A Polkadot nyit az innováció felé – együttműködés a Chainlink-kel és a Koala Coin-nal

A tapasztalt kriptovaluta kereskedők azon a meggyőződésen vannak, hogy az új projektek megjelenése új lehetőséget teremt a pénzteremtésre. Ebben a változatos időszakban a Koala Coin (KLC) előértékesítési kampánya egy ilyen lehetőség, mely során 0,014 dolláros bevezető áron lehet az egyik legizgalmasabb mémcoin-t megszerezni. Siess, mielőtt eluralkodik a FOMO!

Koala Coin (KLC): felkészülés a felszállásra

A Koala Coin (KLC) nem olyan, mint az eddig már megszokott digitális valuták. Ez a projekt erős blokklánc-technológiai alapokon nyugszik, célja a boldogság terjesztése és egy globális közösségi központ létrehozása. A Koala Coin (KLC) befektetői tudják már, hogy egy speciális csoporthoz tartoznak, ahol úgy szerezhetnek különböző jutalmakat, hogy beleszólnak a működésbe is – e mellett pedig jól szórakoznak.

A KLC több, mint egy token. A Koala Coin közössége az, ahol a pénz és a boldogság igazán találkozik. Ennek fényében pedig sok befektető kívánja portfólióját diverzifikálni egy olyan tokennel, mint a KLC – mely védve van a piaci volatilitástól és hatalmas megtérüléssel kecsegtet.

Polkadot (DOT): a blokkláncok összekapcsolása

A Polkadot (DOT) fontos a különböző hálózatok zökkenőmentes együttműködése szempontjából. A DOT árfolyama a cikk írásakor 7,17 dollár, árfolyama 11,84%-ot esett a múlt héten, az elmúlt hónapban pedig 15,31%-ot. A Polkadot (DOT) továbbra is azon dolgozik, hogy a blokkláncokat összekapcsolja, ez pedig elősegíti a Koala Coin (KLC) és a Chainlink (LINK) együttműködését is.

A piaci kihívások ellenére a Polkadot (DOT) továbbra is az egységes blokklánc-alapú világ eléréséért cselekszik, más projektekkel együttműködve pedig vezető szerepet tölt be a decentralizáció fejlesztésében.

Chainlink (LINK): orákulum, hogy segítsen

A LINK árfolyama az elmúlt héten 8,93%-kal, az elmúlt hónapban pedig 12,75%-kal esett vissza. A hálózat szerepe megkerülhetetlen, hiszen a valós információkat okosszerződésekkel történő összekapcsolása elengedhetetlen a blokkláncok együttműködésében – így kerül képbe a Polkadot (DOT) és a Koala Coin (KLC).

A Chainlink (LINK) továbbra is arra törekszik, hogy az okosszerződések mindenhol együtt tudjanak működni, ez a fajta csapatmunka pedig előmozdíthatja a decentralizált applikációk térnyerését, mely a Chainlink-et (LINK) a vezető kriptovaluták közé emelheti.

Ragad meg a jövőt: miért válaszd a Koala Coin-t (KLC)?

A Koala Coin (KLC) különlegessége abban rejlik, hogy ötvözi a blokklánc technológia legmagasabb szintjeit a közösség-orientált vízióval, mely kiemeli őt a kriptovaluták közül. Míg a Polkadot (DOT) és Chainlink (LINK) spekulatív szerepük miatt, fundamentálisan kerülnek előtérbe, addig a Koala Coin (KLC) közösségi ereje miatt válhat a következő bikapiac legjobb választásává. A Koala Coin (KLC) projektje nemcsak hozamot termel, hanem élményeket és boldogságot hoz a befektetők mindennapjaiba, ezt a lehetőséget pedig hiba lenne kihagyni!

Csatlakozz most az eukaliptusz forradalmához, ahol a megtérülés boldogsággal együtt jár!

Nézd meg a környék legmenőbb mémprojektjének hivatalos weboldalát.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***