Itt az idő a kriptók vásárlására, ezek a legjobb lehetőségek 2024-ben

A piac fellendülőben van, a Bitcoin BTC Price BTC Price pedig történelmi csúcsra tör. Ez a bikás hangulat az altcoinok piaci tőkéjét 50%-al, 1,2 milliárd dollárra emelte. Az emelkedés következtében számos spekuláció látott napvilágot, és a befektetők 2024 ígéretes, jelentős növekedési potenciállal rendelkező projektjeit keresik.

🚀 A ScapesMania a felfelé menetel! 🚀

A sikeres előértékesítés után, amely 6,125 millió dolláros támogatást gyűjtött össze, közel 20 000 tulajdonost, és több mint 60 000 követőt vonzott. Most pedig elérkezett a várva várt ScapesMania tőzsdei debütálása.

A MANIA beléphet a PancakeSwapba, a Binance Smart Chain vezető DEX-ébe, kihasználva annak hatalmas felhasználói bázisát és likviditását. A PancakeSwapon túl a projekt a CEX listázást is szem előtt tartja, hogy tovább növelje a növekedési lehetőségeket. Ismerd meg jobban a CEX-listázási stratégiájukat itt.

A kereskedés MANIA/WBNB és MANIA/USDT likviditáspárokkal indult. A keresletnek megfelelően az USDT a fő likviditási forrás.

Debütálásakor a projekt dacolt a piaci normákkal, a tőzsdei bevezetés utáni ritka árstabilitással, miközben 24 óra alatt 18,41 ezer tulajdonost és 2,26 millió dolláros kereskedési volument gyűjtött össze, uralva a DEXTools Hot Pairs listáját.

Miért válaszd a ScapesManiat?

Kíváncsi vagy, hogy a közösség miért rajong a ScapesManiaért?

Fejtsük meg a vonzerejét:

  • MANIA tokenomikája gondosan kiegyensúlyozott befektetési lehetőségekkel. A strukturált megszolgálási ütemezés célja, hogy fenntartsa az egyensúlyt a kereslet és a kínálat között.
  • A MANIA token irányítja a fejlődő DAO-t. A közösség tagjai jutalmakért cserébe stakelhetnek, és részt vehetnek egyéb tevékenységekben, hogy több tokent szerezzenek. A csapat célja, hogy új projektek bevezetésével és az ökoszisztémán belüli használatának kiterjesztésével növeljék a hasznosságot.
  • A csapat sikeres marketinget hajtott végre. A projekt több mint 6 millió dolláros előértékesítést,  több mint 20 000 fős tulajdonosi bázist,  több mint 60 000 fős aktív közösséget és  több mint 75 000 fős átlagos havi forgalmat generált.
  • A projekt intelligens szerződése megkapta a BlockSafu jóváhagyó pecsétjét is. Tulajdonosként megbízhatsz a platform biztonság iránti elkötelezettségében.
  • A ScapesMania egyre nagyobb teret nyer a jelentős platformokon, amit a terület elismert befolyásolóinak jóváhagyása támogat.

Az előttünk álló út

A ScapesMania a fellendülőben lévő játékipar területén okosan válaszol a piaci igényekre, kihasználva az iparág 2027-re prognosztizált 19,12 milliárd dolláros növekedését. Az alap célok elérésével a csapat a termékfejlesztésre összpontosít, kihasználva a 2023-ban rangos támogatást elnyert fejlesztőkkel való stratégiai partnerséget.

Közösségi bizalom

A kriptoközösség alig várja, hogy csatlakozzon a ScapesManiahoz. A bálnák érdeklődést mutatnak, és sokan 20 000 dollárt fektettek a projektbe.

A projekt sikere sokat köszönhet hűséges közösségének, amiért a ScapesMania csapata szívből jövő háláját fejezi ki, hangsúlyozva, hogy ez még csak a kezdet.

Csatlakozz a ScapesMania mozgalmához

A 2021-es szerencsejáték robbanáshoz hasonlóan a kriptopiac jelenlegi fellendülése is jelentős potenciált rejt magában. A stabil tőzsdei bevezetés utáni árral és a robusztus kezdeti támogatással a MANIA rugalmasságot mutat, ami ígéretes kezdetet jelenthet.

A ScapesMania jövőbeli árfolyama az erős közösségen, a fejlesztési mérföldköveken és a hatékony marketingstratégiákon múlik, megnyitva az utat a határtalan lehetőségek előtt.

Tedd meg az első lépést még ma! Biztosítsd a helyed egy potenciálisan kifizetődő utazásban. Szerezd meg a MANIA tokeneket a PancakeSwapon.

>>> Csatlakozz a 38,5 ezer tulajdonoshoz. Vásárolj $MANIA-t a PancakeSwapon: MANIA/WBNB, MANIA/USDT <<<

Cosmos (ATOM): Az interoperabilitási szakadék áthidalása

A Cosmos (ATOM) a token árfolyamának emelkedését tapasztalta a forgalomban lévő kínálat csökkenése mellett, bár a kereskedési volumen csökkent. Az előrejelzések szerint 2024 végére 26,61 dollárra, 2025-re pedig 36,12 dollárra emelkedhet. A siker a piaci trendek közepette a szabályozási ellenőrzésen való navigáláson múlik.

Sui (SUI): A potenciállal rendelkező újonc

A Sui (SUI) gyorsan felkapaszkodott a ranglétrán a top 100 kriptopénz közé, és 450 millió dollárt meghaladó teljes zárolt értékkel büszkélkedhet. Az előrejelzések szerint az év végére 3,74 dollárra, 2025-re pedig 5,24 dollárra emelkedhet. A siker a lendület fenntartásán múlik a verseny és a szabályozói ellenőrzés közepette.

ApeX Protocol (APEX): A kriptokereskedés innovációja

Az ApeX Protocol (APEX) a trade-to-earn (T2E) modelljével és a BANANA tokenjével újítja meg a DeFi-t. Bár konkrét árjóslatok hiányoznak, a T2E programjának sikere megerősítheti az ApeX Protocol (APEX) token értékét. A kihívást a kereskedők vonzása és a platform biztonságának biztosítása jelenti.

Avalanche (AVAX): Új magasságok megmérettetése

Az Avalanche (AVAX) továbbra is erős annak ellenére, hogy az árfolyam a csúcsról 46,06 dollárra esett vissza. Az előrejelzések szerint 2024-re 65 dollárra, 2030-ra pedig 223,23 dollárra emelkedhet. Ezek az előrejelzések az Avalanche (AVAX) innovatív platformjába és elfogadásába vetett bizalmat tükrözik. A siker a technológiai előny fenntartásától és a piaci és szabályozási változásokhoz való alkalmazkodástól függ.

Következtetés

2024-ben a piac, különösen az altcoinok, érdekes lehetőséget kínálnak. A cikk kiemeli a potenciálisan kiemelkedő választásokat, a ScapesMania pedig kitűnni látszik.

Honlap: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Bejelentő csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***