Kriptopionírok és influenszerek az UNCHAIN Convention 2019 Berlin rendezvényen

2009. június 14-15 között Berlinben megrendezésre kerülő UNCHAIN Convention 2019 rendezvényen neves korai adoptálók és influenszerek is részt vesznek. Az alkalmon a networking és üzletfejlesztés mellett a szektor legfontosabb trendjei is kibeszélésre kerülnek. A rendezvény egyik fő eseményén, a fireside chat panelbeszélgetésben az amerikai kriptovállalkozó Brock Pierce, valamint a Bitcoin Alapítvány elnöke és az EOS Alliance társalapítója is részt vesz.

A fireside chat beszélgetéseket az USA 32. elnöke, Franklin Roosevelt honosította meg rádióműsorai során és lényege, hogy rágós, aktuális és gyakran kellemetlen kérdésekre válaszol köznyelven a publikumnak. A chat moderátora Aaron Koenig lesz, aki blokklánc és kriptopénz könyvéről ismert. Társmoderátora az UNCHAIN Convention dél-amerikai partnerkonferenciájának, a Labitconf alapítója lesz.

A múlt évi UNCHAIN fireside chat vendége Erik Voorhees, ShapeShift társalapító, volt aki szerint: „Az UNCHAIN sokkal inkább volt hype és jelentett értelmes társalgást mint sok más globális konferencia.“

A múlt évben Hamburgban rendezték meg a konferenciát, az évben viszont Európa és a kriptoszektor egyik startup hubjába, Berlinbe települ át. A Venue Säälchen fog helyet adni, ami Berlin egyik ismert fejlesztési projektre az éjszakai klubtulajdonosoknak és kreatív személyek körében eklektikus atmoszférát biztosítva a networkinghez és természetesen az azt követő éjszakai programhoz. Egy igazi falu a városon belül a durva téglafalaival és törmelékdeszkáival a jellegtelen irodai belsőtér helyett.

Ki más lesz még ott?

Az esemény természetesen nem csak fireside beszélgetésekről fog szólni. 30+ előadó, köztük Tone Vays, Wall Street veterán, pionír blokklánc befektető Eddy Travia, vezető fejlesztők, CEO-k és társalapítók is ott lesznek. Magyar vonatkozása is van a rendezvénynek, hisz előadást tart Ficsor Ádám, a Wasabi Wallet társalapítója és fejlesztője, de ott lesznek Silurék is. A témák szintén változatosra sikeredtek: blokklánc alkalmazási területek, insider kereskedési stratégiák és a szabályozás témaköre mellett Bitcoin skálázhatóság, személyes adatok védelme, blokklánc 2. szintű rétegek, okosszerződés alkalmazások, befektetési és forrásgyűjtési problémák szintén kitárgyalásra kerülnek.

A legnépszerűbb jegyek már elkeltek, de azok akik még csak most hallanak először az eseményről, számukra még akad pár extra jegy az oldalon. Az olvasóink egyben a LEV8MPUC promóciós kód révén 20% kedvezményben részesülhetnek a Standard és Experience jegyek árából.

Aki először megnézné, hogy mire is számíthat pontosan, az a YouTube-on megtekintheti a múlt évi konferencia teljes videoanyagát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.