Kisebb bugot találtak a Bitcoin Cash hard fork után, már javították

A tervezett bitcoin cash hard fork hálózatfrissítés során egy kis baki történt a tranzakciók feldolgozásánál, tweetelte a BitMEX tőzsde május 15-én.

A betervezett bitcoin cash hard fork az 582 680. blokkon került sor, amikor a hálózat nehézségekbe ütközött a tranzakciók feldolgozásakor.

BitMEX egyben azt is közölte, hogy a blokkonként tranzakciószám 0 volt a hard forkot követő 9 blokkban, az 582 687-től indulva.

A CoinDance adatai szerint a frissítés után kibányászott blokkok legtöbbje a Coinbase-n csak feldolgozás alatt álltak mialatt a BitMEX jelentése szerint a mempoolban 1622 tranzakció várt.

Az üres blokkokat a BCH közösség is jelentett és azóta patchelték a bugot.

Áprilisban a hash-háború eredményeképp létrejött, Craig S. Wright nevével fémjelzett bitcoin SV-ről kiderült, a blokkok reorganizációjára került sor a hálózatán. Szintén a BitMEX határidős bitcoin tőzsde jelentette, hogy két hiteles láncot is talált a BSV-n miután az 578 639-nél az szétvált.

A BitMEX saját csomópontja a baloldali láncot követte egészen az 578 642. blokkig ami után átugrott a jobboldalira. Viszont egy órára rá állítólag a lánc visszaugrott a baloldali láncra anélkül, hogy dupla költés történt volna.

Még májusban jelentettük, hogy a Bitcoin Cash-nél egyetlen cím volt felelős a teljes tranzakciószám feléért. A rejtélyes számla több mint 587 000 tranzakcióért volt felelős az április 8-ai generálása után.

Publikációkor a BCH a negyedik legnagyobb piaci értékű altcoin a CoinMarketCap oldalán. Az érme pillanatnyilag 9.38%-ot erősödve 24 óra alatt 418 dolláron kereskedik.

Ne hagyd magad átverni! Kérdezz és informálódj a kriptókról a Bitcoin Bázison!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük