Kötelező kriptók, amiket a Solana ETF jóváhagyása előtt meg kell vásárolnod

A bikafutás és az altcoin-szezon a láthatáron van. A tokenek ugrásszerű növekedést hozhatnak. A piac továbbra is nyugodt, mivel a befektetők visszatartják lélegzetüket, és várják a következő nagy áttörést. Az altcoinok még mindig a mélypontjukon vannak, de bármelyik pillanatban kitörhetnek. A Solana ETF lehetséges jóváhagyása körüli pletykák pedig tovább fokozzák a várakozást.

A szakértők szerint bizonyos kriptovaluták jelentős növekedést érhetnek el. Ezért kulcsfontosságú, hogy tudjuk, mely érméket érdemes figyelni. Ebben a cikkben felfedezheti azokat a kriptovalutákat, amelyek már a Solana ETF jóváhagyása előtt robbanásszerű növekedést könyvelhetnek el.

Utolsó lehetőség a BlastUP tokenek megszerzésére

Alig több mint 3 hónappal az indulás után a BlastUP máris megerősítette szerepét a Blast ökoszisztémában. A startupok számára úttörő launchpad platformként szolgál. Az előértékesítés során fenomenális 8 millió dollárt gyűjtött össze, és közel 20 ezer tulajdonosból álló virágzó közösséget alakított ki. A növekedés felgyorsítására irányuló céljának megfelelően a BlastUP már 4 sikeres Initial DEX Offerings (IDO) indított, segítve az új projekteket abban, hogy erős alapot teremtsenek a csillagszerű induláshoz.

A BlastUP jelenleg a 2024. július 24-re tervezett tokengenerálási eseményre készül. A BlastUP tokenek (BLASTUP), amelyeket az előértékesítés során fillérekért adtak el, a tőzsdei bevezetéskor 0,1 dolláron lesznek árazva.

Utolsó esély a BLASTUP token megvásárlására, ne maradj ki!

A BLASTUP tokenhez csak úgy juthatsz hozzá az elővásárlási áron, ha megvásárolod a Blastbox V2-t. A csomag bizonyos mennyiségű tokent és gyorsító pontot tartalmaz, valamint speciális tokeneket, amelyeket a legaktívabb közösségi tagok jutalmazására használnak.

Azok, akik megvásárolják a Blastbox V2-t, egy kincsesládát kapnak, amely számos kiváltságot biztosít. A Blastbox V2 tulajdonosai:

  • Hozzáférhetnek a launchpad IDO-khoz és exkluzív jutalmakhoz
  • Részt vehetnek az airdropokban, ingyen tokeneket és NFT-ket kaphatnak
  • Magasabb kamatot kapnak a $BLASTUP stakelésért

Fontos, hogy a Blastbox V2 készlet 9999 darabra van korlátozva. A szűkös elérhetőség gyorsan felpörgetheti a keresletet, ezért bölcs dolog sietni és megvenni ezeket a ritka loot boxokat, amíg lehet.

Vásárolj Blastbox V2-t, amíg lehet

A Solana potenciális kitörés előtt állhat

A Solana ígéretesnek tűnik, az ára jelenleg SOL Price SOL Price . Az érme több mint 8%-os heti emelkedést produkált, ami bikás kilátásokat sugall. Ha a SOL át tudja lépni a 159,66 dolláros kulcsfontosságú ellenállási szintet, akkor tovább emelkedhet a következő célpontig, ami akár 30%-os potenciális nyereséget eredményezhet. Mivel a 10 napos egyszerű mozgóátlag 147 dollár körül van, az áttörés jó jel lehet a bikák számára. A legutóbbi havi csökkenés ellenére a hat hónapos, közel 42%-os nyereség erős növekedési potenciált mutat.

Az Optimism (OP) bikás potenciált mutat

Az Optimism (OP) jelenleg 1,53 és 1,99 dollár közötti sávban mozog, ami vegyes hangulatot jelez. A bikáknak a 2,28 dolláros ellenállási szint közelében kihívásokkal kell szembenézniük, míg a támogatás szilárdan tartja magát az 1,35 dolláros szinten. A közelmúltban bekövetkezett 30%-os esés ellenére az érme növekedési potenciálja továbbra is erős. Ha a tokennek sikerül áttörnie a 2,28 dolláros szintet, akkor akár a 2,75 dolláros szintre is emelkedhet. A 47,31-es Relatív Erősség Index kiegyensúlyozott vételi és eladási nyomásra utal, de megfelelő lendület esetén egy bikás rally is kilátásban lehet.

Az Aptos (APT) stabilan tartja magát

Az Aptos (APT) jelenleg 6,07 és 7,66 dollár között mozog, ami egy konszolidációs fázisra utal. A bikák kitartanak, mivel a jelenlegi árfolyam a 10 napos és a 100 napos mozgóátlag felett van. Az 52,08-as RSI növekedési potenciált mutat. Ha áttöri a legközelebbi ellenállást 8,58 dollárnál, akkor további 17%-kal emelkedhet. Ha esetleg az árfolyam csökken, az 5,41 és 3,83 dolláros erős támaszok tompíthatják az esést.

Következtetés

A SOL, az OP és az APT rövid távon kevesebb potenciállal rendelkezhet. A szakértők kiemelik, hogy a BLASTUP rejtheti a legnagyobb potenciált. Az erősség a koncepciójában és a Blast ökoszisztémában rejlik. Az ígéretes kilátások miatt érdemes lehet a BLASTUP-ra összpontosítani.

Oldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***