Az USDT és a DOT befektetők a Kelexo felé veszik az irányt

Húsvét hétfő van, mi pedig már alig várjuk a következő Bitcoin (BTC) felezést. Ez a kriptovaluta befektetőket arra ösztönzi, hogy egy új gyöngyszemet keressenek, amely az ígéret földjére viheti portfóliójukat. A Tether (USDT) tulajdonosok arra várnak, hogy bevásároljanak, míg a Polkadot (DOT) birtokosai diverzifikálására törekednek.

Erre ad lehetőséget a Kelexo (KLXO) előértékesítése, mely jelenleg a második szakaszban van, s egyre nagyobb lendületet vesz, mivel az elemzők pozitívan vélekednek a decentralizált hitelezési piacteréről. Lássuk, a bálnák miért a Kelexoval (KLXO) indították a húsvéti szünetet.

A vezető Tether (USDT) a mesterséges intelligencia területére terjeszkedik

A Tether (USDT) messze vezető stabilcoin a piaci kapitalizációja alapján, amely megüti a 100 milliárd dolláros értéket. Kibocsátója, a hongkongi székhelyű Tether Foundation azonban a Tether Operations Ltd leányvállalatán keresztül hódítja meg a piacot. A közelmúltban ugyanis bejelentette, hogy a jövedelmező AI-szektorba kíván terjeszkedni, az átláthatóság és az adatvédelem elősegítése érdekében. Mindez aláírja a tényt, hogy a Tether (USDT) Foundation nem elégszik jelen sikereivel, s próbál betörni más szektorokba is.

A Polkadot (DOT) tulajdonosok a Polkadot 2.0-ra készülnek

A Polkadot (DOT) Layer 1-es protokoll, amely többek között a skálázhatóságra összpontosít, és amelyet az Ethereum korábbi társalapítója, Gavin Wood alapított, 59,4%-kal emelkedett az elmúlt 12 hónapban. A DOT március 28-án 9,47 dolláron kereskedett. Ez figyelemre méltónak tűnik, amíg össze nem hasonlítjuk más altcoinokkal, például a Solanával (SOL). Mindazonáltal a Polkadot (DOT) tulajdonosai izgatottan várják a Polkadot 2.0 elindulását. Ez pedig reményt ad a befektetőknek, hogy a projekt megőrzi versenyképességét, különösen a felfelé ívelő potenciállal Kelexoval (KLXO) szemben.

A Kelexo (KLXO) előértékesítése berobbant a köztudatba

A húsvét az újjászületést hozza magával. Mivel pedig Bitcoin (BTC) bikapiacra készülődik, a kriptovaluta befektetők a következő potenciális gyöngyszemet keresik.

Az egyik legjobb “húsvéti tojás”, az nem más, mint Kelexo (KLXO), amely a kriptovilágban úttörő peer-to-peer hitelezési piacot hoz létre. Más decentralizált hitelezési protokolloktól eltérően a Kelexo (KLXO) azzal tűnik ki, hogy megszünteti a felesleges, bonyolult folyamatokat. Ez a könnyen használható piactér az egész decentralizált hitelfelvételi folyamatot olyan egyszerűvé teszi, mintha az Amazonon keresnéd a legjobb ajánlatot.

Nem meglepő tehát, hogy az iparági szakértők szerint a Kelexo (KLXO) 50x-es növekedést érhet el, tekintettel a projekt tömeges elfogadására. Ennek eredményeképpen a Kelexo (KLXO) tokenek nagy keresletnek örvendenek, mivel jelenleg 0,05 dolláron érhető el. A Kelexo (KLXO) ritka lehetőséget kínál a leendő befektetőknek, hogy 2024-ben és azon túl a DeFi forradalom élvonalába kerüljenek.

Tudj meg többet a Kelexo (KLXO) előértékesítésről a projekt webhelyére látogatva.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.**