Kriptobefektetések, amelyek az egekbe emelik a portfóliódat 2024-ben

A kriptopiac 2024-ben fellendülés előtt áll. A kulcsfontosságú befektetések jelentős megtérülést ígérnek. Ez a cikk a legjobb választásokat emeli ki, amelyek fellendíthetik a portfóliódat. Ismerd meg, mely eszközök a legígéretesebbek. A bikapiac elkezdődött. Ne maradj le a legjobb lehetőségekről!

A CYBRO tokenelőértékesítésével egy kriptobálna radarjára került

A CYBRO egy új platform, amely a felhasználóknak segít nagyobb nyereséget elérni a Blast blokkláncon. A Blast arról ismert, hogy jobb hozamokat kínál Ethereum (ETH) és stabilcoinok esetében, mint más hasonló megoldások. A CYBRO fő funkciója, hogy segítse a felhasználókat ennek a lehetőségnek a teljes kihasználásában.

Jelenleg a CYBRO tokeneket előértékesítésben kínálják alacsony, 0,025 dolláros áron, ami 58%-kal olcsóbb a várható jövőbeli árnál. Ez potenciálisan 300%-os megtérülést kínál. Beszélik, hogy egy kripto bálna jelentős mennyiségű CYBRO tokent vásárolhat, ami erős érdeklődést mutat a projekt iránt. Az összes token mindössze 21%-a elérhető az előértékesítésben, és már körülbelül 25 milliót eladtak.

>>> Vásárolj $CYBRO-t 58% Kedvezménnyel, Amíg Lehet – A Készlet Korlátozott! <<<

A CYBRO tokenek tulajdonosai számos előnyt élvezhetnek, beleértve a staking jutalmakat, különleges airdropokat, vásárlások utáni cashback-et, alacsonyabb díjakat a kereskedés és kölcsönzés során, valamint egy biztosítási programot a platformon belül.

A CYBRO célja a kriptovaluták növekedésének támogatása különböző befektetési stratégiák révén a Blast ökoszisztémában és azon kívül is. Ezek a stratégiák a konzervatív megközelítésektől a magas hozamú befektetésekig terjednek. A platform arra összpontosít, hogy hatékony kriptotranzakciók révén maximális hozamot biztosítson a befektetőknek. A jövőbeni frissítések között szerepel az AIBroker, egy chatbot, amely segíti a befektetéseket, valamint egy egykattintásos befektetési funkció, amely integrálja a decentralizált (DeFi) és a központosított pénzügyeket (CeFi).

>>> Növeld Kripto Portfóliódat CYBRO-val! Csatlakozz Most a Jövőbeli Akár 300%-os Hozamért! <<<

Solana (SOL) áráttekintés: Továbbra is erős növekedés?

A Solana (SOL) jelenlegi árfolyama 158,43 és 170,79 dollár között mozog. Az elmúlt héten az ára 2,66%-kal emelkedett. Az érme jelentős növekedést mutatott, az elmúlt hónapban 18,66%-kal, az elmúlt hat hónapban pedig 155,34%-kal nőtt az értéke. Az RSI 69,36-os értéke erős lendületet jelez, amit a 10 napos mozgóátlag is alátámaszt, amely a 100 napos átlag fölött van. A SOL árfolyama impulzív mozgásokat mutat, a legközelebbi ellenállás 178,43 dollárnál, a támogatás pedig 153,71 dollárnál található.

Celestia (TIA) áráttekintés: Várható ingadozások

A Celestia jelenlegi ára 9,91 és 12,78 dollár között mozog, impulzív és korrekciós mozgások jeleit mutatva. Az elmúlt héten 5,71%-os csökkenést mutatott, de az elmúlt hónapban 7,26%-os, az elmúlt hat hónapban pedig 15,66%-os növekedést ért el. Az RSI 57,11-nél enyhe vásárlási nyomást jelez. A legközelebbi ellenállási szint 13,81 dollárnál, míg a támogatás 8,06 dollárnál van. Az egyszerű mozgóátlagok stabilizálódást javasolnak 11 dollár körül.

Starknet (STRK) áráttekintés: Korrekciós mozgások?

A Starknet (STRK) jelenlegi árfolyama 1,14 és 1,32 dollár között mozog. Az elmúlt héten 8,99%-os növekedést ért el, de az elmúlt hónapban 0,49%-kal csökkent. A közelmúltbeli csökkenések ellenére az STRK az elmúlt hat hónapban 574,95%-os növekedést mutatott. A legközelebbi ellenállás 1,41 dollárnál, míg a támogatás 1,06 dollárnál található. Az STRK korrekciós mozgásokat tapasztal, ami arra utal, hogy mielőtt bármilyen további emelkedés bekövetkezne, potenciális visszahúzódásokra lehet számítani.

Jupiter (JUP) áráttekintés és rövid távú előrejelzés

A Jupiter (JUP) jelenlegi ára 1,01 és 1,17 dollár között mozog. Az elmúlt héten az ára 0,33%-kal változott, míg az elmúlt hónapban 8,52%-kal emelkedett. Az érme az elmúlt hat hónapban elképesztő, 3765%-os növekedést mutatott. A JUP jelenleg 1,28 dollárnál található ellenállással és 0,95 dollárnál támogatással szembesül. A 10 napos egyszerű mozgóátlag 1,16 dolláros értéke az érme impulzív mozgásait mutatja.

Következtetés

A SOL, TIA, STRK és JUP rövid távon kisebb potenciállal rendelkeznek. Azonban a CYBRO kiemelkedik egyedi kereseti marketplace-ével, amely a Blast blokklánc natív hozamtermelő képességeit használja ki. Az első kiadás 2024 második negyedévében várható. A korai befektetők kedvező feltételekkel csatlakozhatnak a CYBRO token előértékesítéséhez. A korai befektetés jelentős megtérülést biztosíthat a platform indulásakor.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***