Kriptovaluta figyelő: Az elemzők szerint a METACADE 2023-ban tízszeresre növekedhet

A 2023-as év eleji felfutást követően egy kriptovaluta projekt, a Metacade egyértelműen kiemelkedik, mint jól teljesítő kriptovaluta. Most érdemes rá figyelni, különösen a MCADE érmék erős előértékesítése miatt.

Néhányan azt gondoljak, hogy a MCADE az elkövetkező években a GameFi szektor legnagyobb neveivel versenyezhet, ami nagy potenciált jelent a jövőbeli árfolyamra is. Az érdekes Metacade kriptovaluta projekt az év egyik legjobb befektetési lehetőségének bizonyulhat az erős fundamentális jellemzői miatt.

A Metacade a legértékesebb kriptovalutává fejlődhet, amibe most érdemes befektetni

A play-to-earn (P2E) játékok a blokklánc-fejlesztések egyik vezető területévé váltak, mivel a P2E játékokat játszó játékosok száma évről évre növekszik. 2022 végére a blokklánc játékok a blokkláncon zajló összes tranzakció 52%-át tették ki, ami nagy sikert jelent egy olyan üzletág számára, amely még mindig csak 4 éves.

A Web3 legizgalmasabb projektjei közül sok a GameFi szektorból eredeztethető, az Axie Infinity és a Decentraland tokenjeinek árfolyama 2020 és 2021 között több mint 100-szorosára növekedett. A Metacade kriptovaluta előértékesítési kampánya $ 7.3 millió dollárnál tart, amit az első 13 hétben gyűjtött. A szakértők azt jósolják, hogy akár 100-szoros potenciális növekedés lehet a kriptovalutában.

A MCADE token előértékesítésre szánt kerete teljesen elfogyott a nyitó előértékesítési szakaszban, és jelenleg az 5. fázisban van, ami 0.0155 USD-t jelent érménként. Az MCADE ára 0.008 dollárról 0.02 dollárra emelkedik az ICO esemény során, és a kriptovaluta ára valószínűleg soha nem tér vissza erre az alacsony szintre. Metacade projektre tehát érdemes lesz figyelni, de vajon mennyire lehet értékes az MCADE?

Metacade ár-előrejelzése: Elérheti a MCADE 2025-re az 5 dollárt?

A MCADE kriptovaluta az előértékesítés lezárása után kerül listázásra a tőzsdéken, a metaverse arcade pedig a P2E játékok széles skáláját kínálja közösségének. 2023 végére az MCADE értéke elérheti az 1 USD-t, mivel egyre több felhasználó veti bele magát a Metacade-be, hogy a legjobb P2E játékokkal játsszon a blokkláncon. Ez 50-szeres nyereség az elővásárlás végétől számítva.

A Metacade a kriptovaluta következő bikás piaca előtti árfelfedező fázisba lép be, amit jelenleg 2024-25-re jósolnak. Ez idő alatt a MCADE kriptovaluta valóban rakétát gyújthat, a szakértők 2025-re 7 dolláros árszintet jósolnak a Metacade számára, ami 350-szeres nyereséget jelent az előértékesítés végétől számítolva.

Mi a Metacade?

A Metacade az első közösség által irányított arcade kriptovaluta a blokkláncon. Az egyik fő oka annak, hogy a legjobb követendő kriptovalutának tarják az, hogy a legnagyobb P2E játékválasztékot fogja kínálni az Ethereum esetén, ahol mindegyik játék nagyvonalú pénzügyi ösztönzőt fog biztosítani a játékosoknak.

A platform egy nyüzsgő közösségnek is otthont biztosít, ahol a Web3 felhasználók a legújabb trendekhez és értékes alfa játékokhoz férhetnek hozzá, valamint számtalan módon kereshetnek kriptovalutát. A Metacade számos DeFi szolgáltatást is támogat, beleértve a MCADE tokent, amivel passzív jövedelemre tehetnek szert.

Hogyan működik a MCADE?

Ez a metaverse arcade ötvözi az alkalmi és verseny játékmenetet, hogy egy átfogó P2E játékélményt nyújtson. A szóló játékosok rengeteg szinten haladhatnak végig az arcade-stílusú P2E játékokban, és közben MCADE érméket kereshetnek, míg a verseny-játékosok csatlakozhatnak a fizetős versenyekhez, hogy nagyobb kriptovaluta díjakat nyerjenek.

A közösségi hub MCADE kriptovaluta nyereményeket is biztosít. A digitális tartalomkészítők a játékról írt véleményeket publikálhatnak, betekintéseket oszthatnak meg, más felhasználók hozzászólásaira reagálhatnak, és kriptovalutát kereshetnek a folyamat során, aktívan formálva a Metacade projekt közösségét.

Ezenkívül a Metacade új munkalehetőségeket is teremt a felhasználók számára a Work2Earn funkción keresztül. A kriptovaluta-rajongók részmunkaidős szerepekre, szezonális munkára és teljes munkaidős pozíciókra jelentkezhetnek a Metacade partnerprojektjeiben, ha a blokkláncok világában szeretnének karriert indítani.

Az MCADE érmék birtokosai fizetős versenyekhez csatlakozhatnak vele, stablecoin jutalmakat kaphatnak cserébe és exkluzív termékeket vásárolhatnak az ökoszisztémán belül.

Az MCADE egy forradalmi arcade ökoszisztéma

A Metacade valóban egy figyelemreméltó kriptovaluta projekt. A platform hatalmas kereseti potenciált kombinál számos funkcióval, amelyek túlmutatnak a metaverse arcade P2E játékain, és könnyen a Web3 közösségi tevékenységek központjává válhat.

Ezen túl a Metagrants program közvetlenül támogatja a korai szakaszban lévő blokklánc projekteket. A P2E játékfejlesztők befektetési javaslatokat nyújthatnak be a Metacade közösségnek, akik szavaznak arról, hogy melyik új játék a legéletképesebb. Ezután a legkeresettebb P2E játékokat finanszírozhatják, hogy segítsenek az ötlet megvalósításában.

Megéri MCADE tokent venni?

Az MCADE nagyszerű befektetési lehetőséget kínál a játékosok és a befektetők számára egyaránt. Az előértékesítés az év egyik befektetési ajánlata lehet az MCADE nagy potenciálja és alul-árazottságának köszönhetően.

Az MCADE jelenlegi árfolyama 0,0155$ és nem valószínű, hogy hosszú ideig ezen az árszinten marad, így a befektetőknek érdemes gyorsan lépniük. A szakértők 2023-ban és azt követően robbanásszerű árváltozást jósolnak, így a Metacade az egyik legjobb kriptovaluta projekt, amit érdemes felvenni a figyelőlistára.

A Metacade elővásárláson itt tudsz részt venni.

***Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett közlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***