Elindult az első magyar tematikus kriptopénz adok-veszek oldal

Az interneten szétnézve egyre több olyan hirdetést látunk, ahol már kriptopénzzel is fizethetünk. Egy ilyen új magyar fejlesztésű kriptopénz adok-veszek oldal a cryptopiac.com. Az oldal tematikusan rendezi a web eldugott szegleteiben szétszórt hirdetéseket és azokat könnyen átlátható módon tárja a célközönség elé.

Mit tud az új kriptopénz adok-veszek oldal?

Amennyiben vásárolni vagy eladni szeretnétek és bitcoinra vagy akár ethereumra fáj a fogatok, a CryptoPiac.com oldalon kategorizálva, könnyen kereshetően és átláthatóan jelennek meg az eddig csoportokban, fórumokon szétszórva posztolt hirdetések.

Találtok az oldalon műszaki cikkeket, szolgáltatásokat, kriptovalutákat, de akár ingatlanok vagy állásajánlatok között is lehet szemezgetni.

kriptopénz adok-veszek oldal
Hopp, valaki megunta a mercijét.

A kereső funkció kifejezetten felhasználóbarátra sikeredett: kulcsszó, hely és kategória alapján egyaránt lehet kutakodni. A böngészést könnyíti a térképes kereső, ahol egy kattintásra láthatóvá válnak a tartózkodási helyünkön közel listázott eladóvá vált portékák vagy szolgáltatások.

kriptopénz adok-veszek oldal

Annak érdekében, hogy mindig naprakészek legyünk az aktuális hirdetésekkel kapcsolatban és ne maradjunk le az érdekes hirdetésekről, egy emailes értesítő is beállítható adott keresési paraméterek alapján.

A lassan unkúúlnak számító forint árak mellett bitcoinban és ethereumban lettek feltüntetve a feltett hirdetések aktuális értékei, ami a coinmarketcap árfolyama alapján kerül automatikusan megállapításra.

A gyors és egyszerű regisztráció mellett, az ismerősök meghívásáért cserébe krediteket lehet gyűjteni amiket később fel lehet használni a hirdetések kiemelésére, automatikus megújítására vagy színnel való megkülönböztetésére.

kriptopénz adok-veszek oldal
Regelés és belépés akár G+ és Facebook fiókokkal is

A vásárlást a felhasználók értékelése teszi biztonságossabbá. Az eladókat és a vevőket egyaránt lehet értékelni, ami segít megszűrni a megbízható felhasználókat. A biztonságosabb adás-vételhez egy kis segítséget nyújt a ‘Tippek, tanácsok a biztonságos adás-vételhez‘ című fejezet, amit feltétlen ajánlott vásárlás előtt átolvasni.

kriptopénz adok-veszek oldal
Részletes értékelést írhatunk bárkiről

Ha cikkünk felkeltette az érdeklődésedek és szeretnétek Ti is kipróbálni Magyarország első kriptopénz adok-veszek oldalát, látogassatok el a www.cryptopiac.com oldalra és bátran listázzátok megunt cuccaitokat, bocsássátok árúba szaktudásotok vagy böngésszetek a folyamatosan bővülő hirdetések között!

***Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük