Jumble Cash: a legjobb BNB adatvédelmi platform 2021-ben

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bár napjainkban leginkább a befektetési értéke kapcsán figyelnek sokan a kriptovalutákra, az anonimitás és az adatvédelem is nagyon fontos paraméter. Főleg, ahogy a kriptovaluta piac hihetetlen sebességgel bővül, az adatvédelem egyre inkább a középpontba kerül. A Binance Coin (BNB) vonatkozásában a legjobb adatvédelmi megoldást a Jumble Cash biztosítja. Az a Jumble Cash, amelynek tokenkínálata mindössze 3 perc alatt kelt el a bevezetése során a BSC Starter IDO platformján.

De miért a Jumble a jelenleg elérhető egyik legjobb BNB mixer?

Tartja a mondás a kriptók világában, hogy egy forknak akkor van értelme egy meglévő kóddal kapcsolatban, ha ezzel sikerül az eredeti verziót javítani. A másolásnak sok értelme nincs. A legtöbb ilyen jellegű forkkal ellentétben a Jumble Cash a forkjával új szintre emeli az adatvédelmet. A legtöbb Ethereum (ETH) mixer fork és másolat képes figyelembe venni a Binance Smart Chain (BSC) különbözőségeit, így pedig rengeteg felhasználó jelentett hibát. Hiszen mivel a BSC hálózat BEP20 validátorai csak az utolsó 5000 blokkot látják, így a felhasználók nem voltak például képesek pénzt kiutalni. Ilyen hiba nem fordulhat elő a Jumble Cash esetén, amely a felhasználó élményét az adatvédelemmel kapcsolatban új magaslatokra emeli.

A korábbi problémákat a Jumble Cash úgy hidalja át, hogy egy dedikált BSC node-ot futtat, ezzel pedig nincs szükség arra, hogy nyilvános node-okra várjon.  Így a Jumble Cash BNB mixere messze gyorsabb és valószínűleg biztonságosabb, mint a többi. És a mixelésért felszámított díj is a legalacsonyabb közé tartozik a 0,5%-os mértékével. És azzal, hogy hamarosan megérkezik a MetaMaskra hasonlító böngészőbe épített tárcájuk is, a Jumble Cash olcsó, gyorsan és könnyen hozzáférhető adatvédelmet biztosít. Így a mi meglátásunk szerint ez messze a legjobb választás.

Link: https://jumblecash.com/

Más BNB Mixer lehetőségek bemutatása

Swirl Cash: Ez a Tornado Cash közvetlen forkjának tekinthető. Eredetileg még lehetett tudni, hogy ki áll mögötte, de azóta a fejlesztők profiljait eltávolították. A nagy aggály a Swirl Cash használata során pont az lehet, hogy míg más projektek fő célja a teljes anonimitás biztosítása, addig a Swirl Cash esetében az alapítók kulcsadatai visszakereshetőek voltak. Emellett azért elég komolynak nevezhető az 1%-os díj is.

Monsoon (korábban Binance Cash): A BSC hálózatán egyike volt a Tornado első forkjainak. Viszont nem igazán akart nagyon változtatni a korábbiakhoz képest, sem hozzátenni új fejlesztést, inkább csak egy újrapozicionálási kezdeményezésnek nevezhetjük. Kezdetben a felhasználók problémákat jeleztek a kifizetések vonatkozásában. Valószínűleg egyébként azért, mert a BSC hálózatán másképp működik a validálás, mint az Ethereumnál. Később ezt azért már sikerült javítani.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.