Kelexo-ba (KLXO) áramlik a realizált BTC és a maradék USDC

Cikkünkben a blokklánc tér két egyedi projektjének piaci dinamikáját vizsgáljuk meg, a Bitcoin-t (BTC) és a második legnagyobb stablecoint, az USDC-t. Célunk megjósolni a közelgő Bitcoin-felezés piacra gyakorolt hatását, és megvitatni, melyik projektekbe áramolhat a befektetők szabad USDC készlete.

A Kelexo (KLXO) egy új piaci résztvevő, akinek belépése a piacra számos izgalmat tartogathat. A KLXO előértékesítése olyannyira népszerű, hogy a realizált Bitcoin-profit mellett az USDC készletek is ide áramlanak.

A befektetők a Bitcoin (BTC) felezési eseményére készülnek

A Bitcoin-felezés az egyik legjobban várt esemény a kriptopiacon, mely kevesebb, mint egy hónap múlva következik be. A pozitív hangulatból várhatóan a piac egésze profitálni fog. A Bitcoin BTC Price BTC Price (BTC) lenyűgöző emelkedést produkált a hónap első felében, többször is megdöntve a korábbi 69 000 dolláros történelmi csúcsot. A BTC árfolyama 73 750 dolláron tetőzött, azóta egy egészséges korrekciót követően újra 70 000 dollár körül tendál.

Tekintettel a piacon végig söprő korrekciós hullámra, az optimista előrejelzések nem hagytak alább. Egyes elemzők szerint már áprilisban új történelmi csúcsra érhet a Bitcoin, a legvadabb forgatókönyvek szerint akár a 100 000 dollár is elérhető lehet.

Az USDC kiemelkedik az egyre zsúfoltabb stablecoin-piacon

Az USDC egy stablecoin, mely menedéket nyújt a kereskedők számára a piacon uralkodó volatilitás elől. Az USDC stabil 1 dolláros árat tart fenn, köszönhetően annak, hogy az amerikai dollárhoz van kötve. A támogatásba vetett bizalom révén a befektetők biztosak lehetnek abban, hogy 1 USDC-t bármikor átválthatnak 1 amerikai dollárra.

Az USDC mögött olyan kriptoóriások állnak, mint a Coinbase és a Circle, melyek mindig is az átláthatóságra és a nyitottságra összpontosítanak. A tartalékaik auditálása sikerrel zajlott, ezzel biztosítva a piaci résztvevőket a maximális megbízhatóságról. A stablecoin piac egyre zsúfoltabb, ugyanakkor a második legnagyobb stablecoin, az USDC mindig a befektetők egyik kedvence lesz.

A Kelexo (KLXO) jelentős megtérülést hozhat a befektetők számára

A Bitcoin (BTC) és USDC tulajdonosok folyamatosan keresik az ígéretes lehetőségeket. A Kelexo (KLXO) a kölcsönpiac innovatív megközelítésével tűnik ki az altcoinok közül. De mi az, amit a Kelexo (KLXO) másként csinál, mint riválisai?

A Kelexo (KLXO) egy újszerű peer-to-peer hitelezési protokoll, melynek célja a piacon lévő befektetők és hitelfelvevők összekapcsolása. A Kelexo (KLXO) mesterséges intelligencia – AI – által vezérelt kockázatértékeléseket, blokklánc-technológiát és egyszerűsített fizetési struktúrát tartalmaz, mely biztonságos és hatékony hitelezési környezetet teremt.

A befektetők a platform hitelezőiként működnek, bízva a Kelexo (KLXO) fejlett biztonsági intézkedéseiben, hogy megvédjék a lekötött összegeket. E összeg kikölcsönzése fix passzív jövedelmet generál a befektetők számára. A hitelfelvevők a platformhoz való csatlakoztatással egyszerűen igényelhetnek rövid lejáratú kölcsönt bármire.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a projekt, csatlakozz most az előértékesítéséhez! A második szakaszban lévő előértékesítés során mindössze 0,05 dollárért szerezheted be KLXO-tokenjeidet, melyek várhatóan hatalmas megtérülést generálnak a bikapiacon. Ezen kívül a korai befektetők egyedülálló előnyökre tehetnek szert, melyek közül kiemelendő a korai hozzáférés, a megnövekedett hitelhozam és a platformfejlesztéssel kapcsolatos exkluzív frissítésekbe való betekintés.

Tudj meg többet a Kelexo (KLXO) előértékesítésről, látogass el a weboldalra.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***