Egy kriptoelemző szerint a Fetch.AI és a KangaMoon lesz a következő nagy dobás

CryptoLimbo kriptoelemző a Twitteren három olyan tokent említett, amelyek szerinte tovább fogják tolni az AI innovációját és elfogadását. Kiemelte közülük a Fetch.ai kriptót, mint az egyik érmét, amelyik az AI egyik nagy nyertese lesz. A Fetch.ai kereskedési volumene ezt követően a heti és havi csökkenés ellenére napi 29% feletti emelkedést mutat. Másrészről a Celestia (TIA) is hamarosan jelentősen növekedni fog. Emellett a KangaMoon jelentősen befolyásolni fogja a P2E és DeFi piacot most, hogy az előértékesítés során több mint 4,7 millió dolláros bevételt ért el.

A KangaMoon előértékesítése növeli a lendületet

Mielőtt a KangaMoonról (KANG) részletesebben beszélnénk, fontos megjegyezni, hogy ez a projekt jelenleg ingyenes tokeneket osztogat az új és meglévő tulajdonosoknak, csak azért, hogy kommentálják és megosszák a promóciós bejegyzéseket a közösségi média platformjain. Az ingyenességen kívül azonban a KangaMoon még sok mindent kínál.

Nevezetesen, a KangaMoon egy feltörekvő mémcoin token, amely a közösségvezérelt megközelítéssel, valamint a “Kangaverse” névre keresztelt egyedi játék ökoszisztémájával válik ismertté. A projekt lényegében a Social-Fi és a GameFi Play-to-Earn (P2E) jellemzőit egyesíti a projektben. A terv részeként újraértelmezi, hogyan lépnek kapcsolatba az emberek a mémcoin ökoszisztémával.

A Kangaverse-ben minden játékos teljes irányítással rendelkezik KangaMoon karaktere felett, és részt vehet csatákban, versenyeken, de ha akar csak nézőként is bekapcsolódhat. Emellett fogadásokat köthet a csaták kimenetelére, és KANG tokeneket, valamint más értékes játékbeli eszközöket szerezhet. Ezeket a tárgyakat azonban egy külön erre a célra kialakított piactéren el is lehet cserélni magával a KANG tokenekkel együtt.

Jelenleg a projekt csaknem 6000 tulajdonosával és több mint 20 ezer regisztrált tagot számláló, növekvő közösséggel büszkélkedhet. A mémcoin és a DeFi piacon hullámokat keltő KANG token a 0,005 dolláros kezdeti árról jelentősen emelkedett 0,0196 dollárra az ötödik előértékesítési szakaszban, ami 290%-os megtérülést mutat a korai befektetők számára.

Az eddig összegyűjtött több mint 4,7 millió dollárral és az április végére várható 6 millió dolláros finanszírozási mérföldkővel a piaci elemzők 10-szeres árnövekedést jósolnak a KANG token számára, amint az a legjelentősebb tőzsdéken bevezetésre kerül, és a projektet a legjobb mémcoin projektek közé sorolják majd be.

A CryptoLimbo optimista a Fetch.ai kapcsán

A közelmúltban CryptoLimbo, egy népszerű kriptoelemző az X-en egy posztban megosztotta azokat a top kriptopénzeket, amelyek szerinte masszívan fogják tolni az AI-t. A listán a $OCEAN és az $AGIX mellett a Fetch.ai is helyet kapott. A Fetch.ai egy AI labor, amely egy engedélynélküli és decentralizált hálózatot épít, amelynek ökoszisztémáját a kriptók uralják. A token az elmúlt évek során hatalmas, 615%-os növekedést produkált, ami jól mutatja, hogy mekkora növekedésen megy keresztül.

Most, miután az elmúlt hónapban 6,89%-kal csökkent, a Fetch.ai token a 2,47 és 2,85 dolláros heti ársávban tartja magát. De nem csak a korábban elért legmagasabb csúcsát fogja megdönteni, hanem AI kriptóként még nagyobb teret fog nyerni.

A Celestia jelentős növekedési potenciált mutat a második negyedévben

A Celestia (TIA) az egyik legfontosabb hálózatok közé tartozik a kriptotérben, mivel ez az első moduláris blokklánc, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy minimális korlátozásokkal építse fel saját blokkláncát. A TIA token 426%-kal nőtt az elmúlt időszakban, és összességében erős bullish pozíciót mutat.

Annak ellenére, hogy az elmúlt héten 10,79%-kal, az elmúlt hónapban pedig több mint 31,53%-kal csökkent az árfolyama, a Celestia most csak korrigál, miután hosszabb ideig egészen meredeken ment felfelé az árfolyam. A szakértők úgy vélik, hogy a token végül sokkal magasabb árfolyamot fog elérni ebben a második negyedévben. A mostani 10,94 és 12,80 dolláros heti ársávból kitörve a Celestia a következő hónapra biztosan eléri legalább a 18 dolláros szintet.

Fedezd fel a Kangamoon (KANG) előértékesítésében rejlő izgalmas lehetőségeket!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***