Kriptovaluták kilövése – készen állnak az altcoinok a szárnyalásra!

A BTC Price BTC Price és az ETH Price ETH Price meglepő fellendülést produkált, és világszerte izgalomba hozta a befektetőket. Ez a fellendülés a digitális valuták világában egy izgalmas trendre utal: a kevésbé ismert kriptovaluták, az úgynevezett altcoinok készen állnak a felszállásra. A kriptopiac fénylő csillagaira érdemes figyelni, mivel egyre nagyobb lendülettel készülnek a kilövésre.

A BlastUP előértékesítése elérte a 2,5 millió dollárt: A kriptopiac következő nagy dobása

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpad platformja nemrég nagy port kavart a kriptovilágban, amikor néhány hét alatt 2,5 millió dollárt gyűjtött össze. A korai befektetők száma, akik már felismerték a BlastUP nagy potenciálját, exponenciálisan növekszik.

A BlastUP készen áll arra, hogy dübörgő sikert érjen el, és a tervek szerint a Web3 eszközöket mesterséges intelligencia innovációval fogja felruházni a gyors és minőségi startupok indítása érdekében. Átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek.

Jelenleg a BlastUP negyedik előértékesítési szakasza zajlik, amely a legalacsonyabb áron kínálja a BlastUP tokeneket. Ha most 0,055 dollárért vásárolod meg ezeket a tokeneket, akkor 45,5%-os kedvezményt kapsz, mivel a jegyzési ár 0,1 dolláron van meghatározva.

> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg a BlastUP elővásárlási exkluzív előnyeit <<

A BlastUP token tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokenértékesítéshez szükséges allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint stakelésen keresztül kamatot szerezhetnek.

Egy egyszerű küldetést követve, hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni, a BlastUP úton van afelé, hogy meghatározó erővé váljon. A projekt mögött álló,  kripto-rajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziójuk iránt, és ambiciózus tervei vannak, hogy a kriptotérben való megjelenés egyszerű és hatékony launchpad platformjává váljon.

A BlastUP átfogó ütemterve 2026-ig terjed, és a tervek között szerepel egy MI IDO szűrő elindítása, a startup csapatokra szabott MI-eszközök fejlesztése és egy közösségi piactér létrehozása.

> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéséhez MOST, hogy korai előnyöket szerezz <<

Az Avalanche hullámzása: Lendület és potenciális kockázatok

Az Avalanche megragadta a piac figyelmét, egy hónap alatt 61,25%-kal, hat hónap alatt pedig 540,43%-kal emelkedett. Ezek a lenyűgöző nyereségek a benne rejlő potenciálra utalnak. A jelenlegi 57,91 dolláros árfolyamával, amely meghaladja a legközelebbi ellenállásokat 66,32 és 71,66 dollárnál, ha a lendület kitart, a korábbi csúcsokat célozhatja meg. A kereskedőknek azonban figyelniük kell a 33,98 és 26,97 dolláros szinteket. Azok olyan területeket jelölnek, ahol az árfolyam csökkenés esetén támaszra találhat. Az elmúlt 10 és 100 nap átlagárai szintén bizakodásra utalnak, ami az emelkedő trend lehetséges folytatását jelzi.

A másik oldalon óvatosságra int, mivel a MACD eladást jelez, ami egy lehetséges lassulásra vagy visszafordulásra utal rövid távon. A semleges RSI és a sztochasztikus értékek azonban stabilabb piaci állapotra utalnak, ahol a drasztikus árváltozások nem feltétlenül következnek be azonnal. Hosszú távon nézve, ha a jelenlegi növekedési trend folytatódik, egy új csúcs elérése valószínűsíthető. A befektetőknek azonban fel kell készülniük a volatilitásra, mivel a jelenlegi árfolyamtól az eddigi csúcs felé vezető emelkedés egyszerre tartogat lehetőségeket és kockázatokat.

A Polygon növekedési potenciálja a piaci trendek közepette

A Polygon lenyűgöző növekedést mutatott: hat hónap alatt közel 100%-os növekedést ért el, az elmúlt hónapban pedig szerény 3,25%-os emelkedést. A jelenlegi 1,02 dolláros árfolyam a legközelebbi 1,13 dolláros ellenállás alá helyezi. Ha a Polygon áttöri ezt a pontot, akkor láthatjuk, hogy megközelíti a második ellenállást 1,27 dollárnál. Ha azonban csökkenne, akkor 0,82 dollárnál van támasza, és 0,63 dollárnál erősebb támasza. A 10 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) majdnem azonos a jelenlegi árral, ami stabil rövid távú trendet mutat. A hosszú távú kilátások ígéretesnek tűnnek, amit a 100 napos SMA is mutat 0,93 $-nál. Ez a jelenlegi ár alatt van, ami felfelé irányuló lendületet jelez.

Ami a kockázatokat illeti, a Polygon minden idők legmagasabb árfolyama 3,003 dollár, ami jóval a jelenlegi szintek felett van. Ennek a csúcsnak az elérése ismét kihívást jelenthet a volatilis piacon. Rövid távon az RSI, a MACD és a sztochasztikus RSI betekintést nyújthat, de nem pontos előrejelzők. A befektetőknek figyelembe kell venniük a 0,82 és 0,63 dolláros támaszszintek körüli ingadozás lehetőségét. Ha az árfolyam ezek alá a jelek alá esik, az további csökkenéshez vezethet. Ezzel szemben a 100 napos SMA fölötti tartás tovább erősítheti a bullish trendet, és a Polygon-t a fokozatos nyereség felé terelheti. A hosszú távú siker a szélesebb piaci feltételektől és a Polygon előrelépéseitől függ a blokklánc térben.

Következtetés

Összefoglalva, míg az olyan altcoinok, mint az Avalanche és a Polygon ígéretes fejlesztéseket mutatnak be, a BlastUP innovatív koncepciója a létrehozott Blast ökoszisztémán belül a potenciális növekedés élvonalába helyezi. Robusztus ütemterve és a blokklánc-vállalkozók számára testreszabott megoldásai a BlastUP-ot többre pozícionálják, mint egy újabb versenyzőt a kripto versenyben. Erőssége a szilárd alap és az előremutató eszközök kombinációjában rejlik, ami a BlastUP-ot a befektetők által szemmel tartott zászlóshajó-projektté teszi, mivel tagadhatatlanul az altcoinok élére állhat.

Honlap: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***