Kripto kezdőknek: Győzd le a 2024-es kriptovolatilitást ezekkel az alulértékelt altcoinokkal!

A piaci visszaesés következtében a Bitcoin (BTC) 66 000 dollár alá, az Ethereum (ETH) pedig 3500 dollárig zuhant. A profitrealizálás, az ETF kiáramlás, az erősebb amerikai dollár és a 2024-re korlátozott Fed kamatemelések hozzájárultak a likvidálásokhoz és a megnövekedett volatilitáshoz.

Ezen a viharos piacon bizonyos altcoinok ígéretes lehetőségeket jelentenek a kezdők számára. Vizsgáljuk meg, melyek lehetnek jó választások a portfólióba.

A tökéletes választás az új kriptorajongóknak: Minotaurus

Új vagy a kriptóban? Nézd meg a Minotaurust, a mai lista első választását. Ez egy blokklánc alapú projekt, amely a nagy potenciállal rendelkező alkalmi játékpiacot célozza meg, és jelenleg a token előértékesítési fázisban van.

A Minotaurus ökoszisztéma középpontjában egy magával ragadó, végtelenül játszható játék áll. Játssz Minotauruszként, aki labirintusokat fedez fel, hogy érméket gyűjtsön, ellenségekkel harcoljon, és elkerülje a csapdákat. Testre szabhatod Minotauruszod megjelenését, és új területeket fedezhetsz fel. Versenyezz barátaiddal, és élvezd az egyszerű irányítást telefonodon vagy táblagépeden. Fokozd a játékon belüli élményt a vásárlásokkal, például power-upokkal és skinekkel, és használd ki a játékon kívüli előnyöket, mint például az az ajánlási bónuszok a barátok meghívásáért.

Miért érdemes csatlakozni?

Íme néhány ok, amiért érdemes csatlakozni ehhez a projekthez:

1. Early-Bird árképzés. Az előértékesítés során 0,00004 dolláron a Minotaurus hatalmas engedménnyel kínálja a natív $MTAUR tokeneket. Ez különösen lenyűgöző a $0,00020-as jegyzési árat figyelembe véve.

2. Bővülő szektor. A Minotaurus belépett a 14,78 milliárd dolláros casual gaming iparágba, amely a Statista előrejelzései szerint évente 9%-kal fog növekedni.

3. Kiterjedt hasznosság. A játékban a $MTAUR token cserélhető játékbeli valutára, és feloldhat karaktereket, tárgyakat, boostereket, ládákat, jegyeket a fejlődéshez, minijátékokat, gyűjthető tárgyakat és kozmetikumokat.

4. Kiegyensúlyozott tokenomika. A Minotaurus kiegyensúlyozott tokenomikával rendelkezik, integrálva a cliff és a vesting mechanizmusokat.

5. Biztonsági garanciák. A Minotaurus nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, a SolidProof és a Coinsult már auditálta az okosszerződését.

Ideje megtenni az első lépést

Az előnyös jelenlegi ár, a piaci potenciál, a kiterjedt tokenhasznosítás és a biztonság kombinációjával a Minotaurus remek kiindulópont a kezdők számára. A 80%-os kedvezmény azonban nem tart örökké, így valószínűleg el kell kezdened gondolkodni azon, hogy pontosan hogyan kösd össze a tárcádat…

>>> Az első lépésed lesz a legjobb lépésed <<<<

Maximalizáld a megtakarításodat a $MTAUR tokenekkel az előértékesítés indulásakor! Add meg a speciális NSF474 azonosítót a fizetés során, és +5%-ot kapsz. Cselekedj most, ez a promóció az előértékesítés indulásától számított mindössze 48 óráig érvényes.

A Maker a piaci optimizmussal együtt emelkedik: A potenciális 15%-os rali a láthatáron

A Maker (MKR) a közelmúltban hullámzást tapasztalt, ami 8,93% -os emelkedést tükröz 24 órán belül, miután egy hétig általános piaci pozitivitás előzte meg. Jelenleg a Maker tokennel 2,470 dolláron kereskednek, és jó rugalmasságot és lendületet mutat.

Ezt a hullámzást stabil piaci alap támasztja meg, a $2,150-nál lévő kulcsfontosságú támaszszint szilárdan tartja magát, felkészítve a Makert arra, hogy megcélozza a legközelebbi ellenállási szintet $2,729-nél, és potenciálisan megközeleítse a $3,145-ot.

A legutóbbi elemzések szerint a Maker bullish mozgásra van felkészülve, a 44,68-as RSI pozitív hangulatot jelez. A csökkentett árfolyam-beáramlás és a kiegyensúlyozott volumen súlyozott finanszírozási ráta stabil környezetet sugall az esetleges árfolyam-emelkedésekhez.

A Maker jövőbeli kilátásai optimistának tűnnek, és további árfolyam-emelkedés lehetősége van a láthatáron. Ha a Maker (MKR) sikeresen tartja a kulcsfontosságú támaszszintet, akkor a 2.294 dolláros szintről 15%-kal emelkedhet, elérve az 50%-os Fibonacci-retracement szintet 2.646 dollárnál.

A Lido DAO szárnyal a SEC állásfoglalás után: 30%-os emelkedést érhet el?

A mai utolsó érme a Lido DAO (LDO), amely az elmúlt 72 órában több mint 20%-ot erősödött egy SEC-ügy megoldása után, így a 100 legjobban erősödő kriptovaluta közé került ezzel. A 2,35 dolláron kereskedett Lido DAO erős bullish fordulatot mutatott, tesztelve az 1,84 dolláros támaszt.

A piaci hangulat a Lido DAO esetében pozitív, az elmúlt 3 napban 20,26%-os emelkedés és 35,65%-os forgalomnövekedés volt tapasztalható. A bullish SMA és MACD mutatók fokozott vásárlási nyomást jeleznek. A Lido DAO (LDO) készen áll arra, hogy tesztelje a 2,625 dolláros ellenállási szintet, és potenciálisan elérje a 3,060 dollárt, ha a trend folytatódik.

A Lido DAO ígéretes jövőbeli kilátásokat mutat, megvan a 30%-os emelkedés lehetősége, ha a jelenlegi piaci hangulat folytatódik. Egy tartósan bullish momentum a Lido DAO (LDO) felső ellenállási szintek tesztelését hozhatja el.

Azonban egy csökkenő trendforduló azt eredményezheti, hogy a Lido DAO) teszteli az 1,840 dolláros támaszszintet, és potenciálisan 1,50 dollárra eshet, ha a bikák irányítása nem tér vissza.

Következtetés

A főbb eszközök, mint a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) közelmúltbeli visszaesése ellenére is vannak még jó lehetőségek a piacon. Az olyan altcoinok mint a Maker, a Lido DAO és Minotaurus most ígéretes lehetőségnek tűnnek.

A játékprojekt valóban vonzónak tűnik a labirintusszerű játékmenet és a potenciális sikerek miatt egy ilyen dinamikus rést betöltő piacon belül.

Tudj meg többet a Minotaurusról:

Weboldal: http://minotaurus.io/
Bejelentések: https://t.me/minotaurus_official
Chat: https://t.me/minotaurus_chat
Twitter: https://twitter.com/minotaurus_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***