Nagyágyút listáz a KuCoin: mai naptól a TRON (TRX) tokennel is lehet kereskedni

A szingapúri KuCoin kriptotőzsde tovább bővíti a már így is nagy számú token poolját. A legújabb listázott tokenjük az 1,6 milliárdos piaci kapitalizációjú TRON projekt TRONIX (TRX) tokenje (12. a Coin Market Cap rangsorban).

TRX letételhelyezés a KuCoin webes felületén, androidos vagy iOS applikációján már aktív. TRX vásárlás 2018.08.28 13:30-tól, eladás 14:00 órától és TRX kifizetések augusztus 30-án 14:00 órától érhetők el.

Mi az a TRON projekt és TRONIX (TRX) token?

A TRON projekt hivatalos kriptovalutája a TRONIX (TRX), és a projekt célja, hogy egy decentralizált tartalommegosztó platformmá váljon. Az alapítója a nonprofit szingapúri Tron Foundation és legfőbb céljának a globális szórakoztatóipar (jelenleg 1 trillió dolláros piac) problémáinak orvoslását tűzte ki zászlajára.

A fehér könyvük alapján a “TRON csapat tagjai Sir Tim Berners-Lee követői, aki meg győződve arról, hogy egy protokoll a kifejlesztésétől kezdődően az emberek tulajdona és nem egy profittermelő kis csoporté.” Tim Berners-Lee a World Wide Web, azaz a világháló alapítója.

TRON csapata

A TRON kulcsfontosságú céljai:

A TRON ‘meg akarja gyógyítani az internetet’ következő megoldások segítségével:

  1. Adatfelszabadítás: szabad és kontrollálhatatlan adat
  2. Tartalom ökoszisztéma létesítése ahol a felhasználók digitális eszközöket kapnak a tartalom megosztásáért
  3. Privát ICO ahol személyes digitális eszközöket lehet szétosztani
  4. Digitális eszközök cseréjére infrastruktúra kiépítése játékokban és piaci előrejelzéseknél.

Mi a TRONIX (TRX) haszna?

A TRON hivatalos kriptovalutája a TRONIX. TRONIX a TRON blokklánc alapvető számítási egysége és minden más tokent a TRX árából vezetnek le. A TRONIX fő haszna, hogy segítségével nyomon lehet követni a felhasználók szórakozási szokásait és a TRON hálózatán belül adatokat oszt meg a dapplikációkkal. A TRX egyben adattárolóként és személyazonosításra is szolgál beleértve.

A teljes tokenmennyiség 99 000 000 000 TRX és ebből ~65 000 000 000 TRX van forgalomban.

Mit kell tudni a KuCoin kriptotőzsdéről?

KuCoin egy dinamikusan fejlődő kriptopénz tőzsde szingapúri székhellyel, amely egyedi üzletpolitikája révén a kereskedési díjak 90%-át megossza a felhasználóival.

A KuCoin híres arról, hogy a mainstream tőzsdéknél jóval korábban, alacsony piaci kapitalizációs fázisukban listáz ígéretes tokeneket és coinokat ezáltal garantálva a befektetőknek a jóval magasabb nyereséget. A KuCoin token pool heti 2-3 alkalommal bővül.

KuCoin letisztult felhasználói felülettel rendelkezik, folyamatosan kereskedési versenyeket szervez, alacsony kereskedési díj és kiváló ügyfélszolgálat jellemzi. A versenyképes marketing stratégiájuk révén dinamikusan fejlődik különösen az ázsiai régióban.

Ahelyett, hogy a profitot a megtartaná, a KuCoin a kereskedési díjak 50%-át visszatéríti a felhasználóknak közvetítői díj formájában, további 40%-ot pedig azoknak juttat vissza, akik KuCoin Shares (KCS) tokent birtokolnak, ami egy ERC20 token. Pillanatnyilag mindössze a kereskedési díjak 10%-át tartja meg és használja fel működése finanszírozására.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a közleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

CRYPTO.COM💳 – Használd a linkünket regisztráláskor és 50💲 jóváírásban részesülsz.

Kövess minket a Facebookon és Instagrammon.

Van egy sztorid? Oszd meg velünk és megírjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.