Kilőtt az Augur a mainnet indulás hírére

Két számjegyű növekedést produkált az augur ahogy a projekt felkészül a július eleji mainnet indulásra.

Két számjegyű rali az augurnál

Újabb oldalazó napon vagyunk túl a kriptopénz kereskedési piacokon az elmúlt 24 órában 400 millió dollárral növelve a teljes piaci kapitalizációt. De volt pár kivétel, amely szembe ment a lanyha piaci trenddel. Az egyik ilyen napi celeb az augur (REP) volt.

Az augur a Coin Market Cap adatai szerint több mint 14%-ot erősödött a dollárral szemben és jelenleg 35 dolláron tanyázik. Piaci kapitalizációja 365 millió dollár ami a 30. legtőkerősebb kriptopénzzé teszi.

Érdekesen a rali egy nagyon alacsony kereskedési volumenű környezetben játszódott le, a cikk írásának idején a napi teljes kereskedési volumen 4 és fél millió dollár. Egy tőzsde se tudott 1 millió dollárnál nagyobb napi volument produkálni és a kereskedés többsége REP/BTC-ben zajlott.

Közeleg a mainnet indulás egy éves fejlesztés után

Figyelembe véve, hogy az alacsony volumenű piacok felelősítik az ármozgásokat, az augur rali nagy eséllyel a platform Ethereum mainnet számlájára írható.

Az Augur platformmal nem foglalkozott túl sokat a Bitcoin Bázis, de röviden az Augur egy decentralizált előrejelzési piac dApp, ahol a felhasználók közvetítő nélkül lesznek képesek előrejelzési (pl. egy meccs várható kimenetelét megtippelni amelyre más userek fogadhatnak) piacokat létrehozni és fogadni az események kimenetelére.

Már megint esik!? Profitálj a zuhanásból is Bitcoin és Ether opciók kereskedésével!

A projekt egyike volt az első ICO-knak még 2015-ben, jóval a 2017-es és az idei ICO bumm előtt. A projekt mainnetes változatára jó 3 évet kellett várni és az éles indulás időpontja július 9-e lesz.

Corey Miller, a Blocktower Capital elemzője szerint az egyik legbonyolultabb az eddigi “legbonyolultabb dApp lesz ami valaha is az Ethereum hálózatán futni fog”.

Balaxi

Dream. Fulfill. Repeat. Idealist. Digital.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.