Kilőtt az Augur a mainnet indulás hírére

Két számjegyű növekedést produkált az augur ahogy a projekt felkészül a július eleji mainnet indulásra.

Két számjegyű rali az augurnál

Újabb oldalazó napon vagyunk túl a kriptopénz kereskedési piacokon az elmúlt 24 órában 400 millió dollárral növelve a teljes piaci kapitalizációt. De volt pár kivétel, amely szembe ment a lanyha piaci trenddel. Az egyik ilyen napi celeb az augur (REP) volt.

Az augur a Coin Market Cap adatai szerint több mint 14%-ot erősödött a dollárral szemben és jelenleg 35 dolláron tanyázik. Piaci kapitalizációja 365 millió dollár ami a 30. legtőkerősebb kriptopénzzé teszi.

Érdekesen a rali egy nagyon alacsony kereskedési volumenű környezetben játszódott le, a cikk írásának idején a napi teljes kereskedési volumen 4 és fél millió dollár. Egy tőzsde se tudott 1 millió dollárnál nagyobb napi volument produkálni és a kereskedés többsége REP/BTC-ben zajlott.

Közeleg a mainnet indulás egy éves fejlesztés után

Figyelembe véve, hogy az alacsony volumenű piacok felelősítik az ármozgásokat, az augur rali nagy eséllyel a platform Ethereum mainnet számlájára írható.

Az Augur platformmal nem foglalkozott túl sokat a Bitcoin Bázis, de röviden az Augur egy decentralizált előrejelzési piac dApp, ahol a felhasználók közvetítő nélkül lesznek képesek előrejelzési (pl. egy meccs várható kimenetelét megtippelni amelyre más userek fogadhatnak) piacokat létrehozni és fogadni az események kimenetelére.

A projekt egyike volt az első ICO-knak még 2015-ben, jóval a 2017-es és az idei ICO bumm előtt. A projekt mainnetes változatára jó 3 évet kellett várni és az éles indulás időpontja július 9-e lesz.

Corey Miller, a Blocktower Capital elemzője szerint az egyik legbonyolultabb az eddigi “legbonyolultabb dApp lesz ami valaha is az Ethereum hálózatán futni fog”.