Kereskedési versenyt hirdet a Velvet Exchange, összesen 20 000 dollár és Bitcoinok a tét

A Velvet Exchange versenyt hirdet a kereskedők között, összesen 20 ezer dollár és 50 dollár értékű BTC nyereményekkel.

A kriptovaluta kereskedelem akkor hozhat biztos bevételt, ha szakemberek kezelik a számlákat, de az okos kereskedők mindig is új profitforrások után kutatnak. Ezek egyikének a kereskedési versenyek számítanak, amit most a Velvet Exchange is elindít.

Hogyan zajlik a Velvet Exchange kereskedési verseny?

A verseny 2 napja, szeptember 10-én kezdődött és fordulókra van osztva. Az első fordulóban 3500 dollárt lehetett nyerni. Ezek után jön a második és harmadik forduló aminek nyereményei már jóval magasabbak lesznek.

A versenyben résztvevők különféle feladatokat kell hogy megoldjanak és a feladatokért jegyeket kapnak. A jegyek száma attól függ, hogy milyen összetettségű egy adott feladat. Azok, akik a legtöbb jegyet gyűjtő össze, nekik van a legnagyobb esélyük a díjak elvitelére. Többféle típusú feladatot lehet teljesíteni:

1) Regisztrálj egy fiókot a Velvet Exchange-n, iratkozz fel a hírlevélre, töltsd ki a KYC mezőket, adj meg 2FA hitelesítést – ezekért 1-5 jegyet lehet kapni;

2) Kereskedés: minden 100 dollárnál nagyobb letételhelyezés 2 jegyet ad. 1 jegy üti a markát az első befizetés után végrehajtott első ügylet után a résztvevő számláját. A más kategóriákban keresett jegyek száma meg is duplázható akkor, ha a kereskedési volumen, illetve a konszolidált egyenleg jövedelmezősége növekszik.

3) Reklámozás a közösségi médiában: feliratkozás a kereskedési csatornákra, hivatalos hírek újraposztolása (itt a nagy követőszámmal rendelkezők bónuszjegyeket kapnak), videótartalom készítése Velvet Exchange-ről – ezek a feladatok 1  – 10 jegyet érnek.

4) Részvétel a közvetítői programban: a részvevők 5 jegyet kapnak minden egyes alkalommal, amikor egy új felhasználó regisztrál a közvetítő linkkel és letétbe elhelyez 10 dollárt. Erre a 10 dolláros limitre a tömeges robotregisztráció elkerülése miatt van igény. Automatikusan 1 jegy jár ilyen esetben a meghívottnak is. Egy versenyző maximum 10 új regisztrálót hívhat meg, egy fő maximum 21 jegyet kaphat így.

Az első három kisorsolásra kerülő nyertes kapja a 3 fődíjat ami a Velvet Exchange hivatalos oldalán kerül feltüntetésre. A résztvevők aktuális jegyeinek száma fogja meghatározni a helyezésüket. A transzparencia segíteni fog, hogy a résztvevők mindig tisztában legyenek az aktuális helyezésükkel és ösztönözze őket, hogy jobb helyezést érjenek el.

A győztes 2000 dollárt kap, a második helyezett 1000 dollárt míg a harmadik helyezett 500 dollárt vihet haza. Ezen felül 20 résztvevő különdíjat kap: 50 dollár értékű BTC-t csekk formájában, amit a tőzsdén írnak jóvá. A fennmaradó nyeremények a következő fordulókban kerülnek kiosztásra.

Frissen indult startup tőzsde, nagy ambíciókkal

A legnagyobb különbség a Velvet Exchange és a többi centralizált kriptotőzsde között az, hogy igyekszik figyelni a kereskedői közösség legkülönbözőbb rétegeire és érdekeire:

1) Jogi személyeknek: pénzügyi eszköz és számviteli dokumentumok biztosítása a legális, határokon átívelő kriptovaluta kereskedéshez;

2) Veterán kereskedők számára: magas likviditás, rugalmas letételhelyezési módok és kiutalás, kényelmesen elérhető kereskedési statisztikák és riportok;

3) Bálnák és nagybefektetők számára: P2P algoritmusú OTC-tranzakciók, automata kereskedés, mint szolgáltatás (a csapat több, mint 5 éves tapasztalattal rendelkezik a kriptovaluta kereskedelemben);

4) Kezdőknek: demószámla nyitása, útmutatók, barátságos ügyfélszolgálat és kereskedési tippek.

A Velvet Exchange egyben tanácsadói szolgáltatásokat is nyújt. A tapasztalt ügyvédekből és pénzügyi szakemberekből álló csapat segít eligazodni a határokon átívelő kriptó – fiat tranzakciók lebonyolításában, azok elszámolásában és adózásában, bankszámla nyitásban, engedélyek beszerzésében.

Az első forduló nyereménye tehát 3500 dollár és csatlakozni a már zajló első fordulóhoz a linkre kattintva lehet. Jó játékot mindenkinek!

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta és tokenbefektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt.***


🤬 Cenzúramentes eszmecsere: https://www.facebook.com/bitcoinbazis/
📰 Értesülj azonnal a friss hírekről: https://t.me/bitconbazishirek
🦅 Csipogj ránk itt is: https://twitter.com/BitcoinBazis
🔰 Kezdőknek: https://www.bitcoinbazis.hu/utmutato/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.