Jól teljesít Ázsia legnagyobb szabadúszó piactere

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Az ügyfél-ügyfél (C2C) platformok már most mindennapi életünk részét képezik. Ennek eredményeképp a világ legnagyobb online közösségei C2C platformok: az Amazont világszerte használják, az amerikai Craigslist és a kínai Taobao pedig uralják a szektorukat. A YouDeal egy új C2C platform melynek feltett célja, hogy örökre megváltoztassa a munkához való viszonyunkat.

A YouDeal egy blokklánc-alapú C2C szabadúszó platform. Összekapcsolja a szolgáltatókat a megrendelőkkel. Minden felhasználó lehet szolgáltató és megrendelő is egyben, nem kell külön számlát létrehozni. A blokklánc technológia segítségével maximalizálható az oldal biztonságossága és a személyes adat védelme, okos szerződések segítségével a garantáltak és automatizáltak a fizetések, valamint a legitim és hitelesített felhasználói értékelések. A blokklánc alkalmazásával kiiktathatóak a hagyományos C2C akadályok és ugyanakkor utat nyit egy tokenizált fizetési rendszernek, ami ez esetben a ‘YD Token’ lesz. A tokenizált utalások segítségével azonnal, bármikor és bárhova lehet értéket utalni és segítségével megakadályozható a felhasználók elpártolása a platformtól.

A YouDeal 2015-ben stratégiai partnerségre lépett a YueDan-nal. A YueDan Kína legnagyobb ügyfél-ügyfél személyi szolgáltatásokat listázó platformja és egyben inspiráció a YouDeal projekt mögött. A kezdetekben a YueDan platform személyi szolgáltatásokat kínált, mint például magánedzés, takarítás, jógaórák vagy például privát sofőri szolgáltatások. Mára a platform sokkal szélesebb személyi és szabadúszói szolgáltatást listáz, a fordítástól kezdve, a virtuális asszisztensi, háztartásvezetői, tartalomkészítői megoldásokon keresztül egészen a vállalati tanácsadói szolgáltatásokig. Szinte nincs olyan szolgáltatás amit ne találnának meg a platformon a mobiljukon keresztül.

A stratégiai együttműködésükön keresztül a YouDeal és a YueDan hasonló funkciókat lát el és ugyanazt az ökoszisztémát használják. A partnerség révén a YouDeal több millió extra felhasználóhoz jut miközben a blokklánc technológia segít kiküszöbölni azokat az akadályokat, amikkel a YueDan-nak kell megküzdenie. A decentralizált technológia használata növelte a személyes adatok védettségét és egyben garantált kifizetéseket kínál, amit bármelyik szolgáltató szinte azonnal végre tud hajtani a világ bármely pontjáról. A YouDeal egyben fejlett párosító algoritmust használ ahhoz, hogy optimalizálja a megrendelőket a legjobb szolgáltatókkal a platformján.

A YuenDan – YouDeal partnerség révén a YouDeal már most több mint 60 millió felhasználóval rendelkezik akik több mint 300 kategóriában, 400 városban kínálnak változatos személyi vagy üzleti szolgáltatásokat. A platform nagy számú közössége potenciálisan még nagyobbá teheti a jövőben, amit a napi 30 000 új regisztráló is igazol.

“A YueDan specifikus kategóriatípusokra fókuszált a bevételek növelése érdekében. Ez megfelel a kínai modellnek, de gyorsan rá kellett jönnünk, minden piac más és más szolgáltatás mixet igényel. Ami most nyilvánvaló, az általános érdeklődés a szolgáltatások iránt nagyon magas. Az életünk digitalizálása egy olyan módhoz vezetett, amivel kielégíthetjük ezt. Tegyük fel hogy valakinek takarítóra, nyelvtanárra vagy üzleti tanácsadóra van szüksége. Ugyanazon a helyen meg tudják rendelni azokat ahol a saját szolgáltatásaikat tudják értékesíteni, ami szinte bármi lehet: szabadúszó tartalomkészítéstől a kerti munkákon ár a kódolásig. A platformunk kiiktatja az időd és erőfeszítést, amit akkor kell feláldoznunk amikor a hagyományos metódusokat használjuk és a blokklánc technológia használatával egy extra védelmet kapunk minimális kockázatokkal anélkül, hogy harmadik felekre szorulnánk. Mindenki nyer.”
– Ken Dong, YouDeal alapító és CEO.

A szabadúszói és gig munkák térnyerésével a YouDeal kiválóan pozicionálta magát hogy a legtöbbet kihozza a változó munkaerő dinamikából. Ezen felül a YouDeal a magas munkanélküliséggel, gyenge üzleti infrastruktúrával rendelkező helyeken is segíthet: a fejlődő országokból is jelentkezhet bárki a platformra és segítségével túlléphetnek a hagyományos munkaszerződéseken és közvetlenül a fogyasztóknak kínálhatják szolgáltatásaikat. A vállalat mögötti technológia kiiktatja az adatvédelmi aggodalmakat, amely egyre jobban foglalkoztatja az internethasználókat. Ezt összekapcsolva a YouDeal meglévő felhasználói adatbázisával nyilvánvaló miért szálltak be olyan befektetők a projektbe, mint a Node Capital, Genesis Capital és Grand Shores Fund további 8 millió dollárt pumpálva bele.

A YouDeal már tervezi a nemzetközi indulást hogy megszilárdítsa pozícióját mint globális szabadúszó platform. A YouDeal jövőjét félretéve egy biztos: a szolgáltató szektor és a munka világa soha nem lesz olyan amilyen volt.

**Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését.***

Guest Post

I #HODL BTC to survive Apocalypse.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.