A Kraken újabb felvásárlása, a Cryptowatch segítségével átalakítja a kereskedési felületét

A Kraken újabb felvásárlása a Cryptowatch segítségével átalakítja a kriptopénz kereskedési felüleletét. Az új platformon a Cryptowatchnál megszokott chartok és elemzési eszközök is használhatóak lesznek.

A Kraken újabb felvásárlása a Cryptowatch

Az online kriptopénz kereskedéssel foglalkozó Krakennél a bitcoin mellett 10 különböző digitális pénz is kereskedhető. A Cryptowatch korábban önállóan működő bitcoin tőzsde volt, melynek kereskedési felülete és vizuális megjelenítési eszközei keltették fel a Kraken figyelmét. Több ezer kereskedő használta nap mint nap a felületet 22 digitális eszköz adás-vételére a több, mint 150 való idejű piacon.

Az online tőzsde a felvásárlás bejelentésével egy időben, szerdán ismertette a felhasználók számára az új kereskedési platform előnyeit. A felvasárlás összegét nem hozták nyilvánosságra.

A Kraken új felhasználói felülete gyorsabb és egyszerűbb

Új felület a Kraken oldalán

A ráncfelvarrás már ráfért a Kraken oldalára. Bár az egyik legrégebben működő bitcoin tőzsde széleskörű szolgáltatásokat és funkciókat kínál ügyfeleinek, a külső az évek során nem sokat változott. Az egyszerű, fehér alapon zöld színű platform, most egy sokkal modernebb designt kapott, az új felület a trade.kraken.com oldalon érhető el. A Crypotwatch integráció segítségével pedig megjeleníthetőek mindeféle árfolyam adatok is, amire már nagyon vártak a Kraken felhasználók. Így a kereskedők még könnyebben követhetik élőben a piacon történő eseményeket.

Az új felhasználó felület nem csak küllemében frissült. A fejlesztés révén ugyanis a nagy forgalmú időszakokban is javul majd az oldal elérhetősége. A módosított kód, az új szerverek és az új kereskedési motor is mind azt a célt szolgálja, hogy az ügyfelek könnyebben és gyorsabban tudjanak majd kereskedni a Kraken platformján. Amennyiben valaki a régi felületet szerette, egyelőre még lehetősége van azt használni egy ideig a kraken.com oldalán.

Artur Sapek, a Cryptowatch alapítója is csatlakozik a Kraken csapatához és a bitcoin tőzsde felhasználói felületének megjelenéséért lesz felelős.

Nagyon izgatott vagyok, hogy a Cryptowatch és az alapítója csatlakozik a Kraken családhoz.

Nyilatkozta Jesse Powell, a Kraken ügyvezető igazgatója.

A Kraken folyamatosan terjeszkedik

A Kraken újabb felvásárlása, a Cryptowatch beilleszkedik az online tőzsde akvizíciós tervébe. A megnövekedett felhasználói bázis mellé ugyanis egyre bövülő szolgáltatásokat szeretnének nyújtani az ügyfeleiknek.

Tavaly, a Kraken utolsó beszerzése a Glidera bitcoin pénztárca szolgáltató volt, mely révén hamarosan elérhető lesz a bankkártyás bitcoin vásárlás is Kraken Direct néven. Korábban pedig a Coinsetter, Cavirtex és CleverCoin bitcoin tőzsdéket vásárolták fel, hogy kibővítsák ügyfélkörüket és globális tőzsde platformmá válhasson a Kraken.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük