Késő már bitcoint venni? A Skybridge alapítója szerint nem

A Skybridge Capital-alapító Anthony Scaramucci úgy gondolja, hogy még „mindig nagyon korai” bitcoint vásárolni. A kriptovalutát Warren Buffett befektetési vállalatához hasonlította, és a „21. század Berkshire Hathaway”-eként hivatkozott rá. Mint mondta: „sosem volt túl késő Berkshire-részvényt venni. [A vásárlás] továbbra is nagyon nagyon korai a bitcoin esetében is.”

A Skybridge Capital-alapító Anthony Scaramucci ismét bullish érzelmekről tett tanúbizonyságot, amikor kijelentette, hogy még a jelenlegi árszintek mellett sem késő bitcoint BTC Price BTC Price vásárolni.

A Bitcoin a 21. század Berkshire Hathawaye

„A bitcoin a 21. század Berkshire Hathawaye – egy kamatozó, vagyontermelő gép a befektetők számára” – osztotta meg véleményét szombaton az X-en:

„Sosem volt túl késő Berkshire-részvényt venni. Továbbra is nagyon nagyon korai a bitcoinvásárlás is.”

Scaramucci már 2020 óta arra sürgeti a befektetőket, hogy vásároljanak bitcoint. Cége szintén ekkor vágott bele a bitcoinbizniszbe. „Úgy gondoljuk, hogy a bitcoin még kezdeti időszakában van mint érdekes, új eszközosztály” – mondta akkor.

A Fehér Ház volt kommunikációs igazgatója korábban ebben a hónapban már nyilatkozott a kriptovalutáról: „Amikor a bitcoin visszatér 50.000 dollárra, egy átlagos befektető ismét megkérdezi magától: »lekéstem a lehetőséget?« a válasz »nem«. A Skybridge alapítója arra számít, hogy kerítésszaggató rali van kilátóban.”

Miután masszív beáramlást jövendöltek a Wall Street irányából a tőzsdén kereskedett spot bitcoinalapok irányába, Scaramucci azt írta az X-en vasárnap: „a bitcoináramlások egyre gyorsulnak.” A cikk írásakor a bitcoin 67.000 dollárt ért.

A Skybridge Capital alapítója januárban azt jósolta, hogy a bitcoin meghaladhatja a 170.000 dollárt 2025-ben, ha a következő felezésnél 45.000 dollárt fog érni. A bitcoin azóta folyamatos emelkedést produkált, és minden jel arra mutat, hogy az implikáció feltétele igaznak bizonyul. Tavaly szeptemberben azt is kijelentette, hogy az elkövetkező 10-20 év viszonylatában nagyon bullish a bitcoint illetően.