Kihagytad a Solanát? Fedezd fel a következő altcoinbajnokot

A Solana (SOL) fokozott bálnaaktivitást tapasztalt a piaci lassulás alatt, ami jelentős árcsökkenést és 115 millió dollár értékű SOL-token átutalását eredményezett a főbb tőzsdékre. Az ingadozás ellenére a Solana (SOL) teljesítménye, megfizethetősége és hírneve továbbra is kulcsfontosságú vonzerőt jelent a kriptopiac kiszámíthatatlan természete közepette.

Eközben azok számára, akik a következő altcoin lehetőséget keresik, bemutatunk egy ígéretes eszközt, amely erős fundamentumokkal és növekedési potenciállal rendelkezik.

🚀 Felfefé ívelő pályán a ScapesMania! 🚀

A ScapesMania jelentős előrelépéseket tett, és több mint 6 millió dollárnyi finanszírozást kalapozott össze, beleértve a kriptobálnák jelentős befizetéseit is. A lenyűgöző számokon túl azonban a projekt sikerének igazi lényege a több mint 60.000 taggal büszkélkedő, élénk közösségben rejlik.

Scapesmania banner elfogytak a tokenek az előértékesítésben

 

Ez nemcsak a potenciális hozamokról szól, hanem a közös jövőképről, az aktív részvételről és a DAO irányításáról is. Mindig is a tokentulajdonosok kezében volt és lesz minden hatalom.

Új paradigmák az alkalmi játékpiacon

A jövő kivételesen fényesnek tűnik, különösen a ScapesMania ígéretes alkalmi játékaival kapcsolatban. A Statista alapján az előrejelzések szerint 2027-re ez a terület meghaladja a bámulatos 19,12 milliárd dolláros határt. Nem kizárt, hogy a ScapesMania a gyorsan fejlődő ágazat élvonalába fog tartozni.

A DAO és számos más funkció révén a ScapesMania arra invitálja a Web3-rajongókat, hogy használják ki a szektoron belüli növekedési lehetőségeket, mivel az előrejelzések szerint az év végéig közel 9%-os gyarapodás várható. A közelgő TGE-t nem lesz érdemes kihagyni, ezért jegyezd be a naptáradba: 2024. február 26. – március 9.

Emellett a projekt vezérigazgatója egy nemrégiben tartott kérdezz-felelek során felvázolta a csúcstechnológiás játékökoszisztéma kiépítésének stratégiáját. A folyamat során a kezdeti koncepciótól a végső termékig minden részletet figyelembe vesznek, beleértve a célközönséggel való tesztelést, az eredmények elemzését és a fokozatos változtatásokat. Ez, a visszavásárlási, égetési és stake-elési mechanizmusokkal párosulva akár a Holdra is elrepítheti a tokent.

Miért érdemes a ScapesManiával tartani?

A fent említett előnyök mellett a következő tényezőknek köszönhetően is potenciálisan növelheted a hozamod:

  • Első osztályú, bevezetés utáni marketingstratégia a folyamatos közösségi elkötelezettség és a nagyobb kereslet biztosítása érdekében.
  • Szilárd tokenkezelési terv, amely remélhetőleg stabilitást és hosszú távú növekedési potenciált biztosít minden tokentulajdonos számára.
  • TGE a legjobb piaci feltételek mellett a lehető legrövidebb időn belüli maximális potenciális hozam érdekében.
  • Korlátozott számú token, ami azt jelenti, hogy a szűkösség idővel komolyan növelheti a tokenek értékét.
  • A tulajdonosok portfóliójának bővítése új projektekkel. A diverzifikáció rendkívül előnyös lehet.
  • Jól kiegyensúlyozott tokenomika cliffel és vestinggel. A strukturált vesting ütemterv megakadályozza a tokendömpinget, biztosítva a kereslet és kínálat állandó egyensúlyát.
  • Hamarosan bevezetésre kerül a DEX-eken, a CEX-eken való bevezetés pedig folyamatban van. A tőzsdéken való megjelenés likviditást és hozzáférhetőséget biztosít, ami azt jelenti, hogy bármilyen lehetőséget azonnal kihasználhatsz.
  • Sikeres audit a BlockSafu által. A projekt biztonságába vetett bizalom erős a harmadik fél által végzett alapos értékelésnek köszönhetően.
  • Top pozíciók a kriptotrackereken. Ez a megnövekedett láthatóság több tulajdonost vonz, ami potenciálisan felhajtja az értéket.

Ez a legjobb a ScapesManiában

Ha lemaradtál az előértékesítésről vagy a nyilvános értékesítésről, ne aggódj! Ez csak a kezdete a projekt sikeres útjának. Amint a ScapesMania listázásra kerül, lehetőséged lesz csatlakozni a projekthez, és élvezni a lehetséges hozamokat.

A tőzsdei bevezetés utáni csatlakozás még előnyösebb is lehet: akkor léphetsz be, amikor a vízió tisztább, a lendület erősebb és a lehetőségek nagyobbak, mint valaha.

Szállj be vagy maradj ki

Miért haboznál tovább? Kattints az alábbi linkre, iratkozz fel a bejelentésekre, és légy részese egy olyan lehetőségnek, ami egyszer adódik egy életben.

>>> Kapj értesítést a listázásról – ne hagyd ki a lehetőséget <<<

A Solana (SOL) bálnák felkavarták a piacot, miközben a TVL is növekszik: a fellendülés előjátéka vagy egy futórali?

A Solana (SOL) nemrég azzal került be a hírekbe, hogy a bálnák 115 millió dollárnyi SOL-t mozgattak a főbb tőzsdékre az árfolyamok csökkenése közepette, ami egybeesett azzal, hogy a teljes zárolt érték (TVL) elérte a 2 milliárd dollárt. Az ezt követő 1,9 milliárd dollárra való visszaesés és a 7%-os árcsökkenés azonban fenntarthatósági aggályokat vet fel.

Az erőteljes kereskedési volumen ellenére a szakértők véleménye eltér a Solana (SOL) jövőjét illetően. Egyes elemzők az intézményi bizalom által vezérelt piaci fordulat lehetőségét látják, míg mások óva intenek a rövid távú nyereségektől a piaci volatilitás közepette.

A következő hetek döntő jelentőségűek lesznek annak eldöntésében, hogy a Solana (SOL) közelmúltbeli eredményei szélesebb körű fellendülést vagy átmeneti visszaesést jelentenek-e, hangsúlyozva a piaci erők és a befektetői vélemények közötti navigáció fontosságát.

Összegzés

A Solana (SOL) jelentős bálnatranzakciókat tapasztalt a piac lehűlése során, miközben a teljes zárolt érték (TVL) új mérföldkőhöz ért 2 milliárd dollárnál, ami az alapvető kihívások közepette potenciális helyreállást jelez. Eközben a ScapesMania ígéretes lehetőséget kínál azoknak, akik a következő altcoinbajnokot keresik. A projekt tőzsdei bevezetésének közeledtével ajánlatos feliratkozni az azzal kapcsolatos értesítésekre.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***