Blokklánc vállalkozás támogatásával készül Lambo film Antonio Banderassal

Antonio Banderas és Alec Baldwin lesznek a Lambo film főszereplői, amely a “Lamborghini – A legenda” munkacímet kapta. A produkció különlegessége, hogy egy blokklánc platform is részt vesz a film megvalósulásában.

A TaTaTu támogatja a Lambo film létrejöttét

A Lamborghini autógyártó lubickol a figyelemben, köszönhetően a rekord értékesítéseknek és annak is, hogy a kriptopénzekből való meggazdagodás státuszszimbólumává váltak. Ebből még egy szállóige is született, a “When Lambo?”, vagyis mikor lesz már végre meg a kriptókba befektető pénze a luxusautó megvásárlásához.

A készülő film azonban nem újdonsült kriptomilliomosokról, hanem Ferruccio Lamborghini és Enzo Ferrari életéről és vetélkedéséről fog szólni. Antonio Banderas játssza Lamborghinit, a híres autó megálmodóját, Alec Baldwin pedig Enzo Ferrari, a Ferrari autógyár alapítójának bőrébe fog bújni. A filmet az Oscar díjas filmrendező Bobby Moresco írja és rendezi, a film pedig Ferruccio Lamborghini életrajzán alapul, amelyet fia Tonino Lamborghini írt.

antonio-banderas
Antonio Banderas játssza Ferruccio Lamborghinit a készülő filmben, forrás: Film.it

A film finanszírozásában és gyártásában részt vesz a TaTaTu blokklánc alapú platform. A vállalkozást az Ambi Group társalapítója és vezérigazgatója Andrea Iervolino indította el az idei évben. Az Ambi Group filmes fejlesztési, gyártási, finanszírozási és forgalmazási cégek konzorciuma.

A TaTaTu blokklánc startup összekapcsolja a közösségi média tevékenységet a különböző tartalmak megnézésével, ami ráadásul haszonnal jár a felhasználók számára. Így filmek, tv sorozatok és más videók megnézéséért tokenek járnak jutalomként. A platform lehetővé teszi, hogy a felhasználók a népszerű közösségi médiákon keresztül bevonják barátaikat is és videókat nézzenek, készítsenek, valamint megosszák a többi taggal. A megnézhető tartalmak egy része az Ambi Group könyvtárából származó filmeket is kínálja.

ambi
Monica Bacardi, Keanu Reeves és Andra Iervolino a tavalyi Sundance Fesztiválon, forrás: Ciociaria Oggi

Iervolino szerint a közösségi médiák és a tartalomszolgáltatók hatalmas profitot termelnek a felhasználók adataiból, mivel eladják azt más cégeknek, a felhasználók azonban ebből a haszonból semmit látnak. A blokklánc platform ezzel szemben saját kriptopénzével, a TTU tokennel fog fizetni a tartalmak megnézésért, véleményezéséért és megosztásáért.

A Lamborghini film kapcsán Marcello Mari, a TaTaTu PR igazgatója blogbejegyzésében kiemelte, hogy a film készítésében dolgozók egy része elfogad TTU tokeneket, ezzel megerősítve támogatásukat nemcsak a cég felé, hanem a kriptogazdaság irányában is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük