735%-ot emelkedett a Solana, új célárakat fogalmaztak meg az FTM-re és a KANG-ra

2023-ban a legnagyobb kriptovaluták közül ki kell emelni a Solana-t (SOL), mely 735%-ot emelkedett, most pedig a 200 dolláros ellenállást célozta meg.

Ugyanebben az időkeretben a Fantom (FTM) 116%-os erősödésre volt képes, mely azt jelzi, hogy a piacon számos altcoin átveheti a domináns szerepet.

A legjelentősebb nyereséget azonban a KangaMoon (KANG) érte el, amikor belépett a projekt ötödik előértékesítési szakaszába, és árfolyama 290%-ot emelkedett! Ennél a növekedési ütemnél az elemzők szerint a 100-szoros megtérülés sem lehetetlen majd a KANG token listázásakor, hiszen a mögöttes technológia és a közösségi erő egyértelműen a projekt mögött áll.

Elképesztő a Solana 735%-os emelkedése

A SOL értéke, ahogyan azt korábban említettük majdnem 8-szorosára növelte árfolyamát, ilyet semelyik másik top20 altcoin nem csinált. Annak ellenére, hogy az elmúlt héten 11%-ot esett árfolyama, még mindig a 170 – 189 dolláros tartományban mozog.

Altcoin Sherpa kriptoelemző szerint a SOL 175 – 200 dollár közötti vásárlása jó belépőszintnek bizonyulhat, hiszen előrejelzése szerint a SOL idén eljut 255 dollár fölé. Kiemelte azonban, hogy egy váratlan piaci esemény akár 140 dollárig is visszavetheti az árfolyamot – és ez a tökéletes beszálló.

Megduplázódott a Fantom értéke

Az FTM is jó ideje felfelé mozog a grafikonokon, a vizsgált időtávban árfolyama 116%-ot emelkedett, ez pedig nemcsak egy régről jövő, piaci növekedéssel azonos trend! Az FTM árfolyama az elmúlt héten 10%-ot, míg az elmúlt 30 napban 17,2%-ot emelkedett, szóval a projekt egyre népszerűbb.

Ilyen ütemmel nem elképzelhetetlen az sem, hogy a legijesztőbb kriptovaluta idén eléri az 1,49 dolláros „álomhatárt is”, hiszen árfolyama pillanatok alatt jutott el 0,77 dollárról 1,03 dollárig.

Előrejelzések szerint a KangaMoon számára nem lehetetlen a 2 dollár sem

A KangaMoon hatalmas vihart kavart a Web3 térben, mivel ökoszisztémájának vonzereje és az általános piaci hangulat jelentős értéknövekedéshez vezetett. Az egyedi SocialFi és Play-to-Earn elemeket kombináló platform közösség-orientált beállítottsága hihetetlen magasságokba emelheti a KANG árfolyamát. A platformon mindenkinek lehetősége van saját karaktert létrehozni, ezzel pedig versenyeken tud részt venni, vagy egymással megküzdeni.

A KANG tokenek a játékelemek szerves részét képezik, mindemellett pedig NFT-jutalmakat is eredményezhetnek. A dedikált piacokon való kereskedés mindenki számára elérhető, jelenleg több, mint 5800 tulajdonos és 20 000-nél is több regisztrált felhasználójával a KANG iránti érdeklődés hatalmas.

A KANG árfolyama az előértékesítési kampányban 0,005 dollárról egészen 0,0196 dollárig emelkedett, ez alatt pedig több, mint 4,5 millió dollár gyűlt össze – a hét végére pedig meglehet az 5 millió dolláros álomhatár is! Az elemzők szerint a projekt indulásakor a KANG árfolyama valahol 1,96 dollár körül kerülhet listázásra, ez pedig 100-szoros értéknövekedést jelent, mellyel az egyik legjobb befektetés lehet!

Annak ellenére, hogy a Solana és Fantom is remek teljesítményt nyújtottak és a bennük rejlő növekedési potenciál még mindig rendkívül magas, a KangaMoon olyan megtérüléssel kecsegtet, mely jelenleg minden más alternatívát felülmúl!

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésében rejlő izgalmas lehetőségeket még ma!

Honlap: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz közösségünkhöz a Telegramon: https://t.me/KangaMoonofficial

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***