Nyílt API-t használ egy univerzális kriptopénz-fiat bank

London, Egyesült Királyság – Forty Seven bank nyílt API-t fog használni, amely segítségével vállalkozások és partnerek harmadik fél applikációkat és szolgáltatásokat fejleszthetnek és integrálhatnak a Forty Seven banki infrastruktúráján belül.

A moduláris API-architektúra lehetővé teszi a Forty Seven bank számára, hogy külsős fejlesztők bevonásával gyorsan tudjon új technológiákat kifejleszteni és azt hatékonyan a gyorsan változó ügyféligényekhez igazítani. A Forty Seven API kis domain-specifikus részekre lesz felbontva: számlainformáció API, fizetési API, kereskedelmi API és “saját márkásítható” (white label) API.

Nyílt, de biztonságos

A Forty Seven rendszerhez való hozzáférés és az összes tevékenység a nyílt API-n keresztül biztonságos és szigorú ellenőrzés alatt fog állni. Ahhoz, hogy hozzáférhessenek az API-hoz, a fejlesztőknek fejlesztői fiókokat kell létrehozniuk, és regisztrálniuk kell alkalmazásaikat a rendszerbe. Minden alkalmazás során privát kulcsok lesznek használva az API kérések engedélyezéséhez és annak hitelesítésére, annak érdekében, hogy az API-kérések helyes és hiteles alkalmazástól jöjjenek.

Gazdag felhasználófelület alkalmazásfejlesztőknek

A Forty Seven bank gazdag felhasználófelületet biztosít az alkalmazásfejlesztők számára, amelyek révén a fejlesztők képesek lesznek kezelni alkalmazásuk minden egyes apró nüanszát. A fejlesztők speciális eszközöket kapnak a kulcsfontosságú teljesítménymutatók és statisztikák, mint például az alkalmazások telepítésének száma, aktív felhasználószám, API-kérési sebesség, sikeres és sikertelen API-kérések száma. A Forty Seven bank minden infrastruktúrában bekövetkező változtatást alapos ellenőrzés alá vet.

PSD2 kompatibilis

Minden Forty Seven eljárás és gyakorlat teljes mértékben megfelel az Európai Bizottsági PSD2 szabványainak és irányelvének valamint az Európai Bankhatóság által publikált érvényben lévő RTS (Regulatory Technical Standards) útmutatónak.

További információkért keresse fel honlapunk: www.fortyseven.io

Kapcsolat: Vladimir Tomko

(+44) 2-071-013-530

[email protected]

***Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.