Justin Sun jövőre 30 éves lesz

Inspiráló élettörténetét foglalta össze Justin Sun a Twitteren a 30. szülinapjára készülve.

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy a 3x betöltése előtt multimillimosokká váltak. Justin Sun saját kriptopénze mellet a Bittorrent tulajdonosa is, nem mellesleg korai bitcoin befektető. Pénteken a Twitteren szedte sorjába, mivel is töltötte az elmúlt 10 évét.Justin Sun elmúlt tíz éve

Justin Sun sikerszériája 2010-re nyúlik vissza, amikoris úgy döntött, hogy egy évnyi tandíját bitcoinba fekteti és halaszt az amerikai Penn Egyetemen. Emlékeztetőül, a bitcoin árfolyama 2010-ben épp, hogy elérte az 1 (!) dollárt, míg most éppen 9000 dollár körül lehet vele kereskedni. Sokaknak már ennyi is elég lenne a sikeres befektetésekből, de Sun egyre csak ambíciózusabb lett az évek során, szóval jóval többről van itt szó, mint egyszerű “bitcoin szerencséről”.

Sun mára a kripto közösség vezető alakjává vált. Dolgozott a Snapchat kínai verzióján, a Piewo applikáción, és egyike volt a Ripple első alkalmazottainak is. Folyamatosan adakozik és igyekszik visszaadni a közösségnek, így jött létre a Tron alapítvány is a saját kriptopénzével. A Bittorrent felvásárlása 2018-ban már egyenes következménye volt annak, hogy Sun minnél nagyobb közösséget építsen.

Idén lehetősége nyílt arra, hogy a világ egyik leggazdagabb emberével, Warren Buffettel reggelizzen és közben jobb belátásra bírja a kriptopénz ellenes befektetőt. Azonban úgy tűnik a marketing területén még van mit fejlődnie Justin Sunnak, az eseményt ugyanis időközben lemondták feltehetően a visszás médiavisszhang miatt.

Akárhogy is nézzük Justin Sun az elmúlt 10 év alatt sokat tett le az asztalra, úgyhogy kiváncsian várjuk milyen újdonsággal áll elő a 30-as éveiben.

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.