Kriptovaluták, amelyek fellendülhetnek az Ethereum ETF piacra lépése után

Az Ethereum ETF közelmúltbeli bevezetése nagy izgalmat váltott ki a kriptopiacon. Ez a fejlemény jelentős katalizátorként hat. A jelenlegi környezetben komoly növekedési potenciál mutatkozik. Sok befektető és rajongó figyeli az eseményeket, és a jelek szerint a piac lendülete egy figyelemre méltó emelkedés felé tart, ami különösen izgalmassá teszi az időszakot számukra.

BlastUP előértékesítés: A kiszámíthatóság zászlóshajója a változékony kriptotérben

Az előértékesítésben lévő tokenek immunisak a piac vad ingadozásaival szemben, áruk egy bizonyos szinten rögzített. A kiszámíthatóság az előértékesítési projektek, mint a BlastUP egyik kulcsfontosságú előnye.

A BlastUP az első launchpad a Blaston, az egyetlen Layer-2 megoldás, amely natív hozamot kínál ETH-ra és stabilcoinokra. Az előértékesítés néhány hete alatt a platform több mint 7 millió dollárt gyűjtött, ami jól mutatja, mennyire elismert a tájékozott befektetők körében.

A BlastUP tokenek előértékesítése egy hét múlva véget ér, így ez az utolsó lehetőség, hogy alacsony áron fektessen be ebbe az ígéretes eszközbe.

>> Ragadd meg a pillanatot! Vásárolj BlastUP tokeneket a legjobb áron! <<

Azok, akik ebben a szakaszban vásárolnak BlastUP tokeneket, kizárólagos hozzáférést kapnak egy Airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét. Emellett extra jutalmakat is szerezhetnek a staking révén.

A BlastUP elkötelezett amellett, hogy erős közösséget építsen a Blast ökoszisztémában, ahol mindenki élvezheti a kölcsönös növekedést. Ambiciózus terveik vannak az AI és a Web3 eszközök kombinálására, amelynek célja, hogy valóban jutalmazó és biztonságos környezetet teremtsen a zökkenőmentes DApp indításokhoz.

A BlastUP lendületesen tör előre, új erőt adva a kripto-startupoknak közösség-centrikus és innovatív megközelítésével. A platform gyorsan kivívja magának a vezető szerepet a Blast ökoszisztémában, ambíciózus célokkal a következő évekre, egészen 2026-ig.

>> Cselekedj Gyorsan! Korlátozott a BlastUP Tokenek Kínálata – Biztosítsd a Helyed MOST! <<

A Solana (SOL) áttekintése

A Solana (SOL) jelenleg 153,33 és 181,16 dollár között cserél gazdát. Az ár az elmúlt hónapban 22,01%-kal, az elmúlt hat hónapban pedig 191,87%-kal nőtt. A 77,14-es sztochasztikus érték és a 63,17-es RSI alapján a SOL impulzív mozgásban van. Jelenleg 198,90 dolláros ellenállással és 143,24 dolláros erős támogatási szinttel néz szembe. A 10 napos és a 100 napos mozgóátlag közel van egymáshoz, ami további emelkedésre utalhat.

Jupiter (JUP) Kripto: Stabil növekedés a piaci ingadozások közepette

A Jupiter (JUP) jelenlegi ára 1,03 és 1,24 dollár között mozog, stabil trendet mutatva. Az elmúlt héten 0,15%-os enyhe visszaesést, de az elmúlt hónapban 17,73%-os emelkedést tapasztalt. Az elmúlt hat hónapban a JUP ára 3792,67%-kal nőtt. A legközelebbi ellenállás 1,37 dollárnál, a támogatás pedig 0,95 dollárnál található. Az RSI 62,70-en áll, ami folyamatos vásárlási érdeklődést jelez. A mozgóátlagok az aktuális ár felett vannak, ami impulzív mozgást jelez.

Az Ondo (ONDO) áttekintése és előrejelzése a következő hetekre

Az Ondo (ONDO) jelenleg 0,96 és 1,41 dollár között cserél gazdát. Az elmúlt héten 39,12%-os, az elmúlt hónapban pedig 62,20%-os növekedést mutatott, ami impulzív mozgást jelez. A hat hónapos változás megdöbbentő 4057,67%. A 10 napos és a 100 napos egyszerű mozgóátlag közel van egymáshoz, 1,24 és 1,19 dollárnál. Az RSI 52,21-en, a MACD pedig semleges, így az ONDO hamarosan kihívhatja a legközelebbi, 1,59 dolláros ellenállást.

Összegzés

A közelmúltban történt bevezetések nagy lelkesedést váltottak ki a kripto befektetők körében. Rövid távon azonban a SOL, JUP és ONDO érmék korlátozott növekedést mutathatnak. Az igazi kiemelkedő lehetőség a BlastUP lehet. Innovatív koncepciója és a Blast ökoszisztémába való integrációja különösen ígéretes hozamokat kínál.

Weboldal: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***