A KangaMoon masszív adaptációról tanúskodik, az ADA és FIL feléledhet

A kereskedők számára a legnagyobb kihívás a rövid- és hosszú távú nyereséget kínáló lehetőségek szétválasztása. Mivel a kriptopiac a következő bikapiac közvetlen közelében áll, a Cardano (ADA) árfolyama megcélozhatja az 1 dollárt. Eközben a Filecoin (FIL) egy olyan szintű kezdeményezésbe bocsátkozott, mely a teljes ökoszisztéma finanszírozási hiányosságát orvosolja. Ugyanebben a szellemben a KangaMoon (KANG) jelentős hatást gyakorol a piacra, mivel előértékesítési kampányát követően akár 50-szeres hozamot is képes lehet generálni, e mellett pedig 10%-os bónusz ígérete is lázban tartja a befektetőket.

KangaMoon (KANG): 10%-os bónusz az új vásárlóknak az előértékesítés 4. szakaszában

Annak ellenére, hogy az ADA és FIL tokenek évek óta egyre nagyobb teret hódítanak, a KangaMoon projekt figyelemreméltó lehetőségekkel kecsegtet. A token előértékesítési fázisában van, a bevezetést viszont bejelentette a csapat 2024 második negyedévére. E mellett jelentős centralizált tőzsdéken is listázásra kerül még idén a KANG, elemzők szerint ezáltal pedig akár 50-100-szoros növekedésre is képes lehet.

A KangaMoon natív tokenje, a KANG mindössze 0,014 dollárért lehet a korai befektetőké. A kezdeti 0,005 dollárhoz képest a korai befektetők már 180%-os ROI-t érhettek el, és a tőzsdei listázást még csak a következő hetekben jelentik be, a tényleges listázás pedig 2024 harmadik negyedévében jöhet – ekkor a KANG árfolyama akár a 0,5 dollárt is elérheti. Az előértékesítés során eddig 3 millió dollárnyi finanszírozást gyűjtöttek össze, a kampány végére azonban több, mint 9 millió dollárig juthatnak el. Az új vásárlók most 10%-os extra jutalomban részesülhetnek.

A KangaMoon egy Play-to-Earn projekttel kedveskedik a közösség számára, mely rengeteg jutalommal és ösztönzővel kedveskedik a résztevőknek, akik aktivitásukkal bizonyítják elkötelezettségüket a projekt mellett. A felhasználó ajánlóprogramban is részt vehetnek, mely további KANG tokeneket jelenthet az aktív résztvevőknek.

Egyes elemzők úgy vélik, hogy a KangaMoon idén felülmúlhatja a Dogecoin-t, a Shiba Inu-t és az összes Solana-mémcoint. A KANG a jövőben könnyedén blue chip kriptovaluta lehet, melyet hiba lenne kihagyni!

Cardano (ADA): úton az újjáéledés felé

Az ADA árfolyama 2023 negyedik negyedéve óta hatalmas feltámadást mutat, 2023 októberi árfolyama (0,30 dollár) megduplázódott, év végéhez képest pedig 83%-os emelkedést ért el. Az elmúlt hét napban további 4%-kal emelkedett árfolyama.

A grafikonjára pillantást vetve azt láthatjuk, hogy a kulcsfontosságú ellenállás 0,80 dolláron található, vagyis a kilátások rendkívül bikásnak tűnnek. Amennyiben sikerül megugrani ezt a jelentős szintet, úgy az ADA árfolyama könnyedén célba vehetné az 1 dollárt, mely az elemzők szerint akár 2024 második negyedévében megtörténhet.

Filecoin (FIL): kezdeményezés az ökoszisztéma finanszírozásáért

A Filecoin (FIL) az egyik legnépszerűbb kritpovaluta, mely most tervezett, FIL-RetroPGF-1 frissítésével a blokklánc-ökoszisztéma egyik legnagyobb problémáját, a finanszírozási hiányosságokat hivatott megoldani. Ennek köszönhetően a kutatás-fejlesztés és a dokumentáció szempontjából is jelentős hatékonyságnövekedés lenne elérhető, a kezdeményezés lehetővé tenné a kiválasztott tulajdonosoknak, hogy szavazási rendszerben döntsenek a fiskális kérdésekről.

Eközben a CoinMarketCap adatai alapján a FIL jelenlegi árfolyama 8,37 dollár, az elmúlt hónapban 14%-os növekedést generált. Elemzők szerint a FIL árfolyama május végéig akár a 15 dollárt is elérheti.

Fedezd fel a Kangamoon (KANG) előértékesítésében rejlő izgalmas lehetőségeket!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***