Kövesd a koronavírus hatását a TradingView grafikonjain

Az egyik legnépszerűbb árfolyam adat és grafikon szolgáltató TradingView új ábrán mutatja a koronavírus aktuális hatásait. 

A vírus-krízis egészségügyi és gazdasági hatásai már most is több millió embert érint világszerte 150 országban. Az információ terjedésében szeretne most a TradingView segíteni az új COVID-19 grafikonjaival, amellyel valós időben lehet követni adatvizualizáción keresztül az eseményeket. Az adatok a John Hopkins Egyetem adatgyűjtéséből származnak, ahova az egyes országok egészségügyi és kormányzati intézményei folyamatosan szolgáltatják az információkat. Az egyszerűsített grafikonok követhetjük a megfertőződöttek számát, a haláleseteket és a felépüléseket országonként bontásban. A teljes értékű grafikonon pedig ugyanazok az elemzési eszközök állnak rendelkezésre, amit a részvényelemzésnél már megszokhattunk.

A grafikon mellett felkerült a TradingView adatbázisába egy sor új eszköz is, sőt hozzá is lehet adni új adatsort a meglévőkhöz így még pontosabb képet kaphatunk a koronavírus gazdasági életre gyakorolt hatásáról.  Az országonként lebontott új eszközök mind COVID-19 előtaggal rendelkeznek, és itt is megjeleníthetjük a megerősített esetek számát, a halálozásokat és a felépülteket is.

SPX és COVID-19

Például megjeleníthetjük egy grafikonon az amerikai és kínai megbetegedések számát az S&P500 árfolyamával együtt, figyelve a kibontakozó hatásokat, ahogy az a fenti ábrán is látszik.

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.