illegális terjesztése és másolása ellen, valamint hogy növelje a jogtulajdonosok lekövethetőségét és átláthatóságát. Egyben célja, hogy magas minőségű márkahirdetéseket szolgáltasson az elosztott főkönyvi technológia (DLT) használatával.

A platform egy közösségi média oldal és egy Video on Demand (VOD) szolgáltató keveréke, mely tokenekkel jutalmazza a felhasználóit a filmek és más médiatermékek fogyasztásáért cserébe. A tokeneket egyben a hirdetők fizetőeszközként is felhasználhatják a TaTaTu platformon belül.

A TaTaTu indulását követően Iervolino CEO és az AMBI partner Lady Monika Bacardi 100 millió dollárral szállt be a platformba mivel szerintük az új blokklánc alapú filmipari eszköz meggyőzte őket a blokklánc technológia és a kriptovaluták jelentette jövő legitimitásáról.

Hollywoodnak egyébként megvannak a saját tervei a kriptopénzek és a blokklánc technológiával kapcsolatban. Június közepén jelentették be, hogy készül egy kriptovaluta témájú film, amelynek szereplőgárdája a Westworld és Mad Men sorozatokból fog összeállni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük