Kriptovaluták, amelyek robbanásszerű növekedést hozhatnak 2024-ben: márciusi kilátások

Egy neves elemző azt jósolja, hogy az ETH Price ETH Price csúcsárfolyama ebben a ciklusban eléri a 10 000 dollárt. A változó piaci dinamika közepette az előrejelzés az Ethereum központi szerepét jelzi a kriptovaluták világában. Az Ethereumot megelőzve számos más digitális valuta is hatalmas növekedést ígér. Az ilyen, előrejelzésekkel összefüggésben létfontosságú annak megértése, hogy melyek azok a kriptovaluták, amelyekre robbanásszerű növekedés várhat. Márciusi kripto-körképünk ezt járja körül.

A BlastUP előértékesítése meghaladja az 1 millió dollárt: A következő nagy dobás a kripto piacon

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpad platformja nagy port kavart a kriptovilágban. Néhány hét alatt több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze. Ez a projekt, egyre több korai befektetőt vonz, akik már felismerték a BlastUP lehetséges potenciálját.

A BlastUP készen állhat arra, hogy kiemelkedő sikereket érjen el! A tervek szerint a Web3 eszközöket mesterséges intelligenciával fogja támogatni a gyors és minőségi startupok indítása érdekében. Átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál azoknak, akik belépnek.

Jelenleg a BlastUP a negyedik előértékesítési szakaszában van, ahol a BlastUP tokeneket a legalacsonyabb áron kínálják. Ha most vásárolod meg ezeket a tokeneket 0,05 dolláron, akkor jelentős kedvezményt kapsz, mivel a jegyzési ár 0,1 dollárra van beállítva.

> Légy az elsők között! Szerezd meg a BlastUP elővásárlás exkluzív előnyeit <<

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokenértékesítésekhez szükséges allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakelésen keresztül kamatot szerezhetnek.

Egy egyszerű küldetést követve, hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni, a BlastUP úton van afelé, hogy meghatározó erővé váljon. A projekt mögött álló, elkötelezett kripto-rajongókból álló csapatnak ambiciózus tervei vannak, hogy a kriptotérben egyszerű és hatékony launchpad platformjává váljon.

A BlastUP átfogó ütemterve 2026-ig terjed, és a tervek között szerepel egy MI IDO-szűrő elindítása, startup csapatokra szabott AI-eszközök fejlesztése és egy közösségi piactér létrehozása.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST a korai előnyökért <<

Az Avalanche webes tárca kivonása rövidtávú vihart kavarhat a piacon

Az Avalanche webes pénztárcájának megszűnése rövid távon némi zavart okozhat. A jelenlegi 42,51 dolláros árszint lehetséges lefelé irányuló nyomásra utal, amit a közeli 33,98 és 26,97 dolláros támasz szintek is bizonyíthatnak. A semleges RSI és a sztochasztikus ajánlás, valamint a 37,40 dolláros 100 napos egyszerű mozgóátlag, mind a potenciális fellendülés jelei lehetnek.

Hosszú távon ez az elmozdulás valójában az Avalanche árfolyamának emelkedéséhez vezethet. A befektetők hajlamosak lehetnek megtartani érméiket az új megoldások reményében, ami az árat a 46,32 és 51,66 dolláros ellenállási szint felé tolhatja. Ráadásul a MACD vételre utaló jelzése azt sugallja, hogy a bikás lendület nem lehet messze. Még a változások közepette is vannak lehetőségek a pragmatikus kereskedők számára.

A Vizion prtokoll hatása a Solana árára: Növekedés vagy lefelé irányuló nyomás?

A Vizion protokoll felkavarta a Solana hálózat szórakoztató színterét, ami a SOL árát a 159,73 dolláros második ellenállási szint fölé emelheti. A jelenlegi mutatók, mint például a MACD által ajánlott “Vásárlás” akció és mind a 10 napos, mind a 100 napos egyszerű mozgóátlagok alátámaszthatják ezt az optimista növekedési pályát rövid távon.

Ugyanakkor a SOL Price SOL Price árfolyama lefelé irányuló nyomással is szembesülhet, ha a Vizion protokoll ígérete nem felel meg a befektetői elvárásoknak. A legközelebbi és második támasz szint 100,87 $-nál, illetve 76,03 $-nál lehetséges, így egy lefelé irányuló korrekció van kilátásban ezen értékek körül. Bár a hosszabb távú hatások negatívak lehetnek, a jelenlegi “semleges” RSI és a sztochasztikus RSI egyelőre kivárásra és megfigyelésre utal.

Következtetés

Összefoglalva, bár az Avalanche, a Solana, az Optimism és a Polygon mind ígéretes potenciállal bírnak a növekedés terén, a BlastUP kétségtelenül kiemelkedhet a Blast ökoszisztémán belül a robbanásszerű növekedés tekintetében 2024-ben. Az innovatív megoldásokat kínáló Web3 és mesterséges intelligencia terén a startup indításához, valamint a teljes körű jutalmazási rendszerével a BlastUP nemcsak izgalmas koncepciót tett az asztalra, hanem már bizonyította potenciálját a több mint 1 millió dolláros előértékesítése során. Ezzel új üdvöskeként pozícionálhatja magát a kriptotérben.

Weboldal: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***