Késnek a brit bárónő bitcoinból épített luxusapartmanjai

Késésben a bitcoin milliomosoknak megálmodott dubaji luxusapartmanok kivitelezési terve.

The Times on Sunday bulvár által közölt cikk szerint a brit arisztokrata Michelle Mone bárónő és Doug Barrowman 2017-ben beharangozott dubaji Aston Plaza luxusapartman projektje tetszhalott állapotba került. A projektre létrehozott honlap még mindig csak 25%-os befejezettséget mutat, ami ugyanaz mint ami volt a projekt beharangozó marketinganyagában.

Döcög a fehérnemű vállalkozó arisztokrata ICO-ja Steve Wozniak részvétele ellenére

Az Aston Plaza tervét 2017. szeptemberben mutatták be. Akkor a kéttornyos komplexum becsült beruházási értékét 250 millió angol fontra lőtték be és az 1133 luxusapartman ára átszámítva 37 millió forint és 104 millió forint között mozgott.

A The Times cikke szerint a dubaji épületfelügyeleti hatóság 2018. januárban inspekciót tartott az építkezési területen és felfüggesztettnek minősítette a munkálatokat. Az épületkomplexumnak ez év nyarára kellene elkészülnie, de több mint egy éves állás után kizárt hogy befejeznék.

Mone bárónő fehérnemű designerként vált ismerté az Egyesült Királyságban és tagja a Lordok Házának is, míg Barrowman üzlettársa a magántőke-befektetési társaság Aston Ventures feje. Ketten azért vágtak bele az ingatlanprojektbe, hogy a blokklánc és kriptoközösség akkoriban csúcspontját élő milliomosainak kínáljanak apartmanokat.

Barrowman akkor még úgy nyilatkozott, hogy az üzlet kiváló lehetőség a bitcoinba fektetőknek, hogy a digitális eszközeiket “téglára és habarcsra” konvertálják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük