Jön a Bitcoin Rehab 3. adása! Kriptoanarchia, Ethereum, stakelés és kvantumszámítógépek egy [etikus] hackerrel

És itt a harmadik epizód. A BitcoinBázis podcastjának Bitcoin Rehab műsorának következő részében a vendégünk Silur lesz, akivel kriptoanarchiáról, Ethereumról, stakelésről és a kvantumszámítógépekről beszélgetünk!

Ahogy lenni szokott a harmadik adás házigazdája az örökmaxi Karo Zagorus Silurral fog beszélgetni, aki nem mellesleg az MTA egyik kutatója és neves kriptotanácsadó is. A borzasztóan fiatal, még csak 26 éves Silurról már korábban olvashattatok, hiszen tavaly ősszel megtisztelte a BitcoinBázist azzal, hogy exkluzív interjút adott nekünk. Akkor a kriptopiac helyzetéről, saját munkásságáról, a HCPP prágai hacker konferenciáról társalogtunk.

Silur ezen alkalommal a kriptoanarchiáról, a matematikai perverziójáról, az Ethereum iránti szenvedélyéről, illetve arról is mesél, hogy hogyan ismerkedett meg a bitcoinnal és hogyan hackelte meg a középiskola számítógépeit.

Természetesen nem hagyja ki az Ethereumot, annak hibáit és előnyeit, mesél arról miért hagyta ott az Ethereum Alapítványt, vagy hogy miért lesz jó dolog az Ethereum 2.0, de egyik kedvenc témakörét, a kvantumszámítógépeket és a kvantumrezisztens blokkláncokat sem hagyja szó nélkül.

Az adás szombaton lesz elérhető a Spotify-on, az Anchoron, a Soundcloudon és fokozaton minden más nagyobb podcast platformon, de amint él, osszuk, ahol tudjuk!

Az előző adást a Wasabi tárca társalapítójával, Ficsór Ádámmal IDE KATTINTVA tudod meghallgatni.