Kína egyik legelső bányászati cége 66 millió dollárt tesz bitcoinban egy alapok alapja projektbe

A Bixin, Kína egyik legelső bitcoin bányászati és pénztárca szolgáltató vállalkozása most 6600 bitcoint, hozzávetőlegesen 66 millió dollárt rak egy új alapok alapjába (FOF).

A vállalat pénteken bejelentette, hogy saját alapok alapját indít. Az összeget globális mennyiségi kereskedési alapokba kívánja a cég befektetni, amelyek stratégiái arbitrázson, bitcoin határidős szerződéseken és trend elemzésen alapulnak.

A hírt szándékosan, közvetlenül a BTC blokkjutalom felezése előtt hozták nyilvánosságra, mivel számos érdekelt fél készülődik a négy nap múlva bekövetkező eseményre. Az alappal a Bixin arra törekszik, hogy növelje a bitcoinban való részesedését és kiegészítő forrásokat biztosítson a likviditást biztosítók és az árjegyzői tevékenységet folytatók számára.

Nagy bitcoin hívők vagyunk és nem akarjuk azt látni, hogy a bitcoin ökoszisztéma Kínában és bárhol másutt egy silóban van”, mondta Liu Fei, aki korábban a Huobi kriptotőzsdénél dolgozott és 2018 végén csatlakozott a Bixin-hez. Fei felügyeli most a Bixin bányászati ​​üzletágát és az alapok alapját is. “Reméljük, hogy az alapok hozzájárulhatnak a bitcoin ökoszisztéma jobb globális likviditási struktúrájához.” 

A Bixin története

A Bixin-t a veterán bányászati ​​szakértő, Wu Gang alapította 2014-ben, aki 2009 elején kezdett el BTC-t bányászni. A Bixin Mining jelenleg nagyjából 300 megawatt/óra teljesítményű bitcoin bányászati ​​létesítményeket üzemeltet. Ezek körülbelül 3000 petahash kapacitással rendelkeznek másodpercenként, amelyek a teljes Bitcoin hálózat 2,5%-át teszik ki.

A Bixin Global nemcsak Kínában, de egész Ázsiában az egyik legnagyobb bányászati ​​szolgáltatónak és kriptovaluta letétkezelőnek számít. Kiterjedt felhasználói bázissal büszkélkedhet, amit annak köszönhet, hogy a vállalat szilárd alapokon áll és folyamatosan fejlődik. Széleskörű kriptovaluta szolgáltatásokat nyújt a kriptoipar számára, mint például tőzsdén kívüli hitelezés, tőzsdei és letétkezelői szolgáltatások. A Bixin Finance COO és a Bixin Mining vezérigazgatója, Liu Fei. Fei-nek hála a társaság elképesztő iramban fejlődik. A vállalat folyamatosan új együttműködési partnerkapcsolatok kiépítésén dolgozik bányászati menedzsment és felhőbányászati cégekkel, illetve különböző bányászati alapokkal.