Kriptók, melyek májusra 100-szoros nyereséget hozhatnak

A közelgő bitcoin-felezés izgalmat vált ki a befektetőkből, és 200 000 dollárig tartó szárnyalást jósol. Miközben a befektetők izgatottan várnak, a figyelem az alternatív érmék felé is fordul, amelyek mindegyike a reflektorfényért verseng. E potenciális nagy bikatrend közepette néhány kiemelkedő altcoin nem csak meglovagolhatja a hullámot, hanem fel is erősítheti azt, és jelentős portfólió-növekedés lehetőségét kínálja. Ezeket a versenyzőket megvizsgálva kiemeljük azokat, amelyek hullámokat vethetnek és figyelemre méltó nyereséget hozhatnak.

A BlastUP forradalmárként tűnik fel, néhány hét alatt több mint 3 millió dollárt gyűjtött össze

A BlastUP egy egyedülálló launchpad platform, amely a Blaston, egy legendás Layer 2 blokkláncon alapul, mely szédületes indulásával uralta a címlapokat. A BlastUP a Blast nyomdokaiba lépett, és néhány hét alatt több mint 3 millió dollárt gyűjtött össze.

A BlastUP hatása óriási lehet, mivel a DAappok indítására szolgáló innovatív megoldásai a Web3 és az AI eszközök teljes csomagjával a startupok körében nagy sikert aratnak majd. Kiterjedt eszközkészletet és jutalmazó rendszert biztosít mindenkinek, aki csatlakozik a platformhoz.

A BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, és a befektetés ebben a pillanatban olyan lehet, mintha 2017-ben Ethereumot vásároltunk volna néhány dollárért. Az ár az ötödik szakaszban 0,06 dollár, míg a tőzsdei bevezetéskor 0,1 dollár lesz. Most van itt a tökéletes alkalom, hogy a legjobb áron, 40%-os kedvezménnyel vásárolj BlastUP tokeneket.

>> Kapj el egy igazi forradalmárt: Vásárolj BlastUP tokeneket 40% kedvezménnyel MOST <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kedvezményhez jutnak hozzá az elsőbbségi tokenértékesítéstől kezdve az IDO-kban található exkluzív hűségjutalmakig. Emellett kamatot is szerezhetnek a BlastUP tokenek stakingjével, és élvezhetik a seed staking funkció előnyeit, amely ingyenes tokeneket biztosít a támogatott projektekből.

A BlastUP nem csak egy újabb kriptoprojekt, erős alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy a nagyközönség hűségét elnyerje. A launchpad célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési korlátait, biztosítva, hogy kezdettől fogva mindenük meglegyen a sikerhez.

A BlastUP részletes ütemterve 2026-ig tart, és tervezi egy AI IDO filter, egy AI Startup Team Tools és egy közösségi piactér bevezetését. A BlastUP arra készül, hogy a kriptotér következő nagy dobása legyen, ezért jobb, ha sietsz és felpattansz a szekérre, mielőtt túl késő lenne.

>> Készen állsz a Blastupra? Vásárolj BlastUP tokeneket most és katapultáld a befektetésed <<

Optimism árfolyam-elemzés: Potenciális emelkedés vs. ellenállás

Az Optimismnak potenciális növekedési lehetősége van, mivel jelenleg 3,42 dolláron kereskedik, a legközelebbi ellenállási szint pedig 4,71 dollár. Ha a lendület felgyorsul, ennek áttörése emelkedést jelezhet a második ellenállás felé, az 5,73 dolláros szint felé. Az Optimism technológiája több felhasználót vonzhat, ami középtávon felhúzza az árakat. Azonban a legközelebbi támasz 2,82 dollárnál, és lejjebb 1,96 dollárnál található, bármilyen negatív elmozdulás csökkenéshez vezethet.

A hosszú távú mutatókat tekintve a mozgóátlagok óvatosságra intenek. Mivel a 10 és 100 napos átlagok a jelenlegi ár felett vannak, ezek eladásra utalnak, ami elnyomhatja a rövid távú kiugrásokat. A befektetőknek óvatosnak kell lenniük, mivel ezek a jelzések csökkenő tendenciákat eredményezhetnek. Mindazonáltal a nagyobb képet mutató fejlemények idővel megerősíthetik az Optimism helyzetét, és esetleg legyőzhetik ezeket az ellenállásokat.

NEAR árelemzés: Kulcsszintek közötti kereskedés

A NEAR 6,61 dolláron áll, közel a 4,29 dolláros támaszhoz. Ha e fölött marad, akkor a legközelebbi ellenállás felé mozdulhat a 9,66 dollárnál. De a MACD és a 10 napos átlag 7,10 dollárnál eladást jelez. Amíg nem lépi át a 7,10 dollárt, a nyereség nehézkes lehet. A 100 napos átlag 4,35 dollárnál vételt jelez, ami lehetséges támaszt mutat, ha az árak csökkennek, ami segíthet a fellendülésben. Az RSI és a sztochasztikus RSI semleges, ami azt jelenti, hogy nincs egyértelmű trend, ezért legyünk óvatosak.

Ha a NEAR áttöri a 9,66 dollárt, akkor a 12,01 dollárt, a második ellenállást célozhatjuk meg. Ez jelentős ugrás lenne, és nagyobb érdeklődést vonzhatna. A 100 napos átlag “vételi” jele támogatja a hosszabb távú bizalmat. A 4,29 dollár alatti esés azonban az árakat az 1,29 dollárnál lévő második támaszhoz szoríthatja. Ez a zóna döntő fontosságú a NEAR árfolyammozgása szempontjából, ezért ezt szorosan figyeljük.

Következtetés

A kriptovaluták dinamikus világában, míg más érmék, mint például az Optimism, az Uniswap, a JTO és a NEAR mindegyike a maga vonzerejével bír, a BlastUP az egyik legkiemelkedőbb előfutárnak ígérkezik. Ezek a tokenek növekedésre hivatottak, és saját erősségeiket testesítik meg; azonban a BlastUP, amely a Blast ökoszisztémába ágyazódik, rendelkezik az innováció, a közösségi elkötelezettség és a szilárd jövőkép hatásos kombinációjával, amely rezonál az intelligens fejlődés koncepciójára. Átfogó ütemtervével a BlastUP hihetetlenül ígéretes befutó lehet.

Oldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***