Kriptovaluta nyerőgép játékosok milliókat vihetnek haza a Winz.io Treasure Island játékaival

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A Winz.io megadja az esélyt a nyerőgép játékosoknak, hogy részesüljenek a legújabb ingyenpörgető és készpénzes nyeremény banzájából.

A Winz.io a kriptovaluta kaszinók egyik legteljesebb szereplője az interneten, most több száz ingyenpörgetést és több ezer USDT stabilcoint oszt szét nyereményként a Treasure Island Adventure akciója keretében. A játékosok az akció során több szinten versenyezve kapnak pontokat a nyerőgép játékok után. A jutalmak biztosítottak minden egyes új szint elérése esetén, az első három helyezett pedig 50,000 USDT főnyereményen is osztozik.

Hogy részt vehess a Winz.io Treasure Island Adventure játékán a játékosoknak simán csak meg kell rakniuk a tétjeiket a nyerőautomatákon (akármilyen fizetőeszközben), ami után minden egy eurónyi (ez megfelel mondjuk 0.00003 BTC-nek, 1.2 dollárnak stb.) megrakott tét után 1 pontot kapnak. Elegendő pont összegyűjtése után a játékosok a következő szintre lépnek és egyben új pozícióba kerülnek a kincses térképen, ami egyben változatos jutalmakat is jelent szintenként. A jutalom lehet változatos számú ingyenpörgetés a 2-10 szintek között vagy követelmények nélküli tételhelyezés a 11-40 szintek között (ahol a 40. szint a végső szint).

A legjobb nyerőgép kollekciók helye

A Winz.io külön ismert arról, hogy számos magas minőségű nyerőgép játékkal rendelkezik. A tény hozzájárult, hogy az online kaszinók non plus ultrájává váljon a nyerőgépesek körében az elmúlt két és fél évben. Egyik fő küldetése, hogy a szoftverfejlesztők legjobb, legizgalmasabb nyerőgép játékait tegye elérhetővé a honlapján. Olyan cégek játékait listázza többek között, mint a Pragmatic Play, a Play’n Go, a Nolimit, az Endorphina, a GameArt, a Booming Games és a Spinomenal.

A bónuszok szerelmeseinek a Winz.io egyben az egyik legszexibb regisztrációs bónuszt is kínálja a szektorban: az újak akár 150 ingyenpörgetést is kaphatnak, a fogadási követelmények elhagyása mellett. Szintén, nincs limit az ingyenpörgetés útján elérhető nyereményeken és a játékosok már 0.0004 BTC letét elhelyezésével is jogosultak a bónuszokra. A táblajátékok kedvelői, valamint az élő kaszinójátékok kedvelői szintén bőven találnak kedvükre való játékot a Winz.io oldalán.

Játssz gyorsan, nyerj gyorsan

Végső előnyként fontos megemlíteni, hogy a játékosoknak a Winz.io villámgyors letételhelyezési és kifizetési rendszert kínál, ami szinte azonnali lehívást jelent, és mindezt változatos utalási módokban! A kaszinó hatféle kriptovalutát fogad el, beleértve bitcoint (BTC) és ethert (ETH), továbbá számos hagyományos utalási metódust.

A Treasure Island Adventure már zajlik egészen 2021. október 25-éig. A nyereményjáték további információért, továbbá a részvétel feltételeiről ezen a linken értesülhetnek.

A Winz.io egy Curacao-ban bejegyzett és engedélyeztetett online kriptovaluta kaszinó.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***

Guest Post

I #HODL BTC to survive Apocalypse.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.