Jön a Bitcoin Kebab legújabb epizódja Debreczeni Barnabással

Ha hétvége, akkor mi más jöhet, mint a Bitcoin Kebab, a BitcoinBázis podcastje. A műsor házigazdája Stier Kata, e heti vendége pedig Debreczeni Barnabás, minden kétséget kizáróan Magyarország egyik legismertebb kriptoarca, kripto-evangelista, befektető, a budapesti Satoshi-szobor egyik kiötlője, aki a hírek szerint kiszállt a kriptobizniszből és Balira költözött családjával, de vajon mi igaz ebből?

Barnabás elmeséli Katának hogyan is lépett a kriptotérbe és pontosan mi köze is van a zombi apokalipszisnek a bitcoinhoz. Szó lesz a pénz torrentjéről, a digitális aranyról, illetve a web1, 2 és 3-ról, valamint arról is, hogy mi köze is van a pornónak az innovációhoz és a technológia fejlődéséhez. Természetesen Kata vendégével nem mehetett el szó nélkül a jelenlegi kriptótél mellett sem, hiszen az elmúlt hetekben és hónapokban nem egyszerű időszakon megy keresztül a kriptopiac.

Barnabás megosztja a kedves hallgatókkal, hogy mi is a kriptopénzek lényege, milyen ideológia húzódik meg a digitális eszközök mögött, mi a DeFi előnye, hogyan lehet pénzt keresni. Kata vendége elmondja mekkora a kriptoközösség Balin, milyen volt az első benyomás megérkezéskor.

Az epizód végén a kriptoközösség kap néhány jó tanácsot is bitcoinnal és ethereummal kapcsolatban.

Ha Ti sem maradnátok le egy érdekes adásról, akkor feltétlenül látogassatok el az Anchor oldalára, de az epizód automatikusan térítésre kerül a Spotify-on és más podcast platformon is. A korábbi részek már elérhetők a YouTube-on.